Opinie o Usługi Remontowo-Malarskie Karol Jurek w Giebnia koło pakości

Na podstawie 3 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Usługi Remontowo-Malarskie Karol Jurek. Znajdziesz poniżej też opinie kandydatów do podjęcia pracy w Usługi Remontowo-Malarskie Karol Jurek o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Prace wykończeniowe i remontowe

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Usługi Remontowo-Malarskie Karol Jurek w Giebnia koło pakości

Klientka ???? Nowy wpis

Polecam firmę z całego serca.Remont zrobiony na wysokim poziomie wykonany solidnie nie było się do czego przyczepić.Zaloga bardzo zgrana i sympatyczna a Pan Patryk w szczególności miły pracowity zawsze pomocny w każdej sprawie.A Pan Karol oczywiście godny polecenia.

Agnieszka Nowy wpis

Firma bardzo solidna, remont wykonany na wysokim poziomie, nic dodać nic ująć. Kierownik przemiły, bardzo dobry kontakt z szefem, wszytsko było do dogadania. Jeśli szukacie rewelacyjnej firmy remontowej to polecam właśnie ta.

Anonimowe

Praca wykonana na wysokim poziomie. Nie było do czego się przyczepić. Wszystko zrobione z wielką dokładnością i starannością. Na pewno skorzystam jeszcze z usług. Serdecznie polecam!!

Anonimowe

Praca była dokładnie zrobiona, wszystko było kontrolowane przez cały czas remontu przez właściciela, który bardzo dobrze doradzał.

Anonimowe Nowy wpis

Czas pracy był taki jaki ustaliłam z właścicielem

Anomimowe Nowy wpis

W czasie prac u mnie nie było widać negatywnych stosunków pomiędzy właścicielem a pracownikiem. Z tego co zauważyłam jest wymagający, ale do każdego pracownika podchodził ze spokojem.

ja

Jak jest stawka dla pracowników remontowych ?

Jeżeli byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Usługi Remontowo-Malarskie Karol Jurek, to podziel się z nami swoimi wrażeniami. W jakiej atmosferze odbyło się spotkanie? Jak oceniasz merytoryczne oraz techniczne aspekty rekrutacji?
Klient

Jak najbardziej polecam!!!!! Remont mieszkania skończony na czas.Wszystko zgodne z wcześniejszymi ustaleniami. Solidna i uczciwa firma. Pan Karol bardzo miły, sympatyczny, uczciwy i godny polecenia.

Patałach, cała jego firma to jedna wielka żenada, nic dobrze nie umie zrobić! !! I Robił mi mieszkanie od podstaw, stan surowy, kładł regipsy, żadnej ściany nie mam prostej, a w futrynach szpary na centymetr. Pomalować też nie umie, nigdzie nie domalowal. Kasuje jak za zboże, a faktury nie wystawia. Nie polecam tej firmy, nie umieją nic dobrze zrobić!! Po roku płytki, które kosztowały mnóstwo pieniędzy zaczęły pękać, tak po prostu!!!! Nie!!! I jeszcze raz NIE!!

Anonimowy
@Ja

Nie zgadzam się z opinią powyżej. Firma bardzo żetelna, praca wykonana bardzo dokładnie. Cena adekwatna co do wykonanej pracy. Nie mam żadnych zastrzeżeń. POLECAM POLECEM POLECAM

Zostaw merytoryczną opinię o Usługi Remontowo-Malarskie Karol Jurek - Giebnia koło pakości

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
Usługi Remontowo-Malarskie Karol Jurek
    88-170 Giebnia koło pakości
  • NIP: 5562217345 REGON: 092460862
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)