Wy tak serio z tym całym wiszeniem kasy? Teraz to zastanawiam się czy już sprawa sie wyjaśniła do teraz czy o co chodzi skoro mimo wszystko firma z 8 lat już sobie działa. ze względu na co jednak opłaca sie mimo wszystko pracować skoro ludzie dalej tu sa?
Ten jegomość do tej pory jest winny pieniądze na drugiej działalności którą prowadził. Nie raczy odebrać telefonu a i pisma nic nie dają. (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) w jednej osobie.
Ja właśnie też czytam te posty o kasie i jestem mega zaniepokojona a chciałam wysyłać cv. A dają tu umowe o pracę? Bo jak zlecenie to pewnie i trudniej finalnie dostać swoje wynagrodzenie.
Witam pracowałem u tego mościa za granicą w niemczech dokładnie Bawarii ( Kitzingen ) gość (usunięte przez administratora) ludzi na kasę. Nie chce oddać pieniędzy od zeszłego roku od września, piszę staram się skontaktować facet olewa wszystko więc będzie gwiazdą internetu. Nie chcesz Patryk oddać kwoty 3590 euro za zeszły rok wrzesień/październik pismo od prawnika nie poskutkowało to może to cie ruszy zablokowałeś mnie wszędzie na ostatni e-mail zero odzewu ok nie ma sprawy. W przypadku zwrotu moich pieniędzy komentarze zostaną zmienione bądź dopisane że pieniądze oddane na dzień dzisiejszy ostrzegam przed owym człowiekiem.
Nie tylko Tobie wisi kasę ,mnóstwo osób które u niego pracowały w spedycji ,czekają na swoje wypłaty.
Jak się pracuje w Usługi Ogólnobudowlane Patryk Żółtański?
Zobacz opinie na temat firmy Usługi Ogólnobudowlane Patryk Żółtański tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.