Ktoś tu napisał że czasem wina leży po stronie pracownika. Czyli co, jak ktos pracuje sumiennie a nie leci w kulki to płacą normalnie? Zarobki są dobre?
Czy w Service-Write Jarosław Słowik wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?
nie, tamten post nie był mojego autorstwa. Ze mną pisałaś ostatnio, w więc odpowiadam. Ten dług mają wobec mnie od kilku lat, więc już raczej nic z tym nie zrobię. Odpuściłam kopanie się z koniem. Nie mam żadnych dowodów, aby domagać się zapłaty na drodze sądowej. Mój błąd, więc muszę się z tym pogodzić.
Jakie są warunki zatrudnienia w Service-Write Jarosław Słowik?
Daj sobie spokój z tym człowiekiem, to zwykły (usunięte przez administratora) Będziesz pisać coraz więcej i więcej i więcej..., to będzie ok, ale jak będziesz chciała pieniądze za swoją pracę to już tak kolorowo nie będzie. Mi do tej pory nie wypłacił przeszło 1200 zł, nie odbiera tel, nie odpisuje na wiadomości, a wczesniej kilka razy twierdził, że już dziś przelew pójdzie. A tylko cały czas namawiali, żebym brała kolejne zlecenia. Jak powiedziałam, że nie napiszę już nic więcej, jeśli nie dostanę pieniędzy za poprzednie zlecenia, to jestem zła, bo nie chcę zarabiać. Więc tak to pokrótce wygląda. Przejrzyj fora, jest sporo podobnych historii jego byłych pracowników.
Minął już dobrze ponad rok, a nie tylko kolejny miesiąc. A od około roku już dla nich nie piszę. Kiedy powiedziałam, że nawet słowa nie napiszę, dopóki nie dostanę swoich pieniędzy i nie dałam się namówić na kolejne zlecenia, to zerwał kontakt ze mną, nie odpowiada na wiadomości, nie odpiera tel. Dług był zdecydowanie większy, ale powoli spłacał. Jednak, kiedy postawiłam sprawę jasno, że za darmo nie mam zamiaru pracować, to przestał mnie spłacać i urwał kontakt. Już się pogodziłam ze stratą tych pieniędzy, ale będę zawsze każdego przestrzegać. Nie tylko przed pracą dla tego (usunięte przez administratora) ale także przed korzystaniem z jego usług, ponieważ w tym drugim przypadku znam od podszewki, jak to działa, jakie jest ich podejście i szacunek dla klienta.
Wszystkich oszukanych zapraszam do kontaktu. emiliajaroslawslowik@gmail.com
Czy tylko narzekać potraficie? Może wina leży jednak po stronie pracownika? Dla mnie to dobre miejsce do pracy i polecam!
Pieniądze umie wziąć, a ludzie dostają nienadający się do niczego chłam. Z dala, to (usunięte przez administratora) Jak zażądałam zwrotu kasy, zamilkł.
Ciężko jest w systemie 12/12 w Service-Write Jarosław Słowik?
Trzymaj się od nich z daleka. Jak będzie brać wszystko po kolei i pisać to czasem dostaniesz jakieś pieniądze, ale jak ci się więcej nazbiera, to będą się zwodzić, czy w tym tygodniu, w przyszłym tygodniu i tak non stop. Pracowałam u nich praktycznie od początku. I jaki efekt? Jak zaczęłam mniej pisać (nie ważne z jakiego powodu), to się okazało, że dla mnie nie ma pieniędzy, które wcześniej zarobiłam. Przez ostatnie 2 lata spłacili mi niewielką część, ale chyba z nadzieją, że wrócę. jak kategorycznie powiedziałam, że nie mam zamiaru wracać do nich, to kontakt urwał się. Nie pakuj się w to. Szkoda czasu i nerwów.
Nieuczciwy!! nie warto, pisałam teksty i nie wypłacili mi pieniędzy!! Zwodzą za nos, że już przelew idzie i tak 2 miesiące.. aż płakać się chce..
Jak szefostwo w Service-Write Jarosław Słowik? Spoko traktują ludzi?
Prosze o podanie kontaktu jakiegokolwiek do siebie, mail, tel. gg w celu skontaktowania sie w sprawie pracodawcy, tez mnie oszukano.
Prosze o podanie kontaktu jakiegokolwiek do siebie, mail, tel. gg w celu skontaktowania sie w sprawie pracodawcy, tez mnie (usunięte przez administratora).
Nie polecam tego serwisu, zostałam oszukana! Po opłacie ostatnich 10 stron pracy nie dostałam je, pisze do nich w ciągu dwóch miesięcy - brak odpowiedzi. Minął moj przedostatni termin oddania pracy, a zostałam z niczym bo zaufałam.
Jak się pracuje w Service-Write Jarosław Słowik?
Zobacz opinie na temat firmy Service-Write Jarosław Słowik tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Service-Write Jarosław Słowik?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!