Opinie o AK Consulting
Kuśman kazał by ludziom wysmarować się gównem byle by Holendrzy byli zadowoleni, dla 15 minut zostania dłużej w robocie sam by to zrobił. Człowiek który w jakiś sposób zarządza ludzmi powinien mieć coś w głowie a jemu zielsko wypaliło prawie wszystkie styki. Włączy disco polo na cały głośnik zagłuszy cały dom i myśli że nikt nie widzi jak stara się chować z jaraniem. On ma już urojenia. Jedno trzeba przyznać że ma talent do wprowadzania negatywnej atmosfery. Ci którzy mówią że się zmienił to tylko dlatego że chcą w jakiś sposób się utrzymać na szklarni lub domku.
Jak tam kuśman na domku? Dalej kosztem ludzi robi sobie "dobre zdanie u szefostwa"? Jak firma na takie stanowisko wybiera takiego człowieka z tak porytą banią (kto doświadczył i się zna na ludziach to wie o co chodzi) to totalna porażka. Ten człowiek powinien być zamknięty w jakimś zakładzie takiego typu jak jest w Żurawicy. Niektórzy mówią że się zmienił i nie jest taki jak kiedyś, a to nie jest prawdą, takie głąby się nie zmieniają.
Jak teraz wygląda tam praca? Co sie robi i u kogo? Jak warunki?
A więc tak ! Warunki- dramat . Prywatność - brak. Niema równość... Człowiek tam jest traktowany tragicznie . Rajkowi- osobiście nie miałem i nie mogę powiedzieć złego słowa na tych z którymi pracowałem. Panie na kuchni w porządku robią swoją robotę tylko Olka wozi się jakby była prezeską jakiejś korporacji a prawda jest taka że jest służąca i sprzątaczką dla tych co naprawdę ciężko pracują . Jedynym plusem tej firmy są ludzie którzy tam (usunięte przez administratora) a i tak nie są szanowani. Jakby ktoś się zastanawiał czy tam jechać to zdecydowanie odradzam warto pojechać w inne miejsca gdzie warunki i wszystko inne jest na dużo większym poziomie.
Witam, może ktoś powiedzieć jaka teraz praca jest w tym miejscu (zakres prac ) , jakie wynagrodzenie i czy opłaca się teraz tam jechać ?
Kiedy grabarz przyjeżdża?
Czas powiedzieć prawdę o tej firmie. Znowu zaczyna się selekcja pracowników na lepsze pracę typu szklarnia, etc. Do takiej pracy jak co roku trafiają te same osoby ( Grażyna Róg z całą bandą koleżanek, jak i znajome znajomych Dorotki, Anetko ze starego obiektu), które dają łapówkę w biurze Edycie ( czekoladki i inne rzeczy). Drogie Panie liczycie na lepszą pracę od innych, waszą wymówka jest standardowo wiek. Może czas odejść do lamusa, jeśli pracować wam się nie chce. Za niedługo ruszy szklarnia na Elshout, więc za łapówki u Edyty Panie z kółka różańcowego pójdą pierwsze tam pracować. My uczciwy pracownicy musimy pracować, w polu w gorszych warunkach. Nie rozumiem po co firma bierze takich pracowników, skoro pożytek z niech marny, bo jako pracownice wypadają bardzo słabo. Lepsi muszą (usunięte przez administratora) w polu na kolanach, żeby Panie 40-60+ mogły mieć lepiej, a to wszystko za czekoladki. Ta firma schodzi na psy!
Przez takich funkcyjnych co dostali robotę przez znajomości to ta firma dawno zeszła na (usunięte przez administratora). Ludzi traktują nie sprawiedliwie
W kwestii sprostowania wypowiedzi poniżej, a mianowicie Pani Edyta z biura nie wybiera i nigdy nie wybierała ludzi na szklarnie. Tym zajmują się tylko i wyłącznie Rajkowi, którzy posiadają grupy na poszczególnych robotach.
No nie do końca tak jest. Ludzie do lepszych robót wybierani są NIE z przypadku a z polecenia czy po znajomości.
Każdy w tej firmie ma swoje za uszami bez wyjątku i nie ma co tego ukrywać bo inaczej nic się nie zmieni
Dokładnie. Po znajomości można wszystko. Reszta niech robi na kolanach. A osoba o nicku @Stary pracownik widzę za wszelką cenę stara się wybielić firmę za każdym razem jak ktoś zamieści negatywny komentarz. Wszyscy mamy oczy i uszy, wiemy jak wygląda wybór na inne prace. Za butelkę wódki czy inne rzeczy można wszystko załatwić. Nie oszukujemy się na najcięższych robotach zostają ludzie którzy pracują dobrze i szybko.
Dużo osób hciało by mieć takie godziny, ale to dla wybranych!
Witam . Planuje jechać tam do pracy . Jadę pierwszy raz i chciałem się zapytać co tam muszę sobie wziąć jakie ubrania itp. czy jedzenia jest na tyle ? Czy w pokojach pary jako tako mogą być razem ? Ogólnie czy jest tam w porządku ? Może ktoś tam już był w niedawnym czasie i wie jak jest to proszę o odpowiedź . Z góry dzięki.
Nie polecam jechać w pierwszych 2-3 tygodnia lipca, nie ma aktualnie więcej pracy dla ludzi, ani miejsc do zameldowania więc są budowane prowizoryczne baraki.. 25 szykuje się pierwszy większy zjazd ludzi do Polski więc wtedy być może warunki się polepsza. Jadąc teraz można się nieźle nadziać :(
Jak najbardziej popieram Panią Halinę z biura. Jest to bardzo kompetentna i jak najbardziej odpowiednia osoba na tym stanowisku. Wysłucha każdego, nigdy nie robi problemów. Bardzo dobrze że pilnuje porządku, szkoda tylko iż niektórzy co trochę alkoholu spróbują nie potrafią się zachowywać i robią (usunięte przez administratora) w łazience....
Pracuję u Arnolda już 8 lat. I odkąd Jest Pani Halinka to ja nie mam żadnych problemów żeby coś załatwić. Po prostu zachowuję się przyzwoicie jak należy, nie robię problemów paniom sprzątającym, to one odwdzięczają się tym samym. Kiedyś jak była Agnieszka w biurze, albo Iza to u nich nic nie dało się załatwić. Nie pisz takich głupot, bo to wszystko co tu piszesz to jest jedynym wielkim kłamstwem. Widać że pierwszy raz przyjechałaś/łeś tutaj, odwaliłeś/łaś coś i teraz maż pretensje do Pani Halinki, która trzyma tutaj porządek. Powiem tylko ma koniec tak. Droga młodzieży tu nie jest jakiś ośrodek typu kolonia szkolna, gdzie możecie się dobrze bawić, pić i palić zioło, bz..kać się itp. Tu się przyjeżdza do pracy. Ludzie przyjeżdżają tutaj by zarabiać na utrzymanie swoich rodzin !!! A nie żeby odwalać różne akcje !!!
Rozumiem czy po przybyciu na miejsce pracy jest jakieś przeszkolenie, czy przydział do pracy? I gdzie znajduje się biuro by podpisać umowę , w jakie dni są wyjazdy do Holandii?
Witam , szukam pracy na wakacje czy mogę się dowiedzieć czym teraz się zajmujecie czy są to zbiory czy coś innego? Jakie jest miesięczne wynagrodzenie, jakie warunki mieszkaniowe?
Nie ma tu zbiorów. Jest tu w tym okresie sadzenie truskawki, cięcie truskawki do sadzenia oraz podwiązywanie czernicy jak i podwiązywanie maliny. Warunki mieszkanie są w porządku o ile nie przeszkadza Ci że w pokoju się mieszka po 8/6 osób. Czasem można trafić naprawdę na bardzo w porządku ludzi, dzięki którym w pokoju jest porządek i cisza do odpoczynku. Zarobki oscylują od 1800-2200€. To zależy ile godzin przepracujesz lub ile zrobisz na cięciu/sadzeniu
Ja tego nie słyszałem z jego ust ale wiele osób tak mówi. Więc to musi być prawda
Osoby, które od dnia 01.06.2024 r. 3 razy bez ważnego powodu nie stawiły się w pracy, otrzymają upomnienie. Po 4 próbach współpraca kończy się i umowa zostaje rozwiązana.
Ha ha! Wracam już za niedługo, bardzo się cieszę, że znowu odwiedzę to piękne miejsce. Jestem sezonowym pracownikiem i zawsze daje z siebie wszystko. Przy mnie normy podskoczą o 100% więc miejcie się na baczności bo wszystkie bonusy moje :D pozdrawiam braciaków!
Czy istnieje możliwość rozwoju w AK Consulting?
Zawsze jest szansa na „awans”. Co do podwyżki to nie. Cześć ludzi odchodzi co miała stanowiska „wyższe” a część degradują. (usunięte przez administratora)
Witam. Chciał bym zapytać jak tam sytuacja ogólnie? Dawno byłem i planuje przyjechać. Podwyżka była? Hotel zdrożał? Bo ciekawi mnie jak tam wygląda sytuacja zakwaterowania, aktualnie. Warunki popsuły/polepszyly się mieszkaniowe? Obiady/kolacje dalej takie same? Czy coś lepiej? Dają już normalną szynkę na kolację czy dalej mielonka? Pozdrawiam ciepło.
Skąd Wy wiecie czy i na jakie stanowiska firma szuka ludzi do pracy zagranicę? Jak guglam po nazwie, to mi wyskakuje agencja ubezpieczeniowa z innej części Polski. Gdzie ta firma szuka i czy dla kobiet są jakieś korzystne oferty np. w Holandii, albo w Niemczech?
Musisz zadzwonić do biura do Przemyśla to się dowiesz, zazwyczaj na miejscu przydzielają cię do danej pracy tak czy siak. Praca jest w jednym miejscu w Holandii. I tak, są prace dla kobiet
Bracia P......o funkcyjni czas żeby powiedzieć waszym rodzinom o was co robiliście w Holandii. Prawda zawsze wyjdzie na jaw pomimo, że to było dawno ale wtedy dobrze było brać (usunięte przez administratora)
Jak się pracuje w AK Consulting?
Zobacz opinie na temat firmy AK Consulting tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 251.
Jakie są opinie pracowników o pracy w AK Consulting?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 221, z czego 47 to opinie pozytywne, 67 to opinie negatywne, a 107 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy AK Consulting?
Kandydaci do pracy w AK Consulting napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.