Artur Gutowski Artchem

Opinie o Artur Gutowski Artchem

Klient

Pierwsze zakupy bardzo udane

Piotr

Pracuję w Artchemie od 2 miesięcy i jak na razie jest ok zobaczymy co będzie dalej

Karolina Kuc

Bardzo dobry kontakt z firmą. Zawsze chętnie pomogą i doradzą, dostawy na czas. Polecam

Mariola

Polecam! Ludzie, atmosfera na wielki +.

Piotr Nowak Nowy wpis

Byłem dzisiaj na rozmowie na stanowisko operatora wózka widłowego. W firmie jest spory ruch samochodów, dostaw. Właściciel wydawał się normalny, pytał o poprzednią pracę, doświadczenie, oczekiwania finansowe. Raczej standardowe pytania. Czekam na informacje dotyczącą przyjęcia.

Piotr Nowy wpis

Tak. O oczekiwania finansowe pytali podczas rozmowy o pracę.

Klient Nowy wpis

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Nie dostałem pracy
Karolina Kuc

Andrzej

Chemia bardzo dobrej jakości w konkurencyjnych cenach. Polecam

Mariola

Polecam! Ludzie, atmosfera na wielki +.

Zbigniew T.

Byłem w dniu wczorajszym na rozmowie kwalifikacyjnej i mam pozytywne odczucia Rozmawiałem z właścicielem i wszystko zostało przedstawione Warunki finansowe bardzo konkurencyjne Pozostaje czekać na informacje od firmy

Paweł

Jako osoba pracująca w firmie nie mogę się zgodzić z większością komentarzy. Zwykłe kłamstwa. Nie miałem sytuacji żebym został (usunięte przez administratora)przez szefa, a komentarze związane z mobingiem i obrażaniem to już kabaret.

Magda

Da radę się wdrożyć w jeden dzien?

Dominik

Skusiłem się oferta pracy znaleziona w internecie. Pojechał, porozmawiałem poobserwowałem. Haos i bałagan. Obietnica dobrych zarobków może i kusi jednak gdy człowiek nie chcę pracować dłużej niż 8 godzin nagle kontakt i ostateczne z finalizowanie rozmowy o pracy znika. Dzwoniąc nikt nie odbiera telefonu lub mówi że oddzwoni i nic. Nie polecam szkoda czasu. Takich tragicznycj warunków pracy jeszcze nie widziałem.

TG
@Dominik

na jakie stanowisko aplikowałeś ? Rozmawiałeś z panem G ?

Julia

@NiePolecamOdradzam to jakie jest faktyczne wynagrodzenie ?

NiePolecam
 Problem
@Julia

Śmiechu warte, a obiecywane premie i podwyżki to tylko kłamstwa aby przyciągnąć kogokolwiek do pracy. Poza tym żadne wynagrodzenie nie jest w stanie zrekompensować tego co tam się dzieje! Jeśli chcesz pracować w normalnej firmie to omijaj artchem z bardzo daleka.

NiePolecamOdradzam

Odradzam każdemu kto chciałby zacząć współpracę z tą firmą. Mobbing, wyzwiska zarówno do pracowników jak i klientów, oszustwa i krętactwo. A obiecywane wynagrodzenie to kłamstwo.

Tacik

Czasami warto przemyśleć czy jesteśmy rzeczywiście dobrzy a firma nas nie docenia? Myślę, że firma jest dobra ,ale wymagająca.

Tati

Jako byly przedstawiciel handlowy w artchemie odradzam pracę. Wieczne pretensje o wszystko, praca w brudnym biurze a raczej klitce scisniete 5 osób. Milion zadań i ciągłe dokladanie nowych. No inajwazniejsze. Kiepskie wynagrodzenie. A szef to kretacz

Gość007

(usunięte przez administratora) muł i wodorosty. Nie polecam! Kto spróbuje, szybko przekona się...

Krzys

(usunięte przez administratora) nie polecam pracy

Eneduerabe

Potwierdzam poprzednią opinię. (usunięte przez administratora) za marne pieniądze a szef tylko kombinuje jak tu przyciąć.

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Gutowski Artchem - Świdnik

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Artur Gutowski Artchem?

Zobacz opinie na temat firmy Artur Gutowski Artchem tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Artur Gutowski Artchem?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 3 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Artur Gutowski Artchem?

Kandydaci do pracy w Artur Gutowski Artchem napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Przejdź do nowych opinii