Wszystko wporzadku
polecam
polecam serdecznie
Polecam! Super obsługa!
polecam
polecam pani wiola super czlowiek
Polecam, Wspolpraca z Panią Wiolletą przebiegla pomyslnie
Z usług tej firmy kamieniarskiej skorzystałem po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolony. Nagrobek jest solidny, estetyczny, a realizacja odbyła się bez opóźnień
serdeccznie polecam
Polecam pracowalem jako Kasjer w sklepie kamieniarskim wlasnie u Pani Wiollety. Polecam super warunki do pracy
Pracowałem w Kamieniarstwie u Pani Janik. Dobrze wspominam czas przeżyty z firmą. dużo podwyżek i fajnie zbudowana atmosfera że aż chciało się pracować!
Bardzo szybko wykonują robotę firma godna polecenia .
Polecam miła atmosfera w zespole
Polecam! Pani Szefowa przemiły człowiek rozumie błędy i latwo mozna znalezc wspolny jezyk
Ocenicie stawki jakie tu maja teraz? u mnie na zakładzie chyba o podwyżkach sie im zapomnialo więc wole sie przenieść tam gdzie chociaż doceniają
Bardzo polecam tą firmę. Usługa wykonana szybko i bardzo rzetelnie (mimo tylko telefonicznego kontaktu). Serca które zamówiłam są przepięknie wykonane. Będę polecać ten zakład z całego serca. Pozdrawiam z Anglii????
Polecam ten zakładu kamieniarski do realizacji grobu. Wszystko co było napisane w umowie, zostało wykonane, a nawet na końcu dostałam środek do mycia i impregnacji w gratisie. Niby niewiele, ale kto dzisiaj daje coś za darmo? Cena końcowa była taka, ja na umowie.
Konkretna rozmowa, konkretna wycena, konkretna realizacja. Czego chcieć więcej? Jestem bardzo zadowolona zwłaszcza że kamień użyty na realizację był nietuzinkowy, ciężki do zdobycia dla konkurencyjnych firm. Będę absolutnie polecała firmę.
Jak się pracuje w Artykuły Kamieniarskie i Pogrzebowe Wioletta Janik?
Zobacz opinie na temat firmy Artykuły Kamieniarskie i Pogrzebowe Wioletta Janik tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Artykuły Kamieniarskie i Pogrzebowe Wioletta Janik?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 13, z czego 13 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!