Opinie o ZPC Śnieżka S.A. w Świebodzice

2.1/5
Na podstawie 19 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o firmie ZPC Śnieżka S.A.. Znajdziesz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w ZPC Śnieżka S.A. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Przemysł spożywczy - produkcja słodyczy i przekąsek

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o ZPC Śnieżka S.A. w Świebodzice

Gregor

Pomóżcie mi , potrzebuję kilku informacji o pracy dla przedstawiciela handlowego ds. Inwestycji. Jak sie pracuje ?

Maryśka

Nic się nie poprawiło. Jest jak było. Kierownictwo o pracowników nie dba. A dla zwykłego szarego pracownika nic. Praca za najniższe wynagrodzenie, bez choćby nawet premii absencyjnej będącej w większości zakładów. Mniej zarabiać się już nie da. Nic tylko cały czas wymogi i wymogi. Syf i brud.

Norma

Czym jest spowodowana taka cisza na forum? Czyżby sytuacja tak bardzo się poprawiła, że nikomu nie chce się pisać? Zawsze mówię, że wszędzie są czasy lepsze i gorsze i pewnie tak zdarzyło się w Śnieżce!

Nika

umożliwiają kontakt z kimś rozmawiać z kosztem prac nad Śnieżka-Invest?

Natalia

Śnieżka-Invest jest moim miejscem pracy. Pracuję już bardzo długo i nie narzekam. Jak ktoś jest wybitnym fachowcem to zawsze może mieć swoją firmę!!

Dominika

Co nowego słychać w firmie Śnieżka-Invest? Bardzo mało wpisów na forum.

@Dominika

"Notujemy coraz więcej przypadków, w których Ukraińców przymusza się do pracy ponad normę – po 12 godzin na dobę, od poniedziałku do niedzieli. Za pensję niższą od minimalnego wynagrodzenia i oczywiście bez wypłaty za nadgodziny czy pracę w nocy. Problem dotyczy nie tylko imigrantów, choć z naszych szacunków wynika, że w tym przypadku to zjawisko przybiera na sile – mówi w rozmowie z Onetem główny inspektor pracy Roman Giedrojć i zapowiada przygotowanie nowych przepisów dotyczących kontroli w firmach". Coś mi się wydaje,że dobiorą się nie długo do 4 liter komuś w tej firmie,he,he!

NIK

Od dawna jesteśmy zainteresowani tą firmą , myślę że niedługo będą mieć niespodziankę

Justyna

Witam, czy mógłby ktoś powiedzieć mi dlaczego tyle hejtu jest wobec firmy. Mam inne zdanie i to całkiem dobre.

Żabcia

Mam aplikować na specjalistę marketingu internetowego i chciałbym coś się dowiedzieć. Jakie są zarobki i generalnie atmosfera?

żabiec
@Żabcia

żabcia daj adres pogadamy

Bodex 2016

No wybieram się na rozmowę do nich ale po tych opiniach to chyba się zastanowię czy warto

Zdzicha

Napiszcie lepiej jak oszukują pracujące tam Ukrainki...Napiszcie,czy pracują one legalnie na "umowę o dzieło"chociażby,czy też może jednak pracują one na czarno bez umowy,bo takie mam na ten temat informacje.Napiszcie,czy przestrzega się w tym " (usunięte przez administratora) quot; ustawowego czasu pracy.Czy Ukrainiec,to nie człowiek?A może to nacja niewolników co?Coś mi się zdaje,że nie długo zainteresują się tą bandą pseudo pośredników pracy- odpowiednie służby...Czy kierownictwo tej fabryki nie zdaje sobie sprawy z nadużyć jakie mają tam miejsce?Oszustwo trzeba tępić w zarodku-czasy rządu przekrętów z PO skończyły się!

O

Wyzysk czlowieka i jeszcze raz wyzysk. Za dodatkowa prace w sobote przecietny X dostaje ochlapy !! Ludzi traktuja jak tanią sile robocza, jak ktos tu napisal, do wszystkiego. Od noszenia towarow, zamiatanie placu i plewienie trawnika... przywiesc, zawiesc, ....nie wspomne o wielu innych rzeczach. Wszystko to za najnizsza srednia krajowa nie przekraczajaca magicznej 2 na poczatku.... no i te ochlapy za milion nadgodzin w soboty i niedziele. Dojezdzajace szefostwo tylko zleca, zbiera zniwa i wyjezdza, a ty czlowieczku zapierniszaj 7 dni w tygodniu. Gdzie inspekcja pracy? Nikt tego nie sprawdzi?

gbnn

juz nie ma tej oferty @piotr :( a szkoda bo bardzo fajna...

Malarz

ale Śnieżka-Invest produkuje słodycze a nie farby...

byla pracownica

no dokladnie pani ala majstrowa he he nie nadaje sie juz nie pamieta jak w koncie spala na mogulu niech pilnuje starego zeby nie chlal dama a agatka stara panna juz ja swedzi i szuka

Eli

Pracowalam w Śnieżce pol roku. Zgadzam się z powyższymi postami, zero przeszkolenia, zero BHP, a później jak jest audit to panika i biegają za pracownikami z lista zeby podpisać, ze brało się udział w szkoleniu... Tylko jedna brygadzistka jest w porzadku., reszta zero kultury i zainteresowania. Muszisz pracować wszędzie, prawie na każdym dziale. Niektóre jaśnie panie, niektóre zero wychowania, ale jest tez kilka super osób ;-) generalnie nie polecam, praca dla osób, które muszą pracować, jak ktoś nie musi o niech poświęci ten czas na szukanie innej pracy

Malarz

ale temat dotyczy nie FFiL Śnieżka SA ale Śnieżka-Invest która produkuje słodycze a nie farby...

zuza

Podpisuje sie pod postem wyzej, bez przeszkolenia na maszyny, co przy szybkim tempie pracy jest mocno stresujace. Ogolnie ciezka praca ,caly czas na stojaco i w dodatku trzeba dzwigac spore ciezary. Za taka place to nie polecam, zreszta ciagla rekrutacja mowi sama za siebie.

anonimmmmm

Jest to najgorszy zakład w jakim do tej pory pracowałam. Zero organizacji. Nowi pracownicy nie są przeszkalani na maszyny tylko po prostu muszą sobie radzić. Nie ma zainteresowania brygadzistów co się dzieje na ich zmianach. (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o ZPC Śnieżka S.A. - Świebodzice

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w ZPC Śnieżka S.A.?

Zobacz opinie na temat firmy ZPC Śnieżka S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w ZPC Śnieżka S.A.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy ZPC Śnieżka S.A.?

Kandydaci do pracy w ZPC Śnieżka S.A. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

ZPC Śnieżka S.A.
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)