Opinie o PBA SERVICE w Poznań

1.2/5
Na podstawie 2023 ocen.

Branże: Firmy rekrutacyjne

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o PBA SERVICE w Poznań

Aneta

@Mers, rozumiem, że piszesz z pozycji kontrahenta firmy PBA SERVICE, tak? Przykro mi, że miałeś niezbyt przyjemne zdarzenie z tą firmą. Jak wygląda praca w PBA SERVICE? Czy znajdą się na forum osoby, które pracują bądź były zatrudnione w przeszłości u tego pracodawcy?

Kk

Sprawa w sądzie od 4 lat nic nie można zrobić ludzie, biura duchy

Witoldnet
@Aneta

Nie zapłacili ani grosza za jazdę Mo jego samochodu posiadam nakaz zapłaty na 40 tyś.ktory odesłał mi komornik z Kalisza jako niesciagalny.

anonim Nowy wpis
@Aneta

"Niezbyt przyjemne". Jakby tobie ukradli 120 tysięcy (Janysz P.)to nazwalbys to niezby przyjemne?

alan Nowy wpis

Nie ma.

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w PBA SERVICE?

@Pytanie

Naturalnie. Im jest obojętnie z kogo durnia robią.

Witoldnet Nowy wpis
@Pytanie

Czyżby ta firma (usunięte przez administratora) znowu działalay?

anonim Nowy wpis
@anonim

Bo zostałem przez nich (usunięte przez administratora)

Mers

Zostałem oszukany, moje auto jeździło u pbaservis Kalisz 4 miesiące, oszukał mnie na 60 tys zł, nie zapłacili żadnej dla mnie faktury, założyłem sprawę przez kancelarie prawna 4 lata temu, i nic... Jak odebrać swoje, ktoś wie,.... biuromers@wp.pl

Kk
@Mers

Podpinam się (usunięte przez administratora)

pola

Najwazniejsze jest to, że dbają o pozytywne stosunki między pracownikami, bo w końcu atmosfera przyczynia się do zadowolenia pracowników jak i całej atmosfery.

ppppp

Nie polecam firmy mam wyrok prawomocny o kwotę 50ty prawie. A czy ta firma jeszcze prosperuje. .

Zawiadamiajacy

ktokolwiek wie cokolwiek o powiązaniach PBA Service sp. z o.o. z innymi spółkami , w tym wymienieniu się Pana Prezesa na stanowiskach z PBA do innych spółek proszę o info na email: 7402marian30@interia.pl

oszukani

czekamy na uprawomocnienie wyroku, sa nam winni prawie 60 tys,nie płacą od roku, sąd w Kaliszu już zna wiele takich spraw, biura pozamykane, nikogo nie ma, komornik nie ma z czego ściagnąć, może prokuratura cos pomoże

oszukana
@oszukani

adres mailowy błędny a chciałabym się dowiedzieć więcej

Paweł

Witam mam sporo informacji na temat oszustwa firmy PBA Service z kalisza siedziba w poznaniu kontakt grupa.apm@onet.pl

hahah

Kolejni wydymani przez PBA chodzą po mieście:) powodzenia chłopaki a Arkadiusza to już zamknęli i tych jego słupów?? tzn prezesa.... powiem tak zgłaszajcie się do prokuratury im więcej tym lepiej

kawa

Firma PBA Kalisz oszuści nad oszustami, zapłacili kilka początkowych FV, a następne kilkadziesiąt tysięcy zalega, sprawa w sądzie.

autto

potwierdzam opinie pana piotra oraz przewoznika jezdzilem u nich okolo 4 miesiace nie dostal zaplacona ani jedna faktura umowa przygotowana zeby mozna bylo latwo oszukac ludzi oszusci

piotr

na rozprawie sędzia z niedowierzanie opuścił okulary, że podpisałem umowę nie czytająca a tym bardziej nie sprawdzając firmy w internecie. Byłem naiwny, uwierzyłem przypadkowo spotkanemu kolesiowi, który zresztą później u mnie pracował. Chwalił, tak, firma dobrze płaci i na czas. Największe oszustwo. Ludzie obudźcie się, negatywne komentarze nie biorą się znikąd. Przez takich naiwniaków jak ja prezes PBA się śmieje (bierze udział w akcjach charytatywnych za naszą kasę), urząd skarbowy bo mają to gdzieś, że faktury niezapłacone, tylko słyszę Panie Piotrze kiedy pan zapłaci bo oddamy do komornika.

Przewoźnik

Powiem tak, większych przekrętów nie widziałem, jak nie masz co z pieniędzmi zrobić a uwielbiasz jeździć to możesz z nimi współpracować, ja po miesiąc przed końcem obowiązującej złodziejskiej umowy, zrezygnowałem ze współpracy z nimi,zapłacili łącznie za 4 miesiące współpracy, na pozostałe 7 mamy już prawomocne wyroki lub czekają na rozprawę, robią wszystko żeby nie zpłacić, wymyślają bzdurne powody.

Przewoznik2412895

Egon Jesli mozesz proszę o kontakt tokarczykcompany@gmail.com mi tez sa winni duzą sume i chce załozyc sprawe cywilna im nas wiecej tym lepiej prosze o kontakt rowniez wszystkie inne oszukane osoby.

Egon

Szanowani przewoźnicy mogę z czystym sumieniem i pełną odpowiedzialnością za słowa stwierdzić na własnym przykładzie , że ta firma to (usunięte przez administratora) i jeden wielki przekręt. Pojeździłem dla nich i tyle , utopiłem paredziesiąt tysięcy i osobiście nie słyszałem żeby komukolwiek zapłacili jakąkolwiek kwotę nawę po terminie. Czytałem na innym forum , że kilku przewoźnikòw szykuje "akcję wyrwania chwasta" będę im kibicował. Teraz mieszkam we Francji i tu aż tak nie kradną.

Przewoznik2412895
@Egon

Prosze o kontakt w sprawie tej firmy i tego forum. tokarczykcompany@gmail.com

przewoznik

Czy ktoś może mi powiedzieć czy ta firma to jeszcze istnieje bo konta w banku ma zablokowane przez wierzycieli?????

Meteo-leo

współpraca przebiega dobrze, wiadomo człowiek boi się że nie zapłacą, ale płacą i jest dobrze, stabilna pracy i stała kasa..

przewoźnik

Ja jestem zadowolony. Anita polecam z czystym sumieniem.

anit

po przeczytaniu waszych komentarzy można osiwieć przed 30tką zdecydujcie się w końcu czy firma jest ko czy nie bo już sama nie wiem co robić dalej czy podjąć z nimi współprace czy nie !?

olo

NIE POLECAM

Zostaw merytoryczną opinię o PBA SERVICE - Poznań

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak wygląda rekrutacja do firmy PBA SERVICE?

Kandydaci do pracy w PBA SERVICE napisali 24 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

gemius

Ranking Użytkownicy