Najtańsza chińszczyzna w ofercie. Poprzednie wpisy jak najbardziej prawdziwe. Firma nic nie daje od siebie tylko oczekuje cudów. Gwarancja do przysłowiowej bramy.
Nie polecam. Firma w której jest totalny chaos. Kierownictwo traktuje ludzi z góry. Nawet jak coś sprzedasz to ucinają prowizje za m2 elewacji za kable i inne głupoty. Kasa za pół roku minimum od startu pracy a obiecanej prowizji i tak w całości nie zobaczysz bo zawsze sobie coś wymyśla. Oczywiście robisz terenie bez podstawy za swoje paliwo i swoim autem. Klientów szukasz sam. Kierowniczka działu handlowego 0 wiedzy nawet nie zna podstaw
Będa obiecywać leady premię za obroty itp nie będziesz miał z tego nic na końcu się z wszystkiego wycofają. Pani Dyrektor z działu handlowego to straszna manipulantka nie dajcie się nabrać na jej opowiadana historie. Masz chodzić d2d w zimnie deszczu a ona sobie zbija z ludzi prowizje. Oczywiście ceny brane z kosmosu.
Ktoś napisał ze auta maja tylko dla swoich. To ile trzeba porobić żeby na takich warunkach zatrudnili? Może wtedy jeszcze lepiej by płacili chociaz
Nie wierzcie w nic co Wam obiecują i mówią. Z takimi (usunięte przez administratora) jeszcze nie miałem do czynienia. Starasz się, pracujesz po 40h w tygodniu, poświęcasz swój samochód, bo ta firma krzak nie ma dla przedstawicieli, jedynie dla swoich i zero jakiegokolwiek podziękowania z powodu podpisanych umów. A umowa z nimi śmieciowa; koperty z papierem, firmowe długopisy i chamstwo - tyle mają do zaoferowania. Odradzam każdemu kto ma szacunek do siebie. Z daleka od tych cwaniaczków
Na jakie benefity można liczyć w firmie Sm-Project Sp. z o.o.?
Szkoda bo myślałam ze sprawdzę już jaka maja u siebie atmosferę. u mnie wszystko sie zaczyna sypać więc wstępnie sie przenoszę. Tutaj ludzie sa pomocni i zawsze będzie na kogoś liczyć? nie ma problemow?
Jak się pracuje w Sm-Project Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Sm-Project Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Sm-Project Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!