Ojej nie wiedziałam że taka sytuacja zero komunikacji z pracownikiem etc. Ale może już jest ok? Przecież ktoś mógł się dogadać takie sprawy się załatwia chyba co
Brygadzista czy dyrektor Doliny Noteci zerowe zainteresowanie pracownikiem jeden robi za wszystkich ,liczy się tylko produkcja nie człowiek. Kierownictwo z Polanowa może przyjżeliby się jak traktują ludzi w Śmiłowie. Pracownicy boją się rozmowy z Polanowem żeby nie stracić pracy.
Nie polecam pracy w tej firmie o kodeksie pracy to tam tylko słyszeli patrzą jak tu najbardziej naciągnąć ludzi na pieniądze i czas
Nie polecam, byłem tam na stażu. Oczywiście po jakimś czasie dowiedziałem się że "nikt normalny na staż tu nie przychodzi". Byłem traktowany jak (usunięte przez administratora) i dostawałem prace jakich nawet pracownicy na umowie nie chcieli wykonywać, tyrałem wówczas jak (usunięte przez administratora) za 1500 zł miesięcznie a pracownicy obrabiali mi (usunięte przez administratora) i traktowali jak zwykłego śmiecia bo nie byłem na umowie (więc pewnie muszę być upośledzony albo coś) Nie pomyśleli tylko że urzędy pracy wciskają młodym staże żeby otrzymywać później kolejne dotacje a ja byłem idealnym kandydatem bo jestem właśnie młody i mieszkałem nadal z rodzinom. (usunięte przez administratora) z tej firmy wybiło kiedy Dyrektor Paweł M. bo RODO ( w skrócie: OBŁUDNIK, FARYZEUSZ i POZORANT) kazał mi przyjść na nadgodziny, powiedział że zapłaci do ręki, jednak po wykonanej pracy pieniędzy nie zobaczyłem, odparł że pieniądze dostane za miesiąc "JAK WSZYSCY" !!! (chyba chciał wywołać u mnie jakiś instynkt stadny) Powiedziałem ok i po miesiącu zgłosiłem się do niego po dług i też się wykręcał że niby nie ma, kase zamkneli itd. Powiedziałem że mnie to nie obchodzi i ma załatwić bo tak się umawialiśmy miesiąc temu więc dał mi tylko 130 zł za 8-godzinną harówę w pełnym słońcu, w sobotę jak kość zwykłemu kundlowi a potem przerwał staż i powiedział urzędasom że mu groziłem, wymuszałem od niego pieniądze i że go obrażałem, haha dobry typek. Dobrze że mu nie uwierzyli bo pewnie to nie był pierwszy taki odlot p. Pawła M. w stosunku do stażysty więc dalej mogłem szukać pracy przez urząd i po krótkim czasie znalazłem lepszą alternatywę od tyrania na tępych prywaciarzy z wybujałym ego :) Dodam tylko że praca w tym kołchozie zmieniła bardzo moje postrzeganie innych ;) Nie zalecam zapuszczać się w te odmęty bez dużego zapasu środków antydepresyjnych ;)))
Jak się pracuje w Sady Dolina Noteci Henryk Stokłosa?
Zobacz opinie na temat firmy Sady Dolina Noteci Henryk Stokłosa tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Sady Dolina Noteci Henryk Stokłosa?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!