Opinie o Artur Gutowski Artchem
Pierwsze zakupy bardzo udane
Pracuję w Artchemie od 2 miesięcy i jak na razie jest ok zobaczymy co będzie dalej
Bardzo dobry kontakt z firmą. Zawsze chętnie pomogą i doradzą, dostawy na czas. Polecam
Polecam! Ludzie, atmosfera na wielki +.
Byłem dzisiaj na rozmowie na stanowisko operatora wózka widłowego. W firmie jest spory ruch samochodów, dostaw. Właściciel wydawał się normalny, pytał o poprzednią pracę, doświadczenie, oczekiwania finansowe. Raczej standardowe pytania. Czekam na informacje dotyczącą przyjęcia.
Tak. O oczekiwania finansowe pytali podczas rozmowy o pracę.
Pierwsze zakupy bardzo udane
chemia ok
Obietnice i nic więcej
Nadgodziny
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Chemia bardzo dobrej jakości w konkurencyjnych cenach. Polecam
Polecam! Ludzie, atmosfera na wielki +.
Byłem w dniu wczorajszym na rozmowie kwalifikacyjnej i mam pozytywne odczucia Rozmawiałem z właścicielem i wszystko zostało przedstawione Warunki finansowe bardzo konkurencyjne Pozostaje czekać na informacje od firmy
Jako osoba pracująca w firmie nie mogę się zgodzić z większością komentarzy. Zwykłe kłamstwa. Nie miałem sytuacji żebym został (usunięte przez administratora)przez szefa, a komentarze związane z mobingiem i obrażaniem to już kabaret.
Da radę się wdrożyć w jeden dzien?
Skusiłem się oferta pracy znaleziona w internecie. Pojechał, porozmawiałem poobserwowałem. Haos i bałagan. Obietnica dobrych zarobków może i kusi jednak gdy człowiek nie chcę pracować dłużej niż 8 godzin nagle kontakt i ostateczne z finalizowanie rozmowy o pracy znika. Dzwoniąc nikt nie odbiera telefonu lub mówi że oddzwoni i nic. Nie polecam szkoda czasu. Takich tragicznycj warunków pracy jeszcze nie widziałem.
@NiePolecamOdradzam to jakie jest faktyczne wynagrodzenie ?
Śmiechu warte, a obiecywane premie i podwyżki to tylko kłamstwa aby przyciągnąć kogokolwiek do pracy. Poza tym żadne wynagrodzenie nie jest w stanie zrekompensować tego co tam się dzieje! Jeśli chcesz pracować w normalnej firmie to omijaj artchem z bardzo daleka.
Odradzam każdemu kto chciałby zacząć współpracę z tą firmą. Mobbing, wyzwiska zarówno do pracowników jak i klientów, oszustwa i krętactwo. A obiecywane wynagrodzenie to kłamstwo.
Czasami warto przemyśleć czy jesteśmy rzeczywiście dobrzy a firma nas nie docenia? Myślę, że firma jest dobra ,ale wymagająca.
Jako byly przedstawiciel handlowy w artchemie odradzam pracę. Wieczne pretensje o wszystko, praca w brudnym biurze a raczej klitce scisniete 5 osób. Milion zadań i ciągłe dokladanie nowych. No inajwazniejsze. Kiepskie wynagrodzenie. A szef to kretacz
(usunięte przez administratora) muł i wodorosty. Nie polecam! Kto spróbuje, szybko przekona się...
(usunięte przez administratora) nie polecam pracy
Potwierdzam poprzednią opinię. (usunięte przez administratora) za marne pieniądze a szef tylko kombinuje jak tu przyciąć.
Jak się pracuje w Artur Gutowski Artchem?
Zobacz opinie na temat firmy Artur Gutowski Artchem tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Artur Gutowski Artchem?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 3 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Artur Gutowski Artchem?
Kandydaci do pracy w Artur Gutowski Artchem napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.