Opinie o Andrzej Stefan Piekarski Montrem-Tech Andrzej Piekarski w Łódź

Na podstawie 4 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie byłych i aktualnych pracowników o firmie Andrzej Stefan Piekarski Montrem-Tech Andrzej Piekarski. Przeczytasz poniżej też opinie kandydatów do pracy w Andrzej Stefan Piekarski Montrem-Tech Andrzej Piekarski o rekrutacji.

Branże: Obróbka mechaniczna i termochemiczna metali

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Andrzej Stefan Piekarski Montrem-Tech Andrzej Piekarski w Łódź

Pytanie Nowy wpis

Jaki jest okres rozliczeniowy w Andrzej Stefan Piekarski Montrem-Tech Andrzej Piekarski? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?

Montrem-Tech Nowy wpis
@Pytanie

Obowiązuje 3-miesięczny okres rozliczeniowy.

Pytanie Nowy wpis

Jaka umowa obowiązuje w Andrzej Stefan Piekarski Montrem-Tech Andrzej Piekarski podczas okresu próbnego?

Montrem-Tech Nowy wpis
@Pytanie

Dzień Dobry Podczas okresu próbnego obowiązuje umowa zlecenie.

Elżbieta

Podłączę się pod pytanie, które zastało zadane poniżej odnośnie tego czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w firmie. Z komentarza można się dowiedzieć, że tak, jest taka szansa. Ja chciałabym jeszcze ustalić, czy studenci także mogą liczyć na pracę w Montrem-Tech czy może jednak nie ma takiej opcji? Proszę o informacje.

@Elżbieta

Dzień dobry. Młode osoby bez doświadczenia maja jak najbardziej szanse na prace w naszej firmie. Status studenta zwiększa szanse zatrudnienia.

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Andrzej Stefan Piekarski Montrem-Tech Andrzej Piekarski?

@Pytanie

Dzień Dobry. Tak, jest taka możliwość.

@Pytanie

Dzień Dobry, Tak, zgodnie z zaleceniami BHP.

Henryk

A jak się pracuje w czasie pandemii? Czy firma wprowadziła jakieś dodatkowe zabezpieczenia dla pracowników?

Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Andrzej Stefan Piekarski Montrem-Tech Andrzej Piekarski? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?

@Pytanie

Dzień Dobry, Wszystko zależy od ilości zamówień jakie w tym okresie mamy do wykonania. Jest to dzień wolny od pracy lub godziny pracy zostają zredukowane do minimum.

Kostek

Jak nastroje w pracy, czas dość trudny dla firm a ja chciałbym aplikować, czy teraz warto?

Igor
@Kostek

Bardzo dobrze się pracuje. Szef wymagający ale jeden z lepszych jakich miałem.

Orzeł

Firma solidna ,terminowe wypłaty. Pracodawca dba o swoich pracowników zapewnia wszelkie środki do funkcjonowania w pracy.Pan Piekarski do każdego problemu podchodzi indywidualnie i stara się rozwiązywać pozytywnie .

Łódź

Firma nie ma żadnego dokumentu, do żadnego swojego wyrobu karty technicznej ,certyfikatu zgodności oraz dopuszczenia do użytkowania i montażu nawiasem mowiąc miernej jakosci urządzeń i pomocy w organizowaniu pracy. Wykonanie, materiał, spawy i wykończenie poszczególnych wyrobów dyskwalifikuje je w 100% z rynku.

@Łódź

Dzień dobry Ta opinia mija się z prawdą. Posiadamy wyżej wymienione dokumenty. Pozostałe informacje również odbiegają od rzeczywistości.

Igor

Pracuje od niedawna u Pana Andrzeja. Rozlicza się z pracownikami zawsze w terminie. Nadgodziny płatne zgodnie ze standardami. Napewno jest to miejsce dla ludzi pracujących a nie udających, że pracują. Z tego co udało mi się dostrzec to Pan Andrzej jest nawet zbyt wyrozumiały w stosunku do ludzkich błędów przyjmując ludzi ponownie mimo ich problemów osobistych. Niestety jak widać łatwiej jest napisać ludziom bądź konkurencji negatywne opinie.

Hormman

Firma bardzo solidna i terminowa. Znają sie na rzeczy, mają grupy monterskie i wykonuja prace w terenie. Rizwiazania tez nowatorskie.

Piątek
@Hormman

Należy spytać o świadectwa homologacji, certyfikaty i dopuszczenia do montażu i używania, NIC TAKIEGO FIRMA NIE MA, MAŁO TEGO , jej pracownicy nie są jej pracownikami, Pan pracodawca zatrudnia jednego , otyłego , reszta na czarno z łapanki. Oczywiście na magazyny też jadą po spożyciu alkoholu, - można to łatwo sprawdzić.

Gregor

Niepokojące informacje zostawiliście na forum. Chyba lepiej by było gdyby zgłaszać to szefostwu?

Urząd Dozoru Technicznego

Brak świadectw homologacji do wszystkich wyrobów produkowanych przez firme Montrem Tech. Wszystko opracowane bez udziału instytutu i nadzoru BHP. Kupujący mogą mieć poważny problem włącznie z przedstawieniem zarzutów przez Organa Państwowe. A spraw nabiera tempa.

Zostaw merytoryczną opinię o Andrzej Stefan Piekarski Montrem-Tech Andrzej Piekarski - Łódź

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Andrzej Stefan Piekarski Montrem-Tech Andrzej Piekarski?

Zobacz opinie na temat firmy Andrzej Stefan Piekarski Montrem-Tech Andrzej Piekarski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Andrzej Stefan Piekarski Montrem-Tech Andrzej Piekarski?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Andrzej Stefan Piekarski Montrem-Tech Andrzej Piekarski?

Kandydaci do pracy w Andrzej Stefan Piekarski Montrem-Tech Andrzej Piekarski napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Andrzej Stefan Piekarski Montrem-Tech Andrzej Piekarski
  • Dąbrowskiego 247/249