Bardzo niemiłe koordynatorki, strach zadzwonić i o coś zapytać jak już jestes na zleceniu, pozatym kłamią wciskają na miny, nie polecam
Czy w trakcie rekrutacji firma Senihelp24 Sp. z o.o. podawała informacje o zarobkach w mieście Gdynia?
Firma warta polecenia. To co słownie to i pisemne. Pieniądze przed czasem.
.Pracuję w Firmie od 3 lat.Jestem bardzo zadowolona.Dobry kontakt z koordynatorką.Pani Kasia jest mega miła.Koordynator dzwoni i interesuje się pracą opiekunki.W razie problemów interweniuje.Miejsca sprawdzone zgodne z opisem.Pieniądze są nawet przed czasem.Polecam ,to dobra firma
Z firmą współpracuję już od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona, poleciłam firmę kilku moim koleżankom. Pani Katarzyna Szyk jest moją koordynatorką. Cierpliwa, wyrozumiała i bardzo rzetelna. Wymieniłam akurat te cechy, gdyż zawdze czułam się w pełni "zaopiekowana".
W firmie pracuje od ponad 2 lat, muszę przyznać, że jest to firma z której jestem zadowolona, a w wielu byłam, kontakt z koordynatorem bez problemowy, zawsze dzwonią czy jest wszystko w porządku, wypłata zawsze przed czasem, polecam
Z firmą współpracuję od około dwóch lat. Wypłaty zawsze na czas i tyle , ile być powinno. Moja koordynatorka Pani Katarzyna jest osobą rzetelną i zawsze mogę się do niej zwrócić z wątpliwościami .Wszytko dobrze zorganizowane i skoordynowane, z czystym sumieniem mogę polecić firmę .
Z Senihelp24 pracuje juz od 7 lat.Ze wspólpracy jestem zadowolona. Pieniadze wplywają na konto regularnie 1 kazdego miesiąca.Dzięki aplikacji można wybrać sobie odpowiednie miejsce pracy z opisem podopiecznego. Koordynatorka chętnie udziela pomocy i szybko reaguje na problemy. Dowodem na to ze jestem zadowolona jest dlugoletnia współpraca z firmą Senihelp24. Szczerze moge polecić firme innym opiekunką.
Firma uczciwa wypłacalna :) pani kordynatorka Kasia bardzo sympatyczna i pomocna osoba polecam :) współpracuje z firma ponad rok czasu i jestem zadowolona
Omijać! Rotacja pracowników jest ogromna z powodu fatalnej atmosfery pracy, (usunięte przez administratora)taki, że nie ma czasu na skorzystanie z toalety, kanapkę na szybko połyka się przy biurku, spotkania integracyjne to jedna wielka bujda. Trzeba samemu wyrzucać (usunięte przez administratora) oraz szorować toaletę! Szefowa to atencjuszka, wiecznie o swojej rodzinie opowiada i chwali się zamiast zająć się sprawami firmy. Na rozmowie rekrutacyjnej obiecują pomoc i wsparcie, a potem godzinami nikt nie odbiera telefonu. Najgorsza praca ever, dobrze że była okazja zwiać z tego (usunięte przez administratora) do normalnej firmy.
Czy rozmowa kwalifikacyjna do Senihelp24 Sp. z o.o. odbywa się w siedzibie firmy?
Pracowałem i odradzam firma nie wypłaca wynagrodzenia i wymyśla różne wymyślone zarzuty aby go nie wypłacić mi zalegają 500 euro niby że nie sprzątałem a codziennie przychodziły Panie aby nastawiać leki i jakoś nie miały żadnych zarzutów . ODRADZAM
zapisy w ich umowach to fikcja oni sami sobie zabierają ucinają wynagrodzenie i powołują się na cokolwiek taka jest prawda aby nie wypłacić pełnego wynagrodzenia dlatego ostrzegam sam przekonałem się pracowałem 6 tygodni i zamiast otrzymać 1900 euro otrzymałem 1400 euro a 500 euro to mogę sobie pomarzyć
Panie kordynatorki słabo interesują się opiekunkami. Nie proponują ofert, nie odpowiadają na maile i sms'y, nie oddzwaniają. Jedyny plus - kasa na czas.
Taka prawda żeby tylko zrekrutować osobę i jak odbebni swój czas mają cię w (usunięte przez administratora) bo każda złapana
Zgadzam się, pani koordynatorka nie interesuje się opiekunem juz wydelegowanym na(usunięte przez administratora). Nie kontaktuje się aby choć spytać się czy wszystko w porządku. Kiedy opiekun decyduje się na kontakt telefoniczny, rozmowa jest podejmowana ale koordynatorka jest w rozmowie nieprzyjemna i mocno zdenerwowana, wykazuje dążenie do jak najszybszego zakończenia rozmowy, dając tym samym sygnał, że jej robota zaczyna się na werbunku opiekunów i ich ,,dowiezieniu na(usunięte przez administratora) Tę uwagę kieruje do szefa agencji aby przyjrzał się pracy koordynatorów i przeszkolił ich w kierunku życzliwych kontaktów z opiekunami i ustalił obowiązek kilkukrotnego kontaktowania się podczas wykonywania zlecenia przez opiekuna. Dobrze zaopiekowany zleceniobiorca chętnie będzie kontynuował współpracę z agencją. Poza tym wszystko ok. kasa na czas!
Bardzo rzeczowa firma . Koordynatorka Kasia bardzo miła . Wszystki na czas . Dostęp do informacji jeśli chodzi o informacje na temat podopiecznych . Wysokie składki ZUS . Polecam . Ciekawe rozwiązanie jeśli chodzi o opinie na temat opiekunek i rodzin . Polecam
Mija drugi tydzień. W tym tygodniu pojawił się koordynator. Porozmawiał z rodziną i ze mną. A ponieważ dobrze nam się współpracuje, padło dużo komplementów pod moim adresem. Treść tej rozmowy przekazał do firmy. Będę miała dobre referencje :) Poza tym jest jakoś inaczej niż w poprzedniej firmie. Moja rekruterka dzwoni do mnie raz w tyg. Mogę z nią porozmawiać nie tylko o pogodzie :) Wciąż nie chwalę ich głośno, ale doczepić się nie ma do czego, więc mam nadzieje, że tu się nic nie popsuje. Bacha
BarbaraAra, BarbaraAra77 czyli PRACOWNIK FIRMY SENIHELP24 a może wcześniej AVB SENIOR SERVICE,........, bo to już 3 lub 4 podmiot jednej i tej samej osoby ( część w likwidacji w KRS-ie można wszystko sprawdzić ) Jak rejestruję się nowe podmioty, a stare porzuca, to jakiś powód jest, a jaki to można sobie poszukać , ale myślę że lepiej poszukać sobie innej firmy. Jak naiwnym trzeba być, aby pisać na dwóch forach achy i ochy pod swoim adresem wiedząc, że to nie pierwszy podmiot w branży opieki. Tutaj link do innego forum gdyby ktoś miał wątpliwości: https://www.opiekunki24.pl/opinie-o-agencjach/3485/senihelp/page/3 Nie trzeba być szerlokiem, bo liczba postów użytkowników mówi sama za siebie:-) Zaraz pewno będzie BarbaraAra, 77, Terenia i inne robić szum, że to nie tak...lepiej przemilczeć i przełknąć gorzką pigułkę, że fora to nie jest odpowiednie miejsce do reklamy - niż robić sobie samemu antyreklamę.
Pracowałam z tą firmą Nie polecam!!! (usunięte przez administratora) Ciężkie stelle. Nie wypłacił mi wszystkich pieniążków . Furma zgłoszona do Arbeitsgericht i Finanzkontrollen. Także ACHTUNG OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
Dlaczego oklamujesz ludzi? Placa ci za to? Piszesz z kilku lewych kont te peany ;) Firemka OLEWA OPIEKUNKI !! Ukrainskie koordynatorki obiecuje zlote gory, a opiekunki lądują na minach !!!
Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Senihelp24 Sp. z o.o.?
Atmosfera jest koszmarna. koordynatorka rozmawia ze mną od niechcenia i od razu słychać jak bardzo się "interesuje" moim zlecenie. Zarobki też nie powalają na łopatki.
Trochę się dziwię, ja trafiłam akurat na super koordynatorkę (p. Ulę ) i zarówno na zleceniu jak i po mam z firmą dobry kontakt. Zarobki faktycznie może i nie są najwyższe ale zlecenia sprawdzone i transport w obie strony zawsze opłacony. W zasadzie to nie mam żadnych kosztów na zleceniu, więc są do zaakceptowania. Przede wszystkim wypłata zawsze na czas.
Hi Maja ciężkie zlecenia Dzień wolny wygląda tak Rano śniadanie dla podopiecznych musisz ogarnąć, Po śniadaniu masz wolne ,do kolacji Bo musisz ja przygotować i seniora położyć spać. Tak wygląda dzień wolny ????????♀️ Dużo o nich piszą negatywnie ba grupach. Dziewczyny się żalą i uciekają ze stelki. Koordynatorki jesli to można koordynatorkami nazwać Są zakłamane. Omijać szerokim łukiem
Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Senihelp24 Sp. z o.o.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
Zmień firmę!! Koordynatorki kłamią Wsadzaja na miny!! Jeśli chcesz zaoszczędzić na zdrowiu to radzę omijać tę firmę szerokim łukiem!@
Witam. Czy ta firma jest godna zaufania?Jak wygląda sprawa z wypłatą i jakie są zarobki? Proszę o opinię tego,kto teraz pracuje na zlecenie tej firmy . Dziękuję .
Zastanawiałam się nad wyjazdem, po opiniach myślę, że warto się zdecydować. Miło, że firma troszczy się o pracowników, utrzymuje kontakt, dopytuje się o potrzeby. Zastanawiam się, ponieważ piszecie głównie o kilkumiesięcznych wyjazdach, czy można podjąć dłuższą współpracę, powiedzmy na rok? Czy firma pomaga w zakwaterowaniu, transporcie do Niemiec?
Ja do tej pory miałam zlecenia na 6-8 tygodni,ale musisz dopytać w biurze. Jeśli chodzi o transport to tak, pomagają i również zwracają koszty za przejazd busem. Z zakwaterowaniem problemu nie było, bo dostałam swoje piętro do dyspozycji przy rodzinie.
Jak wygląda tu kwestia przerw? Chodzi mi o to czy nie ma problemów z nimi ?
Jest Ok. Pauzy 2h w ciągu dnia są przestrzegane. Plus jeden cały wolny dzień w tygodniu, na ile pogoda i chęci pozwalają to też korzystam z niego. Np. na wycieczki krajoznawcze po Bawarii. Z firmą pracuję już ponad rok i póki co jestem zadowolona.
Jak się pracuje w Senihelp24 Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Senihelp24 Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Senihelp24 Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 12, z czego 10 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!