posty gloryfikujące markę tego nierzetelnego kompan.pl są pisane przez podstawione osoby. od roku nie mogę ani grosika wyegzekwowac. łapanie móżinów, nie można tego inaczej nazwać. minimalna kwota to stówka, jak w większości takich serwisów. loms, nie rób z siebie idioty, można natłuc tekstów i za 5koła, co z tego, że nie dostanie się ani grosika?
Nie polecam. Nie sposób uprosić się wypłaty środków. Mogę sobie tylko popatrzeć na niby moje zarobione 160 zł
poszukaj ofert pracy od firmy kompan.pl a nie rżniesz naiwnego. to marka firmy kompan.pl, która jak wiadomo ma różne opinie nawet na gowork
Współpracuje z 10heads od kilku miesięcy i mogę z czystym sumieniem polecić tę firmę :) Dużo zleceń i wypłata środków od 100zł. Polecam!
to dziwne, że macie takie problemy z wypłatami, ja z firmą współpracuję praktycznie od początków jej powstania. Nie wiem jak teraz jest w regulaminie, bo nie sprawdzałam, ale kiedyś było że pieniądze wypłacają do dwóch tygodni. Ja po zgłoszeniu wypłaty często dostawałam pieniądze nawet dwa dni później, rzadko kiedy czekałam na wypłatę tydzień, nie mówiąc już o dwóch, więc nie wiem czemu u innych sprawa ta wygląda inaczej. Tylko stawki mogliby nieco podwyższyć, bo zaczynają być nieadekwatne do zlecanych tekstów. Teraz pracuję dla innej firmy, gdzie mam znacznie wyższe stawki, to nie opłaca mi się już tak siedzieć na panelu i pisać tyle dla 10heads co kiedyś. I szkoda, ze tylko 5 tekstów można jednocześnie zarezerwować. Mogliby to zmienić, lepiej by się pracowało.
Z przykrością stwierdzam, że i ja średnio wspominam współpracę z tą firmą. Najpierw problem z weryfikacją dokumentów, później z przelaniem środków. Na dodatek w regulaminie (który przestudiowałam od deski do deski) nie ma ani słowa o przedziale czasowym, w jakim firma zobowiązuje się wypłacić należność. W końcu dostałam swoje pieniądze, ale ze znacznym oporem. Raczej nie polecam współpracy, chyba, że ktoś ma ochotę na trochę nerwów i stresu, wtedy jak najbardziej.
Wreszcie wypłacili - pod koniec grudnia, po trzech miesiącach czekania. Jak ktoś jest cierpliwy i nie potrzebuje pieniędzy na życie, to może się w to bawić. Ja już dziękuję. Z innymi tego rodzaju portalami nie mam problemów. No i warto wiedzieć, że to nie jest firma oferująca "pracę na stanowisku copywritera", tylko portal pośredniczący w wymianie tekstów.
Witam ja współpracuję z 10heads i nie mam żadnych problemów z wypłatą środków. Jak najbardziej pozytyw dla firmy.
Czy są jakieś nowe opinie na temat pracy copywritera w 10heads? Warto ?
Ja również mam problemy z wypłatą środków. Dostałam informację, że nie trzeba już wysyłać dokumentów, wystarczy wybrać opcję wypłata środków. Tylko, że ja nic takiego u siebie nie widzę no i po co w regulaminie jest napisane o wysyłaniu dokumentów?
Niestety firma ma problem z wypłacalnością. Czekam już kilka tygodni na płatność i nic. W tej chwili przygotowuję przedsądowe wezwanie do zapłaty, bo ileż można czekać, zwłaszcza że to nie była mała kwota? Poza tym te wymagania weryfikacyjne nie są do końca zgodne z prawem - pytałam już o to prawnika - nie mają prawa uzależniać wypłaty wynagrodzenia od wydrukowania tekstów, oświadczeń i skanu dowodu i wysłania im tego!
a to ciekawe, od kilku miesięcy "nawala" weryfikacja online - chodzi o zdalnych copywriterów . w sensie, że chcesz wyplacić zarobione pieniądze, a system /pomimo wyslania dokumentow do firmy i przyjęcia ich za potwierdzeniem odbioru/ dalej informuje, że "nie otrzymali dokumentow i masz niezweryfikowane konto". ciekawe, ile jest jeszcze takich osób jak ja?
Działają jak najbardziej uczciwie, od prawie roku z nią współpracuję i nie miałem żadnych problemów.
Witam, szukam osób współpracujących z 10heads.pl. Praca ma charakter zdalny i polega na pisaniu różnorodnych tekstów (głównie SEO). Chciałbym poznać jakiekolwiek opinie na temat tej firmy. Czy działają uczciwie? Czy rzeczywiście wypłacają środki za zrealizowane zlecenia? Czy ich działalność nie polega przypadkiem na phishingu (wyłudzaniu danych osobowych)? Jeśli ktoś wie cokolwiek, bardzo proszę o informacje.
Jak się pracuje w TEN HEADS SP. Z O.O.?
Zobacz opinie na temat firmy TEN HEADS SP. Z O.O. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w TEN HEADS SP. Z O.O.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!