Mam pytanie bo pracuje tutaj od niedawna palę papierosy i tak się zastanawiam dlaczego nie można wychodzić sobie zapalić ( oczywiście są dwie panie co potrafią co pół godziny wychodzić czy one są jakoś inaczej traktowane czy np są lepsze od innych? Tak się zastanawiam
Skończcie już z tym hejtem . To nie jest zła firma . Zdrowych i Pogodnych Świąt dla wszystkich .
Bhp w tej firmie to jakiś niesmaczny żart. Dla kontekstu - Ostatnia wybuchł mały pożar i zadymiło całą produkcję, po ewakuacji i +/- godzinie przerwy na przewietrzenie, kazano wrócić wszystkim na stanowiska pracy. Ludzie z pakowania zostali przeniesieni na inne działy, ludzie z termo po niekrótkiej batalii słownej, że nie będą w takich warunkach pracować również - warto tu jeszcze dodać, że przynajmniej połowa osób z termo cały czas się krztusiła... To jest bardzo ciekawe, że osoby odpowiedzialne za bezpieczeństwo nie widzą żadnego problemu w dopuszczeniu pracowników do pracy w takich warunkach, nie widzą problemu w tym, że dziewczyny same przenoszą europalety które ważą 25kg, że przewożą wypełnione palety które kilkukrotnie przekraczają dopuszczalne dla nich normy, że ludzie chodzą/chodzili w butach na rzepy które ciągle się rozpinają, że mają otwarty kubek z napojem na stanowisku, ale za to widzą problem w tym, że ktoś kto np. pakuje przedmioty do kartonów nie ma fartuszka ochronnego (który i tak ponad połowa załogi nosi w zły sposób XD), lub że ma włożoną jedną bezprzewodową słuchawkę do ucha. Albo pilnujemy bezpieczeństwa i czepiamy się o każdą drobnostkę, albo przymykamy oko na wszystkie drobnostki które nie zagrażają naszemu życiu....
Bardzo nie polecam, kierownik wprowadza zamieszanie i w ciągu kilku dni zmienia zupełnie rozkład hali i przyczepia sie do wszystkiego. Kiedy ktoś dostał alergii od tych wszystkich farb, kurzu i brudu to powiedział, żeby energiczniej pracować (za najniższą krajową). Jeden brygadzista uważa sie za nie wiadomo kogo i mówi że to bardzo ważne szybko pracować (powtarzam, najniższa krajowa). Współpracownicy różni, niektórzy chyba myślą, że inni to ich konkurencja i obgadują się na stołówce zamiast trzymać się razem. nie masz żadnych praw, a przy wypadku przy pracy wyrzucają cię albo każą ci pracować z połamaną ręką. Warto jeszcze wspomnieć o "szkoleniu"bhp, ktore jest prowadzone przez osobę bez kultury, która albo cie mansplainiguje i musi wtrącić swoje zdanie po wypytaniu sie o poprzednie prace (przypominam, bylo to szkolenie bhp), niczego na tym szkoleniu sie nie dowiedzieliśmy o zasadach bhp. Praca na pełen etat na umowie zlecenie
Pracuje tutaj na produkcji juz jakis czas. Praca jest w miarę łatwa , ale bardzo pilnują aby pracować coraz szybciej i szybciej - presja czasu. Pewnie wszędzie tak jest. Na szczęście ludzie są mili i atmosfera naprawdę jest ok - czas szybko mija. Warunki pracy bym powiedział, że bardzo dobre. Imprezy integracyjne, jakieś prezenty....opieka medyczna itd. Bardzo dobre są tez godziny pracy i wyrabiam się bez problemu z odbiorem dzieciaków. Wiadomo, że mogli by lepiej płacić ale i tak nie jest źle...Kierownicy są bardzo wymagający ale na szczęście kulturalni. Patrząc na osoby, które tutaj pracują juz wiele wiele lat rotacja jest bardzo mała więc myślę że popracuje tutaj długo jeśli nie zmieni się na gorsze, na ten moment z roku na rok jest coraz fajniej więc polecam
Dzien dobry, Muszę zapytać odnośnie firmy. Czy istnieje szansa podjąć pracę na 50% etatu? Czy rozmowa kwalifikacyjna jest kilkuetapowa? Czy kierownictwo stara się budować dobrą atmosferę w firmie? Szczerze dziękuje za podpowiedź.
Jak się pracuje w Axpol Trading Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Axpol Trading Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Axpol Trading Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 2 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!