Nie przesadzacie z tym ze nie ma mocnych stron? Jakoś widzę ze oni dalej działają sami z siebie bez ludzi by nie dali rady. czemu jeszcze pracujecie jeśli jest tak źle?
Jakie są mocne strony pracodawcy Hydro-Bud Anna Olejniczak?
To firma nie ma żadnych mocnych stron jedyne to czekanie w niesiaczonośc na kasę spanie w chlewie i wiele innych smaczków jak dołączysz do roboty
Podobno w firmie zawsze ze wszystkim zwlekali zwłaszcza z wypłatami a dodatkowo przy próbie zwolnienia od razu zaczynało się kombinowanie jak tutaj reszty nie wypłacić... Dalej grożą tutaj takie przekręty za rezygnację ze stanowiska? Zdarza się wciąż, że zalegają z wypłatami? Ktoś się orientuje?
Ja tam pracowalem i tak bylo. A w tym momencie moj przyjaciel tam nadal pracuje i wiem ze jest tak samo.
W skrócie, jak dojechalem na lokacje (tragedia tylko szczurów brakowalo) kazdy z obecnych tam osob mial zalegla pensje od miesiaca do 3. I kazdy sie bal rzucic prace ze wzgledu ze nie odzyska juz zaleglych pieniędzy. A w dodatku mialem sytuacje ze kazali mi zmienic lokacje na jakis hotel gdzie okazalo sie ze nie ma nas wpisanych i musielismy wrocic i spac na podlodze przez weekend. Wiec rozumiesz
Witam, Panowie jak z warunkami pracy w tej firmie? Idzie zarobić? Delegacje zagraniczne czy krajowe tez są? Dziękuje za wszystkie informacje. Pozdrawiam.
A więc tak, odradzam pracy komukolwiek w tej firmie jeżeli szukasz stabilnej pracy z normalnym personelem, mieszkaniami i wypłatami. Powody są takie, co do szefostwa to nie powiem złego słowa wypłaty były jednak terminy są mega długie loteria kiedy będzie. Następna sprawa to mieszkania niektóre tragiczne lub średnie, częste zmiany zycie na walizkach podstawowe rzeczy jak pokoje prysznice czesto 1 na 7. Ostatni minus to personel pijaki lesery itd zależy gdzie jesteś połowa tych pseudo elektryków powinna być wyrzucona nadają się jedynie do łopaty i rowów są tez mega dobre osoby ale to nisza. Pewna grupa osób jest zawsze skora (usunięte przez administratora) do szefostwa itd gdzie wlaśnie te osoby najmniej pracują i urzadzają sb popijawki w ten sposób dbają o swoje uszanowanie a problemy słyszy ten co robi. To samo pseudo szefownie chodzi o pracowników którzy ze wzgledów bliskości robi z sb pseudo znawców. Na koniec firma wdłg mnie ma potencjał w przyszłości ale nie z obecnym systemem w jakim działają a juz na pewno nie personelem. Gdybym to ja miał taki potencjał i zarządzałbym tą firma na start poleciała by połowa
Nie regulujom zobowiązań finansowych brk kontaktu nie odbierają tel milczenie z ich stromy a podatki płacić muszę nie POLECAM
Witam kolego , cos wiecej mozesz napisac o pracy w tej firmie ... widzac po ortografi twojej ciekaw jestem , czy to dzwon z ciebie jakis , czy ta firma jest naprwade kiepksa ...
Ta firma to tragedia. Przydaloby sie upubliczniac takie firmy. I zamykac wlascicieli w wiezieniach. Choc w wiezieniu polskim masz niebo lepsze warunki w pokojach niz w tej firmie
Ktoś pracuje w tej firmie w Niemczech? są wypłacalni?
Zwlekaja wszystkim z wyplatami jak rezygnujesz z pracy kombinuja by Ci nie wyplacic reszty, w dodatku dwa dni spalem w aucie bo nie mieli miejsca w tych lokalach gdzie nawet zwierzat bys nie trzymal. Biorac prysznic moj znajomy chcial to robic w gumowcach. Nie zartuje . Tragedia i (usunięte przez administratora) Wiem z wlasnego doswiadczenia. Jestem w trakcie zakladania spraw wszedzie gdzie to mozliwe by poniesli konsekwencje.
A ja tak powiem … pracowalem dla Szymona , dobra morda . Fakt z hajsem byl problem ze nie na czas , ale zawsze przychodzilo tyle ile sie nalezalo … chce ktos zarobic nie ma problemu 3400€ … odszedlem nie przez to ze sie spoznial ( nie jego wina tylko firmy do ktorej nas porzyczal ) … tylko dla tego ze na budowie byl Peter , kierownik czy jak go zwal … jak go juz wyrzuca z hill… to wroce … koniec jest taki ze duzy pozytyw dla hudro
Moja ,przyjemnosc z tymi (usunięte przez administratora)byla ciekaw ponieważ: 1. Zatrudniłem się wszystko było spoko nie było zarzutów, do póki pracownik o imieniu Przemysław nie powiedział mi że łóżka w 7 osobowym mieszkaniu byly osrane i zlane . Oczywiście czyścili to pracownicy pani Olejniczak ale mniejsza z tym . Pracowalem tam do póki nie zgodziłem się na przejazd na inną budowę ktora miała miejsce prawie 200 km od zamieszkania za którą nam płacili jedna godzina w ta i tamtą stronę bo przecież byl termin , od kierownika petra dowiedziałem się że mam iść na hotel bez uzasadnionej przyczyny , po czym pani Olejniczak bez podstawy zwolniła mnie z pracy i kazała napisać odręcznie swoje wypowiedzienie które miałem wysłać jej w treści wiadomości po czym nastąpiło rozwiązanie umowy mało czego (usunięte przez administratora) mnie na urlopie ponieważ podpisałem wyjazd służbowy na którym pisze ze dany czlowiek pracuje 2 tyg za granicami kraju i ma 2 tyg odpoczynku w Polsce po czym się dowiedziałem od pracowników to jest całkiem inaczej bo ludzie tam siedzia po 6,8,9 tyg i podejrzewam ze z nimi tak samo uczyniła jak ze mną , 2 sprawa brak narzędzie trzeba się prosić, a jak robota nie wykonana to petter kierownik drze sie na ludzi ze coś jest nie zrobione . Także nie polecam również tej firmy bo firma ta to jest jak tusk w unni (usunięte przez administratora)jak popadnie
@Gasior a mówisz o mieszkaniach służbowych tak?
Z mieszkaniami niema problemu , fakt ze sa czesto zmieniane jest spowodowane tym iz czesto zmienia sie miejsce pracy ... firma jest wyplacalna , daja zaliczki , zwracaja za ciuchy robocze ... auta maja od audi a6 kombi z 2011 do audi a8 l , brygady od 4 do 2 ... no i niestety , trzeba byc elektrykiem , robia test na whatsup ( polaczenie krzyzowego , schodowego lub rj ) .
Nie polecam tej firmy banda (usunięte przez administratora) mieszkania jak w spelunie, organizacja zerowa ,brak osob kompetencyjnych. Traktują ludzi jak bydlo do zarobku .... dramat
Jak się pracuje w Hydro-Bud Anna Olejniczak?
Zobacz opinie na temat firmy Hydro-Bud Anna Olejniczak tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Hydro-Bud Anna Olejniczak?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!