Piszecie ze latami pracujecie i nawet można przy tym liczyć na podwyżkę. a jakie sa zasady? każdy po równo ma tyle czy jednak samemu też można sobie coś więcej ugrać?
Czy można się dowiedzieć jaka jest aktualna opinia o tym pracodawcy? Czy się coś zmieniło? Czy jest to ten sam właściciel? Opinie nie zachęcają do podjęcia pracy w tym obiekcie ale nie są aktualne .
Od początku 2022 jest nowy właściciel. Hotel jest wciąż remontowany, nadal pracują w nim ludzie, którzy są tam od kilku dobrych lat. Goście, którzy wracają też chwalą zmiany jakie się dzieją. Praca na dowolnej umowie, zawsze proponowana umowa o pracę. Stała stawka z premiami, podwyżki i elastyczne grafiki.
Zastanawiam się czy macie telefony służbowe ?
Ludzi do pracy ma świetnych mimo tego jak słabym pracodawcą jest. Zachowuje się jakby miała schizofrenie, raz krzyczy i wyzywa A zaraz jest wszystko w porządku i nic takiego nie było. Byłem przez chwilę, nie wrócę nigdy.
To bardzo ciekawe bo teraz szuka konserwatora i jak czytam opinie to chyba na pewno zrezygnuje z jej oferty pracy . Na rozmowie telefonicznej pyta ile chce zarabiać , ciekawa zagrywka ze strony pracodawcy . Niech szuka dalej (usunięte przez administratora) i silnych .
Trzeba starać się w pracy a opinia o pracodawcy będzie tylko dobra.
Ta pani zatrudnia ludzi z ukrainy po czym kiedy chce ich wyrzuca nawet po jednym dniu pracy. Nie daje umowy i lubi nie placic za prace. Gdybyscie sie zastanawiali dlaczego u niej taka rotacja w pracownikach to dlatego
28,02, 01,03,2020 pobyt w hotelu oceniam na dobry poza tym że jedzenie może i by było smaczne gdyby pracownicy kuchni mieliby z czego gotować gdyby nie wynosili jedzenia do domów a w szczególności pani na skuterku, nie dość że okradają właściciela to jeszcze nas wczasowiczów
Ta Pani nie daje umowy. Ona zatrudnia (usunięte przez administratora) Ukrainek. Ukraińcy u niej pracują nielegalnie od rana do wieczora, jak murzyni kiedyś. Ona nie rejestruje ludzi w urzędzie pracy, nic nie płaci do urzędu. Nie polecam!
Jak się pracuje w Barbara Warzych Paula Spa?
Zobacz opinie na temat firmy Barbara Warzych Paula Spa tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Barbara Warzych Paula Spa?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!