EWT Truck & Trailer Polska Sp. z o.o.

Dodaj merytoryczną opinię

NIP: 5272107884 KRS: 0000100895

Adres: Poznańska 339, 05-850 Ołtarzew

Na podstawie 21 ocen.

Opinie o EWT Truck & Trailer Polska Sp. z o.o.

Rownu d

Ktos cie ten teges i nie zaplacił?

łuki

PRaca na magazynie w ołtarzewie naprawde bardzo wporzadku,atmosfera na 5 plus,zarobki powyzej 3 tys na reke najwyzsza jaka wyciagnelem prawie 5 tys od pn-pt. Kto sie dostanie przewaznie zostaje bardzo długo,Polecam Luki

estym

niestety firma jest dnem totalnym będziesz robił za innych i za siebie ale wypłata będzie jedna opinie poniżej pisane są prawdziwe i odnoszą się także do oddziału gliwice

nowy

Czy ktos by Powiedzial jakie sa zarobki na stanowisku magazyniera ?

Jak długo czeka się na odpowiedź od firmy EWT Truck & Trailer Polska Sp. z o.o. po przesłaniu CV? Podziel się opinią z rozmowy o pracę na stanowisku Asystent Spedytora. Jaki był jej rezultat?
Grzesiek

Nikt nie twierdzi, że firma jest ideałem. Wszędzie można znaleźć jakieś błędy i niewłaściwe praktyki ale może warto rozmawiać?

Altenberge
@Grzesiek

Nie warto z nimi rozmawiać. HRy, zarząd orz kadra kierownicza średniego szczebla to jeden wielki układ zamknięty. Kultury organizacyjnej też nie ma żadnej. Pracowałem już w wielu firmach, ale nigdzie nie spotkałem się z takim podejściem do pracownika jak w tej firmie.

maciej m.
@Altenberge

potwierdzam to co jest napisane .Brak procedur ,logiki , rozmowy z pracownikiem .

Igor

Normalna, spokojna firma ale jak widać w internecie są osoby, które potrafią jedynie wszystkich obrażać.

kret
@Igor

Nie chodzi o to aby kogoś obrażać, lecz aby wypowiadać własne zdanie. Moja opinia o tej firmie oparta jest na złych doświadczeniach i z perspektywy czasu uważam, że był to dotychczas mój najgorszy pracodawca. Nie będę wchodził w szczegóły, bo to nikogo nie interesuje. Teraz jest rynek pracownika, nikt nie musi pracować w takich firmach i po to jest ta strona aby siebie ostrzegać przed pracodawcami, którzy nie są tego warci.

kret

EWT to taki typowy PRLowski zakład pracy i chodowla darmozjadów, który zatrzymał się mentalnie w latach osiemdziesiątych. Ludzie którzy siedzą po 10 lat w tej firmie i nic przydatnego nie robią. Połowa z nich to wulgarni frustraci. Szkoda czasu na taką firmę.

Eryk

Czy macie jakiś powód, że nikomu nie chce się pisać?

Lolek

Mam nadzieję, że ta cisza na forum to oznaka dobrej pracy. Nie macie na co narzekać!!

seeker

Lidia, czy byłaś już na rozmowie, możesz powiedzieć jak wyglądała?

Taki ten

Cześć czy ktoś może coś powiedzieć o pracy w dziale finansowym w ołtarzewie? Jakie zarobki gpdziny pracy atmosfera?

Cargobull

Bo to właśnie taka firma. Ludzie którzy coś potrafią, odchodzą. W zamian jest tu mnóstwo ludzi, którzy całymi dniami nic nie robią, siedzą w internecie, wydłużają przerwy w kuchni lub szwendają się po biurze. Porażka, trzymajcie się z daleka od tej firmy.

tymk

teraz szukają także do Kołobrzegu na to samo stanowisko. Wymagania są dość duże, nie ma co kryć.. Ciężko temu sprostać, głównie oczekują wykształcenia wyższego, preferowane kierunki – Budownictwo lub Prawo no i min. 3 letnie doświadczenia. Pozdrawiam.

Zostaw merytoryczną opinię o EWT Truck & Trailer Polska Sp. z o.o. - Ołtarzew

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w EWT Truck & Trailer Polska Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy EWT Truck & Trailer Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 12.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w EWT Truck & Trailer Polska Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przejdź do nowych opinii