Siemka na tym komisie biorą na umowę o pracę? nie chce za bardzo iść na zlecenie i nie wiem czy jest w ogóle sens do nich teraz zagadywać o robotę
Widzę, że negatywnych opinii jest tu sporo ... zresztą nie dziwię się. Kupiliśmy auto sprawne technicznie, żadnego zarzutu. Jednak następnego dnia już nie odpaliło. Wymieniliśmy akumulator i jeździł, po czym kolejnego dnia znowu nie odpalił. Jak się okazało skądś jest pobierany prąd, dlatego akumulator następnego ranka jest totalnie rozładowany. Prosilismy komis o fachowca, żeby zdiagnozowalwadę, ale nie było żadnego na już (a czymś trzeba było jeździć). Pan z komisu zasugerowal, żebyśmy znaleźli na własną rękę elektromechanika, co nie było łatwe, bo wszyscy zajęci albo terminy były z miesięcznym wyprzedzeniem... Jednak udało się, a nawet elektromechanik tego samego dnia zdiagnozowal i usunął usterkę. Gdy skontaktowalismy się z komisem, żeby przekazać wiadomość o naprawianiu usterki pan stwierdził, że dlaczego tak drogo i trzeba było dac UŻYWANE części (o żadnych częściach nie było mowy, była potrzebna regeneracja). Nawet komis kontaktował się z tym elektromechanikem (mailowo). Sam elektromechanik stwierdził, że Pan z komisu nie ma pojęcia o czym mówi, że po prostu nie zna się na rzeczy. Sprawa toczy się już ponad miesiąc i nie widzę pozytywnego zakończenia sprawy. Nie wierzę , że komis nie wiedział o usterce, i że taki pobór prądu ma miejsce... Kończąc, nie polecam! Można się najeść samych nerwów, wydzwaniac, a i tak nie widać efektów.
Nie polecam tego komisu. W lepszym stanie są auta za 2tys niż te u nich na placu. Mówią, że samochód jest w 100% sprawny, a nawet nie zobaczą czy są jakieś wycieki itd. Zrobią zdjęcia i wystawiają na sprzedaż.
Czy można liczyć w Rafał Kułach Auto Raf na prywatną opiekę medyczną?
Omijać szerokim łukiem (usunięte przez administratora) jakich mało, jedyne co im wychodzi to kłamanie klienta.
Auta są dobrze przygotowane nic tylko jechać
Ten komis to (usunięte przez administratora) !!!!!! takiego (usunięte przez administratora) się nie spodziewałem, podzielam opinię-omijać z daleka....
Ty oszuście. Auto bezwypadkowe?? Składane z 3. Nie odpuszczę ci, szykuj się na kontrolę ja cię dupie oszuście !!!!!!
Witaj Artur czy mógłbyś się ze mną skontaktować przez email rysiu16016 @ o2 .pl mnie też (usunięte przez administratora)
Oszu... jakich mało, sprzedaje uszkodzone samochody (silnik do naprawy), a potem zamiast poczuć się do obowiązku zwrotu pieniędzy ( złożyłam odstąpienie od umowy kupna) jeszcze oskarża o wyłudzenie pieniędzy na naprawę. Omijajcie ten komis z daleka.
Jakiś czas temu byłem na oględzinach samochodu. Opis w ogłoszeniu czy rozmowa telefoniczna nie do końca pokrywała się z rzeczywistym stanem pojazdu, nie polecam - szkoda fatygi i marnowania paliwa.
Omijać szerokim łukiem (usunięte przez administratora)
Uwaga!!! Zwykły (usunięte przez administratora) Kupione auto okazało się całe w szpachli i składane z trzech. Przestrzegam. Dokładnie oglądać a najlepiej jechać na serwis