Widziałem ofertę dla przedstawiciela ale już widzę po nazwach ze fora pomyliłem. A wiecie jak zakończyła sie sytuacja tej firmy? skarżyli sie na zaległości z kasa dlatego jestem ciekaw
Witam serdecznie, widzę ze z kazdym działają tak samo po wykonaniu usługi ciężki kontakt , przedłużanie wypłaty a po proszeniu sie o Swoje wyslali nawet nie połowę należnej kwoty .moze pozew zbiorowy?
chwilę zajmie wam wpisanie w wyszukiwarce nazwę firmy a potem jej klonów. za wszystkimi stoją te same nazwiska. po nazwiskach znajdziecie gdzie i kiedy miały lub mają firmy a także za jakie długi są ścigani. mi to zajęło pół godziny a zrobiłem to z czystej ciekawości a wy się tutaj pałujecie jak babcia z łobuzem.
Czy istnieje możliwość rozwoju w Eko Green Waste Sp. z o.o.?
jak chcesz się rozwijać przy zamiataniu chodnika, zbieraniu petów, kapsli, opróżnianiu śmietników i sprzątaniu rzygowin na przystanku autobusowym?
Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Eko Green Waste Sp. z o.o.?
nigdy nie dostaniesz. nie znam takiego przypadku. jak się będziesz stawiał to wyślą ci wezwanie do wystawienia faktury vat za rzekome świadczenie usług na ich rzecz i pobrane zaliczki czyli, "że przecież prowadzisz działalność gospodarczą".
W tej firmie nie ma czegoś takiego jak umowy o pracę. Zresztą nie ma żadnych umów w tej firmie. Oszustwa i kłamstwa są na porządku dziennym.
@Go Ha a czemu nie napiszesz tutaj?
proszę bardzo. na początku słodko pierdząco. pierwsza wersja- płacimy dziesiątego bo księgowość....coś tam . potem do piętnastego potem do dwudziestego, potem do dwudziestego pierwszego aż masz miesiąc do tyłu. jeżeli mam racje czyli końcówka numeru telefonu to 866 to ta sama osoba pod różnymi szyldami.
Może ktoś z osób zatrudnionych powie nam co nowego u nich? Czekamy na wieści od Was na temat firmy Eko Green Waste Sp. z o.o. w mieście Łódź.
Dzień dobry, firma chętnie zleca wykonanie pracy ale już zapłatą gorzej. Czekam już od 3 miesięcy za zapłatę za wykonaną pracę.
ja sie znimi ostro scialem w tamtym roku wiekszosc zaplacili a zostalo troche to juz rok czekam i unikaja
Jak się pracuje w Eko Green Waste Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Eko Green Waste Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Eko Green Waste Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!