Bar Mleczny Niebo w Gębie Alicja Tadejewska poszukuje osoby na stanowisko Kucharz w Warszawa. Jeżeli dysponujesz informacjami dotyczącymi procesu rekrutacji, napisz jak on wyglądał. Takie informacje mogą okazać się cenne dla osób rozważających pracę w firmie.
Nie polecam zamówiłam co innego dostałam co innego zupy po pół kotła Pani Ukrainka stwierdziła że zupy nie ma bo na zamówienie przez tel trzyma no ludzie schabowy jak wycieraczka surówki tragedia oranżady nie można na wynos nawet za dopłatą za butelkę brak możliwości płatności blik ogólnie jedzenie tragedia nie polecamy nie wrócimy złe doświadczenia
Jestem zawiedziona! Spodziewałam się lepszej jakości jedzenia. Ziemniaki stare i odgrzewane! Surówki niedoprawione! Zupy wodniste. Obsługa niemiła. Nie polecam!! Strata czasu i pieniędzy!
Z całym szacunkiem tragedia, tu się traktuje klienta, żeby jak najszybciej się go pozbyć. Pani obsługującą po prostu nie nadaje się do tego interesu.Ziemniaki powinny być dostarczane z kuchni gorące ,a nie wyskrobane z pojemnika ,a tak na marginesie to nie wyścigi pseudokulinarne. Byłem że znajomym,który widząc co się dzieje nic nie zamówił ????????????????????
Super miejsce i ludzie .Gratulacje dla Pań
"Niebo w gębie"- poleciła mi córka, a jestem z tych co żyją by jeść a nie jedzą by żyć ; potrawy zawsze dobrze doprawione , wręcz idealnie, porcje wystarczająco duże, smaczne i obsługa zawsze miała. Dowiedziałem się że na czele rankingu barów jest "Krokiecik" , powiem krótko - zjadłem bo byłem głodny i żałowałem że to zrobiłem. Współczuję tym co smaku nie mają i tam się stołują. Gratulacje dla "Niebo w gębie"
Jak się pracuje w Bar Mleczny Niebo w Gębie Alicja Tadejewska?
Zobacz opinie na temat firmy Bar Mleczny Niebo w Gębie Alicja Tadejewska tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Bar Mleczny Niebo w Gębie Alicja Tadejewska?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!