Opinie o Firma Handlowo-Usługowa Ofel Krzysztof Weisbrodt w Rumia

Poniżej przeczytasz opinie obecnych i byłych pracowników o pracodawcy Firma Handlowo-Usługowa Ofel Krzysztof Weisbrodt. Znajdziesz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Firma Handlowo-Usługowa Ofel Krzysztof Weisbrodt o rekrutacji.

Branże: Realizacja projektów budowlanych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Firma Handlowo-Usługowa Ofel Krzysztof Weisbrodt w Rumia

Może znajdzie się osoba aktualnie pracująca, która będzie chciała powiedzieć nam coś o zatrudnieniu u nich? Jak wygląda teraz praca w firmie Firma Handlowo-Usługowa Ofel Krzysztof Weisbrodt w miejscowości Rumia? Czekamy na nowe wieści odnośnie ofert pracy oraz atmosfery!

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik Nowy wpis
@Administrator

Jesteśmy firmą rodziną, wiec pracuje się doskonale. Atmosfera jest rodzinna, jak i przyjazna. W obecnej chwili nie poszukujemy nowych pracowników.

Właściciel obecny Nowy wpis

Jakim prawem figurujecie pod. Moim prywatnym adresem oraz danymi proszę mi to wyjaśnić i to bardzo pilnie wraz z tym panem który nielegalnie posługuje się nazwą FHU "OFEL" KRZYSZTOF WEISBRODT Grunwaldzka 23 84-230 Rumia Kto wam daje na to przyzwolenie odpowiedzieć w trybie 7 dni. Na marginesie Właściciel obcy majątku ziemskiego w Stanisławowie Woj. Stanisławowskim obecnie Pomorskim Z poważaniem Szanowny Pan Łukasz Sieradzki - Właściciel.

KRZYSZTOF Nowy wpis
@Właściciel obecny

Panie Łukaszu, to Pan założył stronę internetową dla mojej firmy. Po pierwsze właścicielem skupu złomu jestem od 18 lat, po drugie właścicielem posesji, na której znajduje się skup również jestem ja sam, po trzecie bardzo proszę o kontakt i przekazanie wszystkich potrzebnych informacji na temat rzekomo Pańskiej firmy. Jak dla mnie jest to śmiech na sali. Telefon, który został podany przez Pana na stronie mojej firmy należał do kobiety, która nie miała zielonego pojęcia o skupie złomu.

Zostaw merytoryczną opinię o Firma Handlowo-Usługowa Ofel Krzysztof Weisbrodt - Rumia

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Firma Handlowo-Usługowa Ofel Krzysztof Weisbrodt?

Zobacz opinie na temat firmy Firma Handlowo-Usługowa Ofel Krzysztof Weisbrodt tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Firma Handlowo-Usługowa Ofel Krzysztof Weisbrodt?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Firma Handlowo-Usługowa Ofel Krzysztof Weisbrodt
  • Grunwaldzka 23