Opinie o Emprof Michał Makurat w Lębork

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o firmie Emprof Michał Makurat. Znajdziesz poniżej również opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Emprof Michał Makurat o rekrutacji.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Emprof Michał Makurat w Lębork

anonim Nowy wpis

Wyłudza pieniądze i nie wysyła opłaconego towaru.

Eco-Time Sp. z o.o.

Witam, jako prezes firmy Eco-Time Sp. z o.o. ostrzegam i przestrzegam wszystkich przed firmą EMPROF NIP:8411654374 i jej właścicielem Michałem Makuratem. Pan Michał Makurat przez długi okres nalegał na rozpoczęcie współpracy, i niestety po otrzymaniu od nas zapłaty za pierwsze zamówienie dnia 19.08.2022r, współpraca się zakończyła. Do dnia dzisiejszego towar nie dotarł, a pieniądze nie zostały zwrócone. Pan Michał zapadł się pod ziemię i nie odbiera telefonów, nie odbiera pism oraz nic sobie nie robi z zaistniałej sytuacji. Dlatego Panie Michale, o ile Pan to czyta, przekazuję że sprawa została skierowana do sądu i na policję. Natomiast wszystkich, którzy chcieliby uzyskać więcej informacji zapraszam do kontaktu.

INTEK-TECH
@Eco-Time Sp. z o.o.

witam, również zostaliśmy (usunięte przez administratora) Przy pierwszej transakcji dostaliśmy część towaru a przy drugiej już nic. Brak kontaktu, sprawa zgłoszona na policję

Biały Jan
@Eco-Time Sp. z o.o.

Ten gość oferuje teraz pożyczki na dwa procent rocznie wyłudza dane pieniądze za udzielenie pożyczki przestrzegam nie dajcie się nabrać.

Klienci Nowy wpis
@INTEK-TECH

Również zostaliśmy (usunięte przez administratora) przez tego typa. Teraz nie odbiera telefonu i ma nas gdzieś. Mogę prosić o jakiś numer kontaktowy do Państwa - chętnie zadzwonię i porozmawiam bo zgłaszamy sprawę na policję.

Pan Makarut teraz sprzedaje na OLx towary po zaniżonych cenach.Kupujacy musi wpłacić zaliczkę na poczet zakupu a potem nie wysyła towaru,ponownie go wystawia w innej cenie i znowu zaliczka i tak w kółko.(usunięte przez administratora) jakich mało.Sprawa zgłoszona na Policję.

Klient
@anonim

Też się dałem nabrać . Wpłaciłem polowe i kontakt się urwał . Jadę za raz szukać do lęborka .

@Klient

Ja zgłaszam na policję może (usunięte przez administratora) się zainteresują.Za daleko mieszkał bo bym już gościa odwiedził.

Klient
@Anonim

Dzwoniłem w lęborku do kliku przedsiębiorców działających w tej samej branży i nikt go nie zna . Podejrzewam że ten adres który podaje jest wzięty z kosmosu bo na nawigacji jest to deptak w Lęborku

Patrycja
@anonim

Prosze o kontakt bo też odemnie nie odbiera telefonu. Chcialabym porozmawiać 721470763

Tomasz Wójciak

witam co aktualnie sprzedaje na OLX Pana Makurat? Tomasz Wójciak

Pppppp
@Tomasz Wójciak

Aktualnie juz nic jak dzisiaj sprawdzałam. Nawet nie da rady wysłać wiadomosci na olx temu Panu bo konto usunięte

Klient .
@Pppppp

Już ma nowe konto i sprzedaje brykiet

Klienci Nowy wpis
@Klient .

A można spytać jak nazywa się jego obecne konto i gdzie sprzedaje ten brykiet?

Olo

Zaliczka wpłacona, towaru nie otrzymałem, brak kontaktu. W poniedziałek zgłaszam (usunięte przez administratora) na policję.

ANONIM Nowy wpis
@Olo

Witam, posiada ktoś jakiś namiar do tego Pana? Pozdrawiam

Rozmowa kwalifikacyjna bywa bardzo stresująca. A jak było w Twoim przypadku? Ilu rekruterów prowadziło rozmowę? Podziel się opinią ze spotkania w firmie Emprof Michał Makurat.

Potwierdzam. Sprzedaję na OLX prywatne rzeczy w okazyjnych cenach, nalega na przedpłatę na konto i oczywiście popędza bo "ma innych zainteresowanych" a potem kontakt się urywa... Ech, klasyka...

Tomasz Wójciak

Witam Firma KT INOX SP. z o.o. z Kielce również została oszukana wyłudzono pieniądze na poczet zakupu materiału, jeśli są firmy które chcą złożyć pozew zbiorowy zapraszam (usunięte przez administratora) Tomasz Wójciak

Warszawa

Oferuje towar poniżej cen rynkowych by potem go niedostarczyc

Mmmmm
@Warszawa

Proszę priv 733426262

BARAN Sp. z o.o.

Witam, niestety nas również (usunięte przez administratora) więc jeżeli ktoś robi pozew to bardzo chętnie się podepniemy. UWAŻĄĆ! (usunięte przez administratora)

KG
@BARAN Sp. z o.o.

Pan chyba nadal działa, dostałam dzisiaj ofertę, mam aktualne dane, jeśli Pan chce zapraszam do kontaktu.Proszę o podanie swojego maila, podeślę dane.

Zostaw merytoryczną opinię o Emprof Michał Makurat - Lębork

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie