Ulamex Zbigniew Zientek

4Dodaj merytoryczną opinię

Opinie o Ulamex Zbigniew Zientek

tomek

Jest okej, dobre warunki pracy - wypłata zawsze na czas

Andrzej

Polecam

Lolek

Powiem szczerze że nie ma sensu. Praca jako handlowiec bardzo specyficzna . Lepiej się zastanowić. Przyjść na dzień próbny i zobaczyć tylko trzeba być bardzo spostrzegawczym .

Joanna
@Lolek

Bardzo spostrzegawczym w jakim kontekście? Opowiesz o tym dniu próbnym? Widziałam info, że chyba sporo tu mogą wymagać skoro bez doświadczenia nie wezmą

Berenika K

Oczywiście niepochlebne opinie są natychmiast usuwane przez dział IT. Moja opinia znów została usunięta . Zostaje napisać na google tam nie usuną nie tak szybko.

Specjalista ds. sprzedaży
Przebieg rekrutacji

Jedna rozmowa na początek a później dzień próbny w celu zapoznania się z zasadami firmy. Mocne nastawienie na długotrwałą współpracę już na samym początku. Nie szukają tzw. skoczków.

Pytania

Długość zatrudnienia w poprzedniej firmie? Czym chciałbyś zajmować się za dwa lata? Jakie jest Twoje nastawienie do pracy w Open office?

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę
Dekster

Pytanie, jak rozliczany jest tryb pracy w godzinach 7-16? To 9h? To są nadgodziny czy jest grafik i ktoś pracuje 8-16, a ktoś 7-15? Pozdrawiam

Dawid
@Dekster

Wszyscy za...pracują od 7:00 do 16:00 bez grafiku. Magazyn nawet od 6. 9 godzin musisz odbebnic

Joanna

Dzień dobry. :) Na jakie warunki może obecnie liczyć Logistyk w biurze? Pytam, bo widziałam formularz na stronie firmy. Przed zgłoszeniem chciałabym dowiedzieć się jakie potencjalnie zarobki mogłyby przysługiwać czy ktoś zna jakieś widełki? I co z atmosferą w pracy? Ile osób tam pracuje?

@Joanna

Dzień dobry! Dziękujemy za kontakt. Jeśli chodzi o warunki - wszystko ustalane jest na rozmowie kwalifikacyjnej. Jesteśmy otwarci na propozycje Kandydatów i zawsze staramy się indywidualnie podchodzić do naszych Pracowników. Oferowana stawka jest zawsze uzgadniana w oparciu o posiadane doświadczenie i podawana jest już na pierwszej rozmowie. Wiemy, że atmosfera w pracy bardzo wpływa na osiąganie dobrych wyników, w związku z czym naprawdę dbamy o to, aby potrzeby naszych Pracowników zostały zauważone. Zapraszamy do złożenia swojego CV! Życzymy dobrego dnia, zespół Ulamex.

magaz

jest ok, wporzątku

antek

trzy razy wysyłałem cv i nadal nbrak odpowiedzi

@antek

Dzień dobry. :) Kontaktujemy się z wybranymi kandydatami. :)

Czy w firmie Ulamex Zbigniew Zientek praktykowane są premie/nagrody kwartalne/roczne? Na stanowisku Programista, na które poszukują na GoWork.pl to dość istotna kwestia.

@Pytanie

Tak, po przepracowaniu okresu próbnego dostępne są comiesięczne premie za konkretne zadania.

Geek

polecam pracę w dziale IT fajna atmosfera

@Geek

To dobrze bo atmosfera jest bardzo ważna, przynajmniej dla mnie. A jak z zarobkami bo to też istotna sprawa. Powiesz ile płacą na początek?

Igor

Polecam pracodawcę, dobre warunki fajna atmosfera. Czasami bywają różnego typu tarcia. Praca w open space

Małgorzata
@Igor

A nie da się pracować zdalnie? :D osobiście wolałabym taki tryb niż przychodzenie do biura

Michał

Robota jak robota

Janko Lawski

Polecam miejsce pracy na stanowisku handlowca. Miałem bardzo duże wsparcie przy wprowadzeniu w pierwszych miesiącach a teraz jestem odpowiedzialny za własny teren, który mogę zdobywać na wiele sposobów. Fajny kontakt na co dzień z szefem i kierownikiem

Czester

Na magazynie kasa dobra ale się trzeba madzwigac

Jak dużo osób pracuje w Ulamex Zbigniew Zientek?

Odpowiedź
@Pytanie

Na pewno kilkadziesiąt pewnie około stu

Polecam na magazynie ok, praca na wózkach

Zadowollona :)

Polecam pracę w tym miejscu. Bardzo dobrze traktują pracowników. Atmosfera daleko odbiega od korpo. Nie dziwi mnie ilość pozytywnych opinii. :)

Kasper

Praca ok warunkki jak na TM dobre

cz

Praca w ulamexie to jest ok. Atmosfera miła, dość rodzinna. Polecam

Płoty grudziadz

Towar zawsze na czas, kontakt bez zastrzeżeń. Polecam, zespół Płoty Grudziądz.

Zostaw merytoryczną opinię o Ulamex Zbigniew Zientek - Tomaszów Mazowiecki

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Ulamex Zbigniew Zientek?

Zobacz opinie na temat firmy Ulamex Zbigniew Zientek tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 39.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Ulamex Zbigniew Zientek?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 26, z czego 18 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Ulamex Zbigniew Zientek?

Kandydaci do pracy w Ulamex Zbigniew Zientek napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Przejdź do nowych opinii