(usunięte przez administratora) firma , nie wypłaca wszystkich pieniędzy . Pracowałem tam pół roku i świnie zalegają mi z wypłata jak się zwolniłem. (usunięte przez administratora) na godzinach twierdząc ze pracodawca zakwestionował moje przepracowane godziny pomimo ze mam podpisane „cetle”
Nie wypłacają kasy , mają już sprawy w sądzie. Ta firma to bankrut !!!
Też się chętnie dowiem...
Potwierdzam to oszustna firma .Praktykowali takie zachowania w pszeszłości informacje od ludzyi z którymi współpracowałem w tej firmie i robia to nadal .Do tej pory nie rozliczli sie z wykonanej pracy ze zlecen które dla nich wykonałem w tym roku to jest 2024.
Dopóki była Pani G. szło jeszcze coś załatwić, wyprostować. Teraz maja w doopie pracownika. Traktują jak niewolnikow, albo robisz i sie nie odzywasz albo wypad. Nie można się doprosić o rozliczenia, brakuje godzin, obcinają diety. Generalnie z fajnej firmy zrobiła się bida z nędzą . Może dlatego powołane są 3 spółki, Team classix, Mexpepole , Teamora by można było robić ludzi w bambuko ? Są jeszcze opinie na goworku podpięte pod Team clasic . Jednym słowem - SZKODA CZASU I NERWÓW ! Pozdrawiam Panią Dorotę, jak to czyta niech zostawi jakiś namiar na siebie :)
Team classic i Teamora to jedna i to sama firma która mówiąc delikatnie (usunięte przez administratora) pracowników. Pracowałem ze szwagrem u nich 8 miesięcy.Umowę miałem do końca roku i pod koniec roku się zaczęło. Otóż przed świętami obiecywano nam pieniądze których nie mam do dziś a że wypłaty są po 20 to oszukano mnie na dwie. Panie koordynatorki polki zresztą osiągnęły mistrzostwo w kłamaniu a jak wyszło na jaw że pieniędzy nie będzie to kontakt się urwał. Na dzień dzisiejszy Szwagier odzyskał przez adwokata pieniądze a moja sprawa nadal w sądzie. Znajomi mają podobną sytuację tak że omijajcie tą firmę z daleka. (usunięte przez administratora) kłamcy.
Pracowałem u nich tydzień i od sierpnia nie wypłacili mi wypłaty 500 euro. Team clasic to (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)
Jak się pracuje w Team clasic?
Zobacz opinie na temat firmy Team clasic tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Team clasic?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!