SmartAds (Marketing Internetowy)

Dodaj merytoryczną opinię

NIP: 9562334604 REGON: 369998225 KRS: 0000728380

Adres: Joachima Lelewela 33, 87-100 Toruń

Na podstawie 46 ocen.

Opinie o SmartAds (Marketing Internetowy)

Nikola J. Nowy wpis

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą SmartAds. Początkowo nie byłam przekonana co do zapewnień pracowników agencji, lecz zdecydowałam się podpisać umowę, a moja cierpliwość została nagrodzona. Z uwagi na konkurencyjną branżę, musiałam trochę dłużej poczekać na efekty, ale na szczęście było warto. Wsparcie ze strony mojego opiekuna było w tym przypadku bezcenne. Mogę śmiało polecić SmartAds jako dobrego partnera biznesowego.

Eryk Witkowski Nowy wpis

Współpracujemy z SmartAds od kilku miesięcy i musimy przyznać, że efekty są naprawdę dobre. Nasze kampanie w Google zostały zoptymalizowane, przez co wyniki sprzedażowe znacznie wzrosty. Zespół jest bardzo pomocny i zawsze dostępny, by udzielić porad. Polecam!

Dagmara Mazur Nowy wpis

SmartAds jest firmą, którą mogę z przekonaniem zarekomendować. Jestem pewien, że to partner biznesowy, który rzetelnie i skrupulatnie podejdzie do każdego klienta. Efekty współpracy były widoczne bardzo szybko, a zwiększony ruch na stronie, dzięki optymalizacji kampanii reklamowej przełożył się na faktyczne zyski. Zespół szybko wprowadza potrzebne zmiany i dostosowuje strategię na potrzeby klienta.

Antoni Jasiński Nowy wpis

Dzięki współpracy z agencją SmartAds nasza firma zyskała na popularności w sieci. Korzystaliśmy z usług związanych z optymalizacją kampanii Google Ads, gdyż nie byliśmy zadowoleni z wyników, jakie osiągaliśmy wcześniej. Dzięki działaniom podjętym przez profesjonalny zespół udało nam się znacznie poprawić naszą sytuację. Wszystkie informacje przekazywane przez pracowników były jasne i zrozumiałe – byli oni ponadto zawsze chętni do pomocy. Serdecznie polecamy!

Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko Asystent / Asystentka ds. sprzedaży i marketingu w firmie Marketing Internetowy Sp. z o.o.? Jakie masz odczucia po spotkaniu z rekruterem? Podziel się swoimi wrażeniami i opisz pozytywne oraz negatywne aspekty rozmowy.
Kamil Sz.

Współpracę z firmą SmartAds uważamy za owocną. Uzyskaliśmy wymierne efekty, z których jesteśmy bardzo zadowoleni. Doceniamy również zaangażowanie opiekuna oraz wszelkie otrzymane od niego wskazówki.

Robert

Nie da się ukryć, że działania optymalizacyjne prowadzone w zakresie kampanii reklamowych w Google Ads są obecnie niezmiernie ważne, aby uzyskać dobre wyniki sprzedażowe. Wykwalifikowana załoga z firmy SmartAds robi to doskonale! Znają temat „od podszewki". Wiedzą, co należy wykonać, by zdobyć satysfakcjonujące rezultaty. Poza tym doceniamy ich za to, że zawsze komunikują nas o tym, na jakim etapie swoich działań się znajdują i co planują dalej zrobić, aby jeszcze wzmocnić efekty już podjętych kroków. Rezultaty mówią same za siebie. My możemy tylko szczerze polecić ich usługi wszystkim przedsiębiorcom prowadzącym swój sklep internetowy!

Ewelina P.

Firma SmartAds to zaufany partner w branży marketingu internetowego. Jesteśmy bardzo zadowoleni z podjętej z nimi współpracy. Osiągnęliśmy więcej, niż oczekiwaliśmy. Kampanie promocyjne przynoszą znakomite wyniki, dzięki czemu my możemy cieszyć się dużym wzrostem zainteresowania naszymi produktami. Serdecznie polecamy skorzystanie z usług firmy SmartAds. Na pewno się nie zawiedziecie!

DARIUSZ JASINIAK

Pragniemy zarekomendować, wszystkim potencjalnym Klientom firmy Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K., podjęcie współpracy. Firma wspiera nas we wszelkich tematach związanych z optymalizacją naszej strony internetowej pod kątem SEO. Zarówno podczas powstawania nowych treści, jak i rozbudowy już istniejących, czy usuwania ewentualnych problemów - możemy liczyć na profesjonalne, techniczne konsultacje. Otrzymaliśmy również dedykowanego Opiekuna, który zawsze jest do naszej dyspozycji, gotowy do pomocy. Współpraca przynosi korzyści w postaci wzrostu widoczności naszej firmy w wyszukiwarce Google, co przekłada ma wpływ na efekt biznesowy dla naszej firmy.

Kamil

Bardzo dobry pracodawca, można się rozwinąć sprzedażowo i pod kątem wiedzy. Bardzo polecam.

Maniek

@Pracodawca Dzień dobry. Na czym polega okres wdrożeniowy w dziale handlowym, tzn. jak długo trwa, co obejmuje (szkolenie produktowe czy coś więcej) i czy jest płatny (umowa od pierwszego dnia?). Chętnie zaaplikuję jeśli wszystko uczciwe. Pozdrawiam!

Info
@Maniek

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie pracą w SmartAds :) Okres wdrożenia obejmuje szkolenia z kompetencji miękkich, szkolenia sprzedażowe i produktowe. Zachęcamy do zaaplikowania, z chęcią przybliżymy szczegóły dotyczące pracy u nas w Teamie. Aktualne oferty pracy znajdują się na OLX oraz pracuj.pl. Pozdrawiamy!

Maniek
@Info

@Pracodawca dziękuję za info zwrotne jednak brakuje mi ważnej informacji odnośnie umowy i płatności za okres szkolenia/wdrożenia? Nie powinno to stanowić tajemnicy, nawet przy umowie zleceniu. Nie chcę brać specjalnie dnia wolnego, że by się dowiedzieć, że umowę dostanę dopiero po szkoleniu.

Joanna Rackiewicz

Z usługi pozycjonowania oferowanej przez firmę Marketing Internetowy Monika Łapka, korzystam już prawie od 15 miesięcy. Zdecydowałam się na tę agencję, ponieważ zależało mi na wzmocnieniu widoczności mojej strony w sieci tak, aby była ona widoczna dla potencjalnych klientów z mojego regionu. Dzięki zaangażowaniu, wiedzy i doświadczeniu całego zespołu, moja strona jest systematycznie optymalizowana, co przekłada się na osiąganie coraz wyższych pozycji w Internecie. Polecam firmę Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K., ponieważ jest to rzetelny oraz profesjonalny partner biznesowy.

Paweł Sokołowski

Serdecznie polecamy firmę Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K., wszystkim tym, którzy zastanawiają się nad wyborem skutecznej agencji marketingowej. Współpracę nawiązaliśmy w zakresie pozycjonowania strony internetowej. Dzięki zaangażowaniu kadry pracowniczej, dobrej komunikacji, doświadczeniu i wiedzy całego zespołu, cieszymy się coraz wyższymi pozycjami w internecie. Jasny, przejrzysty plan działań, sprawna ich realizacja i raportowanie wykonania to bez wątpienia atuty współpracy z tą agencją. Z pełnym przekonaniem pragniemy polecić Marketing Internetowy jako lidera w swojej branży.

ANITA SOKOŁOWSKA

Współpracę z agencją Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K. podjęliśmy ze względu na chęć zainwestowania w nowoczesną formę reklamy. Wybór padł na pozycjonowanie naszej strony www. Na początku współpracy dedykowany nam indywidualny opiekun klienta, w porozumieniu z działem analiz, dopasował odpowiednie dla nas słowa kluczowe. Potem dział techniczny przeprowadził audyt i zaplanował pierwsze działania. Dzięki osobie opiekuna pozostajemy w stałym kontakcie z agencją, jesteśmy na bieżąco informowani o planowanych pracach, otrzymujemy sprawozdania z przeprowadzanych optymalizacji. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy agencję Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K. jako firmę godną zaufania.

GAJA Bartłomiej Urjasz

Z firmą Marketing Internetowy współpracujemy od początku 2023 roku. Przez okres współpracy nasz kontrahent wykazał się terminowością, dotrzymywał warunków umowy, udowodnił że posiada odpowiednią wiedzę na temat świadczonej przez siebie usługi pozycjonowania stron internetowych, co przekłada się na widoczność naszej strony internetowej. Należy podkreślić, że pracownicy firmy wykazują się umiejętnościami negocjacyjnymi oraz dobrą organizacja pracy, co bezpośrednio i pozytywnie wpływa na współpracę pomiędzy firmą Olejarnia Gaja a Marketing Internetowy Monika Łapka Sp.K. Rekomendujemy współpracę z tą firmą w zakresie pozycjonowania stron internetowych, jesteśmy bardzo zadowoleni.

EDURES

Przygodę z pozycjonowaniem naszej strony internetowej, pod skrzydłami agencji Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K., rozpoczęliśmy pod koniec zeszłego roku. Dlaczego zdecydowaliśmy się na taką usługę? Chcieliśmy zbudować trwałą i solidną widoczność w sieci – w naszym regionie. Czy się udało? Cieszymy się wysokimi pozycjami objętych umową fraz, nasza rozpoznawalność w Internecie znacząco wzrosła, zatem odpowiedź jest oczywista. Czemu zawdzięczamy sukces? Przede wszystkim dobrze zaplanowanym, zorganizowanym i przeprowadzanym działaniom, realizowanym przez doświadczony i posiadający olbrzymią wiedzę, zespół agencji Marketing Internetowy. Wsparcie indywidualnego opiekuna, informowanie - najpierw o planowanych pracach, a potem o już wprowadzonych - to niewątpliwe zalety współpracy z tą agencją. A gdy dodamy do tego zaangażowanie, rzetelność i nieprzerywaną gotowość do pomocy, jaką prezentuje kadra pracownicza, to mamy gotową odpowiedź na pytanie: dlaczego firma Marketing Internetowy to godna zaufania agencja, której warto powierzyć losy swojej strony.

DOMINIK GROBEL PRESTIGO

Z przyjemnością wystawiamy referencje dla firmy Marketing Internetowy w zakresie pozycjonowania stron internetowych. Chcemy wyrazić swoje zadowolenie ze współpracy z firmą, jest ona nacechowana fachowym i rzetelnym podejściem do klienta. Można także zauważyć osobiste zaangażowanie ze strony pracowników firmy, co pozwala na budowanie pozytywnych relacji. Współpraca z tą agencją pozwala nam na docieranie do nowych kontrahentów a także zdecydowanie przełożyła się na widoczność naszej strony internetowej www.prestigoclean.pl – a jest to dla nas szczególnie ważne.

Roman Gajowczyk

Pozytywnie zaskoczeni osiągniętymi dzięki nawiązaniu współpracy z firmą SmartAds wynikami możemy z czystym sumieniem polecić jej usługi przedsiębiorstwom, które planują rozwój poprzez zastosowanie skutecznych narzędzi w prowadzeniu kampanii reklamowych Google Ads. Profesjonalna obsługa w zakresie planowania oraz realizacji usług marketingowych – tak w dużym skrócie można określić działanie firmy SmartAds, z którą mieliśmy dużą przyjemność nawiązać współpracę. Ogromną zaletą każdej relacji biznesowej jest nie tylko skuteczność działania, ale także indywidualne podejście do klienta i trzeba przyznać, że obydwa te aspekty zostały spełnione ze sporym naddatkiem. Dobre wrażenie robi także łatwość w nawiązywaniu kontaktu oraz bieżące wsparcie ze strony opiekuna kampanii. Dzięki elastycznemu podejściu wspólnie udało nam się zrealizować założenia podejmowanych działań i osiągnąć całkiem satysfakcjonujące wyniki przez zwiększenie widoczności naszego przedsiębiorstwa w sieci. Rekomendację swoją opieramy nie tylko na pozytywnym wrażeniu, ale również na wynikach, które udało nam się osiągnąć dzięki rzetelności pracowników firmy SmartAds. Polecamy ją zatem wszystkim przedsiębiorcom poszukującym kompleksowej realizacji kampanii marketingowej.

Bartłomiej Urjasz

Inwestycja w rozwój kampanii Google Ads okazała się dla naszego niewielkiego przedsiębiorstwa niezwykle opłacalna, dlatego z pełnym przekonaniem rekomendujemy współpracę z firmą SmartAds wszystkim zainteresowanym zoptymalizowaniem kosztów oraz szybkim zwiększeniem zysków za pomocą wdrożenia nowoczesnych rozwiązań promocyjnych. Szczerze polecamy usługi firmy SmartAds, gdyż – jak sami się o tym przekonaliśmy – jej pracownicy wykazują się niebywałym profesjonalizmem oraz zaangażowaniem w obsłudze klienta. Na szczególną uwagę zasługuje z pewnością nienaganny kontakt z opiekunem kampanii, który najprawdopodobniej zagwarantował jej powodzenie. Dzięki temu śmiało możemy dziś powiedzieć, że wyniki współpracy są więcej niż zadowalające. Jako niewielkich rozmiarów przedsiębiorstwo musimy polegać głównie na sprzadaży internetowej, toteż rekomendacje strony oraz zwiększenie ruchu w obrębie witryny okazały się świetnym rozwiązaniem. Uprzejmie dziękujemy firmie SmartAds za opartą na zasadzie partnerstwa współpracę, a także bardzo profesjonalną opiekę nad kampanią. Zapewnienie sprawnego kontaktu z biurem obsługi to niezwykle cenna cecha każdego przedsiębiorstwa, a rzetelność oraz skuteczność są jej naturalną konsekwencją.

Paweł Pietryszyn

Ze względu na profesjonalizm oraz skuteczność działań podejmowanych przez firmę SmartAds w ramach prowadzenia kampanii reklamowych w sieci internetowej, polecamy ją jako zaufanego partnera biznesowego. Na szczególną uwagę w trakcie współpracy zasługiwała komunikacja z opiekunem kampanii. Przebiegała ona profesjonalnie, a w trakcie konsultacji zaprezentowano dokładną analizę oraz rekomendacje, które pozwoliły na skuteczne wprowadzenie zmian w działaniach promocyjnych. Wszelkie dane przekazywane były w sposób rzetelny, a już od samego początku proponowane kreatywne rozwiązania bardzo dobrze wpisywały się w wizerunek oraz politykę naszej firmy. Zaangażowanie osób pracujących nad projektem, przełożyło się na satysfakcjonujące wyniki kampanii. Chcieliśmy wyrazić wdzięczność firmie SmartAds za najwyższy poziom obsługi zlecenia oraz skuteczne prowadzenie działań promocyjnych naszej firmy.

Łukasz Pietryszyn

Zostaw merytoryczną opinię o SmartAds (Marketing Internetowy) - Toruń

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w SmartAds (Marketing Internetowy)?

Zobacz opinie na temat firmy SmartAds (Marketing Internetowy) tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 10.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w SmartAds (Marketing Internetowy)?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 8, z czego 7 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przejdź do nowych opinii