Centrum Kształcenia Kadr Sp. z o.o.

Dodaj merytoryczną opinię

NIP: 6351865556 REGON: 524987578 KRS: 0001029984

Adres: Wyzwolenia 27, 43-190 Mikołów

4.2/5
Na podstawie 5 ocen.

Opinie o Centrum Kształcenia Kadr Sp. z o.o.

załamany były pracownik Nowy wpis

UNIKAĆ TEJ FIRMY JAK ZARAZY NAJGORSZEJ Pomijając fakt, że ogłoszenie o pracę to po prostu stek kłamstw, "zarobki od 7 tysięcy w górę" to w praktyce zarobki poniżej minimalnej krajowej (2, może 2,5 tysiąca). Na pasku wypłat wartości rozbieżne z tym, co jest na umowie - brutto powinno być np. 4400, a na pasku wypłat jest 3700, i tak dalej. Kierowniczka cały czas umywa ręce i mówi, że takie są decyzje zarządu i ona nic nie może zrobić. Zarząd zaś regularnie ma rozprawy sądowe albo o nielegalne praktyki rynkowe, albo o nielegalne praktyki pracownicze. Obiecują umowę o pracę, dopiero jak się zatrudnisz wychodzi, że UOP dostaniesz jak zrealizujesz target, którego nikt, nawet siedzący w tej firmie już długo nie jest w stanie zrealizować. Na koniec, okazuje się, że oni wypłacają wypłatę na podstawie rachunku, który wystawia im pracownik. Świetne zrzucenie księgowości na pracowników opłacanych poniżej minimalnej. Nie ma co wspominać już chorego nacisku na wciskanie klientom (usunięte przez administratora) których ktokolwiek z chociaż śladowymi ilościami etyki w głowie nie chce ludziom wciskać, bo wie, że to (usunięte przez administratora) Sprawą tej firmy musi się zainteresować nie PIP, a po prostu policja.

Kadrowa Nowy wpis

Bezczelność tej firmy nie zna granic. Zastraszanie na "najwyższym poziomie"! Jak można (usunięte przez administratora) ludzi, strasząc ich karami, żeby wyłudzić 1500 zł za szkolenie dot. sygnalistów. "pani" zadzwoniła grożąc karą za brak szkolenia dyrektora. Zapytana o podstawę prawną podała art. 25 ust. 1 ustawy której nie znała nazwy...żenujące postępowanie firmy.

an7 Nowy wpis

Banda (usunięte przez administratora)

an7 Nowy wpis
@an7

Totalni naciągacze. Nie da się uwolnić od nich. Straszą i straszą. To trwa ponad 5 lat. Nekajacy, (usunięte przez administratora) podajacy sie za instytucje Panstwowe. Podając podobną nazwę instytucji urzędowej wyłudzają zakup szkoleń w oparciu o dotacje. Przez telefon nic urząd nie załatwia!! nie dać się nabrać.

MEDICA

Jako Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej, który stoi przed wyzwaniem wdrożenia nowych regulacji prawnych dotyczących ochrony sygnalistów, skorzystaliśmy z oferty Centrum Kształcenia Kadr. Zamówiliśmy szkolenie w formie wysyłkowej, otrzymując materiały na płycie CD w postaci szczegółowego instruktażu. Szkolenie okazało się bardzo pomocne – materiały były przejrzyste, kompleksowe i łatwe do przyswojenia, co pozwoliło nam w krótkim czasie dostosować nasze procedury do wymagań ustawy. Instruktaż krok po kroku ułatwił wprowadzenie zmian oraz przeszkolenie personelu medycznego i administracyjnego w zakresie nowych obowiązków. Jesteśmy w pełni zadowoleni z jakości dostarczonych materiałów i polecamy Centrum Kształcenia Kadr innym placówkom medycznym, które potrzebują skutecznego wsparcia w zakresie przepisów prawnych.

Jeżeli byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Centrum Kształcenia Kadr Sp. z o.o., to podziel się z nami swoimi wrażeniami. W jakiej atmosferze odbyło się spotkanie? Jak oceniasz merytoryczne oraz techniczne aspekty rekrutacji?
Victor Śliwka

Na prośbę naszej opiekunki chcieliśmy się podzielić opinią o szkoleniach. CKK dostarczyło nam szkolenie z zakresu ochrony sygnalistów do samodzielnego przyswojenia wiedzy. Było to dla naszej organizacji bardzo wygodne rozwiązanie, które pozwoliło nam elastycznie dostosować czas nauki do naszych możliwości operacyjnych. Materiały okazały się świetnie opracowane – zrozumiałe, praktyczne i szczegółowe. Dzięki nim mogliśmy w krótkim czasie wdrożyć procedury zgodne z ustawą i przeszkolić nasz zespół. Wyraźne wskazówki krok po kroku znacznie ułatwiły cały proces i rozwiały ewentualne wątpliwości. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego szkolenia i polecamy tą firmę każdemu, kto szuka profesjonalnych i efektywnych rozwiązań edukacyjnych w zakresie przepisów prawnych.

Dyrekcja ZS Mazowsze

Opinia o Centrum Kształcenia Kadr z Mikołowa Miałam przyjemność zakupić szkolenie w zakresie ochrony prawnej sygnalistów oferowane przez Centrum Kształcenia Kadr z Mikołowa w formie płyty CD. Produkt okazał się niezwykle wartościowy – szczegółowy instruktaż krok po kroku pozwolił mi w pełni dostosować placówkę do obowiązującej ustawy oraz skutecznie przeszkolić pracowników. Jestem bardzo zadowolona z jakości materiałów i merytorycznego przygotowania szkolenia. Z pełnym przekonaniem polecam ofertę Centrum Kształcenia Kadr wszystkim, którzy poszukują profesjonalnych i praktycznych rozwiązań szkoleniowych. Z poważaniem- Dyrekcja

Xyz

Jak wygląda praca w tej firmie na stanowisku telemarketera? Widzę częste ogłoszenia rekrutacyjne na różnych portalach. Czyżby częste rotację pracowników? Zastanawiające...

lucjan

Czy da się w firmie pracowac zdalnie? Ktos wspomniał wczesniej, ze są elastyczni jesli chodzi o godziny pracy. A jak jest z możliwością pracy z domu?

maniek

Cześć. tutaj już wcześniej ktoś wspomniał ze pieniądze sie „zgadzają” a ja w ogłoszeniu widziałem nawet szerokie widełki placowe. Te górne progi naprawdę sa możliwe?

Inżynier Rozwoju Białka

Centrum Kształcenia Kadr w Mikołowie przy ul. Wyzwolenia 27 to wyjątkowe miejsce, gdzie szkolenia BHP prowadzone są z użyciem nowoczesnej metody nauczania. Atmosfera jest przyjazna, a podejście do uczestników indywidualne i profesjonalne. To świetne miejsce na zdobywanie wiedzy w komfortowych warunkach.

KARLIK

Polecam@! wszystko zgodnie z umową!

Planuję aplikować na stanowisko Specjalista Ds. Sprzedaży do firmy Centrum Kształcenia Kadr Sp. z o.o.. Jak wygląda rekrutacja i z ilu etapów się składa?

POKĄTNY

MIŁA OBSŁUGA WSZYSTKO W PORZĄDKU

Dom Pomocy Społecznej

Szkolenie przeprowadzone w sposób wyczerpujący i rzetelny, dobrze opracowane konspekty, dziękuję Centrum Kształcenia Kadr za zrealizowane szkolenie i fachową pomoc.

FALBALLA

Pracuję w tej firmie trzeci miesiąc, na początku się trochę obawiałam bo pracuję na słuchawce, a to jednak ciężki kawałek chleba, ale nie taki diabeł straszny, kierowniczka spoko, atmosfera dosyć miła, zespół pomocny. Mam małe dzieci, odpowiadają mi godziny pracy bo pracuję od 07:30 do 15:30, klienci są wymagający, ale mam wsparcie i co dla mnie ważne pieniądze się zgadzają i jak dotychczas kasa jest o czasie.

MERYTORYCZNY COM

Do szkolenia nie mam uwag, metodyka i obsługa na poziomie, ale kurier współpracujący i dostarczający materiał to jakaś pomyłka, najpierw nie umiał do mnie trafić, potem twierdził że odmówiłem przyjęcia materiałów, gdzie taka sytuacja w ogóle nie miała miejsca, to słaby punkt całej usługi- pozdrawiam.

czyż

Szkolenie jak każde inne, nie ma tu o czym tu dyskutować odbębnione co trzeba i spokój na 5 lat.

tradycjonalistka

Muszę przyznać, że dotychczas szkoliliśmy się tylko stacjonarnie, a w lutym zadzwoniła do nas jakaś pani z oferta kursu z ochrony przeciwpożarowej, ale na odleglosc. Podeszłam do tematu sceptycznie, ale stwierdziłam że trzeba iść z duchem czasu spróbujemy. Dostałam szkolenie na płycie cd, gdzie rzyczywiscie zawarte sa wszelkie wymagane informacje, przestudiowałam materialy, wypelnilam test i odeslalam na adres z materiałów, dosyć szybko otrzymałam zaświadczenie o ukończeniu szkolenia, wszystko poszlo sprawnie. Niby wszystko okej, materialy fajne, certyfikat dosyć szybko przyszedł, pomoc techniczna bez zarzutu, ale pozostanę jednak przy standardowej formule szkolenia czyli stacjonarnej, uważam ze jednak dużo więcej jestem w stanie wynieść z formy tradycyjnej, ale fajnie ze sprubowlam czegos innego, już wiem czym się to je i to jednak nie dla mnie.

Karol Adamski Wiercioch

Materiały szkoleniowe bardzo dobre. Czas na przestudiowanie przyzwoity, to wszystko składa się na moje zadowolenie z takiej formy szkolenia, wiec ocena to piątka.

Andrzej

Ta firma to jedno wielkie nieporozumienie.

Zostaw merytoryczną opinię o Centrum Kształcenia Kadr Sp. z o.o. - Mikołów

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Centrum Kształcenia Kadr Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Centrum Kształcenia Kadr Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 19.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Centrum Kształcenia Kadr Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 17, z czego 13 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przejdź do nowych opinii