Wg google maps siedziba firmy znajduje się w domu. Akurat szukam mieszkania, to może zamiast wynajmować, przekimałbym się w firmie?
Nie jest to zalecane ani legalne. Zgodnie z prawem, nie można mieszkać w miejscu, które jest zarejestrowane jako siedziba firmy, chyba że jest to oficjalnie zarejestrowane jako mieszkanie, a budynek spełnia wymagania lokalowe. Poza tym, mieszkanie w miejscu pracy może mieć negatywny wpływ na jakość życia i pracę, co może wpłynąć na Twoją wydajność i satysfakcję z pracy. Zamiast tego, lepiej poszukać mieszkania na wynajem w pobliżu miejsca pracy.
Siema, spoko robota w firmie Alsmart. Zaproponowali mi bardzo dobre warunki, rozmowa byla bardzo przyjemna i w sumie te dwa aspekty przesadzily o tym że postanowiłem się podjac tej pracy. pozdro dla wszystkich
@Ja mam a na ten adres można też cv wysłać ?
Czy ktoś ma kontakt do tej firmy?
Kiedy tam pracowałem to nie mieli w zasadzie żadnych wymagań na początek. Jakaś tam zawodówka elektryczna skończona, może SEP, obsługa elektronarzędzi (młot, wiertarka, wbijarka gwoździ) i robotę powinieneś dostać jako instalator.
Panowie Jacek i Jarek widzę się poróżnili. Ciekawe gdzie poszła pracować rodzina pana Jarka.
Czy Hubert tam nadal pracuje?
Co to za fakturki pan rozsyła, coś kupowałem, zamawiałem, bo nie pamiętam? Wystawił pan fakturę - a ja pana nie znam i niczego u pana nie zamawiałem - to próba wyłudzenia pieniędzy, maila przekażę na policję.
Jak się pracuje w Jacek Chacuś Alsmart?
Zobacz opinie na temat firmy Jacek Chacuś Alsmart tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Jacek Chacuś Alsmart?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!