Tragedia. (usunięte przez administratora)wobec swoich pracowników i zwraca się do nich bez szacunku, pokazuje że zwykły pracownik jest niżej od niej i jest niczym. (usunięte przez administratora) młodzi ludzie, którzy chcą dorobić do swojego utrzymania. Jest niekompetentna i nie posiada cech które powinien posiadać manager, nie umie rozmawiać i konstruktywnie krytykować. Przy wypłatach są duże problemy, tj: pracownicy dostają za mało pieniędzy za swoją pracę, a „góra” nic z tym nie robi, szukając tylko słabych wymówek. Ciągle szukani są nowi pracownicy ponieważ nie da się tam pracować na dłuższą metę ze względu na atmosferę. Nie polecam, nie idźcie tam, w podobnej pracy możecie zarobić więcej bo nikt wam bezprawnie nie będzie obcinał wypłat. Dla własnego spokoju omijajcie to miejsce szerokim łukiem.
pracowałem w tym miejscu i śmiało mogę powiedzieć że jest to najgorsze miejsce pracy jakie widział świat. Wybrani ludzie są okej, ale najgorsza jest managerka (usunięte przez administratora) Trzeba uważać co się komu mówi bo prosto w twarz nikt nic nie powie a za plecami najgorsze rzeczy. (usunięte przez administratora)z pracowników i tragiczna organizacja.(usunięte przez administratora) Właściciel hotelu w opinii wielu osób które tam pracowały powinien zastanowić się nad zmianą kadry. Teraz są nowe osoby które jeszcze nie mają takiego doświadczenia z tymi ludźmi ale i oni pewnie niebawem odejdą. Panie Michale, (usunięte przez administratora)r gastronomii stanowią fatalną wizytówkę dla Pana hotelu.
Jako pracownik tej firmy mogę powiedzieć, że w sumie nie mam do czego za bardzo się przyczepić. Świetna atmosfera w pracy. Skład w miarę stały od lat i zgrany przez co praca naprawdę miło przebiega. Elastyczny grafik i możliwość dogadania się z przełożonymi w wielu kwestiach. Chce się przychodzić do pracy, to najważniejsze. Na plus ponadto: -obiady pracownicze -dofinansowanie do kart Multisport -inwestowanie w rozwój pracowników -organizowanie imprez pracowniczych/integracyjnych
obiady pracownicze to raczej resztki sprzed dwoch dni ze sniadan Rozwoj i inwestowanie w pracowników??? chyba obnizanie stawki i ciągle poczucie zaszczucia imprezy pracownicze - ok - wigilia na ktorej pan oswiadcza ze zyczy nam aby wiecej pracowac i wiecej dla niego zarabiac
Jak praca to nie w grand ascot wrzecionek - wykorzystywanie pracownika, pensje poniżej normy i do tego ta (nie) przyjazna atmosfera
Odradzam nie polecam, atmosfera zdecydowanie gorsza niż w korporacjach. Kierownicy cały czas sprawdzają, obserwują na kamerach swoich pracowników. Potrafią wypominać szczegóły, które nawet nie są błędami. Generalnie z wynagrodzeniami zdarzają się problemy. Kadra zarządzająca zachowuje się dziecinnie , i nie profesjonalnie.Zwalniaja z dnia na dzień bez powodu. Menadżerka ma swoich wybrańców i tylko ich faworyzuje.
Również zgadzam się z innymi byłymi pracownikami, to jest praca dla ludzi o stalowych nerwach. Brak jakichkolwiek szkoleń podnoszących kompetencje. Wymagania nieadekwatne do zajmowanego stanowiska.Rotacja straszna, bardzo dużo osób przychodzi na tydzień, na miesiąc , na chwilę.... i uciekają. Wysługiwanie się każdą możliwą rzeczą przy wysiłku fizycznym to ich specjalność:). Uważam że nie warto tracić czasu nawet na wysyłanie CV.
Tragedia omijajcie to miejsce pracy! Znęcanie psychiczne nad pracownikami,ciągłe krzyki ze strony Menadżerki gastronomii. Brak szacunku to podstawa w tej pracy. szkoda że usuwacie negatywne opinie chyba się boicie jednak prawdy :)
Nie polecam tego miejsca pracy na dłuższą metę. O żadnej ścieżce rozwoju i awansu nie ma sensu rozmawiać. Jedyna opcja, jeśli zostaniesz jedynym pracownikiem z większym stażem wśród nowo zatrudnionych osób, które jeszcze nie wiedzą wiele o miejscu pracy. Pracodawca nie angażuje się w rozwój pracowników i nie bierze pod uwagę postępy w pracy. Menedżerka gastronomii jest najgorszym kierownikiem, który pozwala sobie na podnoszenie tonu głosu na pracowników nie tylko swojego działu, również z innych, w obecności gości. Zgłaszane problemy po prostu przyjmuje do wiadomości i rozwiązuje je w zależności od swojego humoru. Być może i posiada wiedzę w swojej dziedzinie, ale dalej nie umie rozmawiać z ludźmi. (usunięte przez administratora) Zarząd nie robi nic, żeby polepszyć stan jedzenia dla pracowników.
Praca kelnera jest w 1 zmianie czy również zmiany nocne obowiązują?
Hotel znowu poszukuje nowych pracowników ? Trzeba przemyśleć czemu jest tam aż taka rotacja pracowników. I gdzie są poprzedni? Ciągle szukani są nowi pracownicy ponieważ nie da się tam pracować na dłuższą metę.Polecam trzymać się z daleka!!!! Wykonywanie czynności które nie należą do waszego stanowiska to podstawa. A pretensje są na każdym kroku.Toksyczna atmosfera na porządku dziennym. Wchodząc tam, można dostać depresji i uwierzyć, że jest się całkowicie bezwartościowym człowiekiem. Ciągły brak pieniędzy, oszczędzanie na pracownikach. Jeśli chodzi o święta to pracownicy nie otrzymują od firmy żadnej premii za przepracowanie tam owych świąt. Menagerka gastronomii Pani Ewelina znęca się psychicznie nad swoimi pracownikami. ( DO ZWOLNIENIA!!!!!!) Nie dajcie sie zwiesc obiecankami premii uznaniowej. Tylko na najwyższych szczeblach jest kolesiostwo i ludzie są nie do ruszenia. Na koniec dodam jeszcze, że osoby na wyższych stanowiskach są niekompetentne! Właściciel hotelu powinien zastanowić się nad zmianą kadry!!!!!! Dni próbne darmowe są niezgodne z Kodeksem Pracy drodzy pracodawcy;)
Doszukałam się wakatu dla barmanki i zależy mi na elastycznym grafiku. Idą na rękę pracownikom i można dowolnie dysponować godzinami zaczynania i kończenia?
Jestem osobą młodą. Mam 20 lat i jeśli mam być szczery to nigdy nie spotkałem się z aż takim (usunięte przez administratora)dotychczas w moich pracach w gastronomii, z przeszłości. Młode osoby przychodzą tam do pracy i pracą z niekompetentną (usunięte przez administratora) Każdy zwraca się do ciebie w sposób tłumaczenia jak dziecku w szkole podstawowej. Czepianie się o drobne błędy, wysługiwanie się każdą rzeczą przy wysiłku fizycznym to ich specjalność. W większości widzą w tobie błędy, niż pozytywy i plusy. Nikomu nie polecam rekrutować tam na każde stanowisko (usunięte przez administratora). Hotel 4-gwiazdkowy, super wyposażony, ale niestety trzeba stwierdzić, że dobre opinie wychodzą tylko w ocenie wypoczynku przez gości. NIE POLECAM NIKOMU!!!!
Recepcjonista otrzymuje premie od sprzedaży, są jakieś widełki, jaka może to być premia? Wiadomo lepiej dostać coś więcej niż nic :D
Zdecydujecie sie w końcu jaka jest ta atmosfera u was? raz piszecie ze słaba raz ze ok a ja ofertę dla kelnerki widziałam i myślę o aplikowaniu…
z całego serca odradzam prace w tym miejscu. Szkoda nerwów za najnizsza krajową być popychadlem „pani menager” gastro. Obecnie występują czystki ponieważ osoby które chciały zgłosić niewłaściwe traktowanie przez przełożonego zostały obdarowane wypowiedzeniem umowy. Kolesiostwo i mycie rączek, zakładanie spółek by unikać podatkow.. odpowiednie służby powinny się temu przyjrzeć. Co do tipów to bardzo słabo, od pandemii jest z tym coraz ciężej
Pracowałem i naprawdę nie polecam atmosfera okropna Pani Ewelina bardzo nie miła w stosunku do swoich pracownikow.
Wiem ,ze w ogłoszeniu na recepcje piszą o dwóch zmianach od 7 do 19 ale zastanawiam się jak wygląda teraz elastyczność pracy. czy góra nie ma problemu z tym gdy sie z kimś dogadam i zamienie?
Jak się pracuje w Grand Ascot Wrzecionek sp.j.?
Zobacz opinie na temat firmy Grand Ascot Wrzecionek sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Grand Ascot Wrzecionek sp.j.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 1 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!