Opinie o Polski Autobus Wodorowy Sp. z o.o. w Konin

Na podstawie 5 ocen.

Branże: Wytwarzanie energii elektrycznej

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Polski Autobus Wodorowy Sp. z o.o. w Konin

Wędkarz Nowy wpis

Na magazynie 5000 brutto Na produkcji 6000 brutto Podwyżek w tym roku - brak Jeszcze jest jedna zmiana, ale za kilka miesięcy wchodzi system dwuzmianowy

Meter Nowy wpis

Wszyscy piszecie o warunkach pracy a ja chciałbym się dowiedzieć opinie samych autobusów warto taki autobus kupić?

WodórToNiePrzyszłość Nowy wpis
@Meter

Autobusy mają zwolenników i przeciwników. Zwolennikami są tylko eko świry którzy dbają o "dobro" planety na niemieckich zasadach. Koszty wyprodukowania wodoru i jego przechowywanie jest nieopłacalne dla budżetów miast korzystający z takich autobusów. Użytkowanie ich jest kilku krotnie droższe niż zwykłego "diesla". Sama jakoś wykonania całego autobusu pozostawia wiele do życzenia. Pozdrawiam

Gg Nowy wpis

(usunięte przez administratora) z grzybnia

Subtelny Powiew Bryzy
Użytkownicy czekają na odpowiedź 25 dni.

Na produkcji dokładnie na montażu istnieje pewien inżynier Mateusz Krawat (ksywa konf...) który czy trzeba czy nie trzeba wszystkich podpierdziela i sprzedaje chyba po to zeby zablysnąć. A najlepsze jak sprzedawal chłopa ui którego wynajmował mieszkanie. Dobry wariat?? Daje mu 5 gwiazdek za takie wyrafinowanie nie każdy by tak umiał

Bombel

Porażka jeżeli chodzi o produkcję . A bardziej o osobę która tam ,,ogarnia ,, kierownika elektryków , który do tego się w ogóle nie nadaje . Jak się coś jego zapytać to nie potrafi udzielić odpowiedzi tylko kieruje do innych osób które to wykonują . (usunięte przez administratora)

Ursus C-330

Ludzie zarządzający ta firma nie mają o tym pojęcia. Nie potrafią zorganizować pracy a później mają pretensje do pracowników. Brak możliwości rozwoju zawodowego. Jeżeli chcesz coś zrobić lepiej, zmienić coś czy nauczyć się to od razu ci 'z góry' krzywo na to patrzą, a jak coś jest źle to nikt się nie przyzna do błędu tylko odpycha od siebie i zawsze za to dostaje się tym na samym końcu czyli pracownikom produkcji.

Nie mogę powiedzieć

Praca sama w sobie dobra , ale kierownik elektryków nie jest kompetentny w swoich obowiązkach

Hmm
@Nie mogę powiedzieć

Jak zarobki?

Hejka. Chcę zapytać o ocenę na temat charakteru współpracy w firmie Polski Autobus Wodorowy Sp. z o.o.. Czy istnieje szansa podjąć pracę na niepełen etat? Czy rozmowa rekrutacyjna odbywa się stacjonarnie? Czy pracodawca daje dodatkowe benefity?

Zostaw merytoryczną opinię o Polski Autobus Wodorowy Sp. z o.o. - Konin

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Polski Autobus Wodorowy Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Polski Autobus Wodorowy Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Polski Autobus Wodorowy Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Polski Autobus Wodorowy Sp. z o.o.
  • Kazimierska 45
    62-510 Konin