Opinie o Niwa Stanisław Głuc sp.j. w Osielec

3.5/5
Na podstawie 2 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o firmie Niwa Stanisław Głuc sp.j.. Znajdziesz poniżej również opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Niwa Stanisław Głuc sp.j. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Sprzedaż drewna, materiałów budowlanych i sanitarnych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Niwa Stanisław Głuc sp.j. w Osielec

Zarobki bardzo duże zwłaszcza np.przy rozwozie gruszkami betonu.Kosmiczne zarobki.Bardzo łatwa praca.

obserwator Nowy wpis
@Ja

znam takich co im minimalna jest kosmiczna jak im pierwszy raz w życiu ktoś kasę do ręki daje :D Tak że jak nie piszesz ile to moim zdaniem ściema albo żarty. Zachęciłem? :D

Brendy Nowy wpis
@Ja

No,jeden z Zarnowki się chwalił,że niewiele ponad 3 tys. aż zarabia przy betonie na miesiac.Wielkie mi kosmiczne zarobki.(usunięte przez administratora)

bronisław Nowy wpis
@Brendy

Moze placone jest od zlecenia, nie stała stawka miesieczna? Mam na mysli, ze ile zleceń, tyle zarobku.

Kazik do Brendy Nowy wpis

Niech nie narzekają,,betonowi" bo studiów nie kończyli.Robią po jakiś zawodóweczkach i niech dziękują Bogu że jakiś pracodawca daje im robotę.Teraz więcej betonowy zarabia niż facet po studiach który lata się kształcił.Byle tłypok zawiezie betoniarnia szkoły nie trzeba.

asdf

Jak u was podwyżki działają? widziałem ten komentarz gdzie ktoś pisał ze sa osoby co około 20 lat pracują. co z tego maja?

Tomek

Siema powiedzcie mi czy faktycznie tak jak ktoś zasugerował atmosfera jest słaba? Mam ofertę do was i po tych komentarzach zastanawiam się czy to rozwój czy jednak rotacja jakaś

Czy w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej w firmie Niwa Stanisław Głuc sp.j. padły pytania dotyczące Twojego poprzedniego zatrudnienia? Jeśli tak, to jakie? Podziel się swoimi wrażeniami z rekrutacji na stanowisko Kierowca - Operator pompy do betonu.
Wika

Sądząc po temacie l4, nie macie tu chyba dobrej atmosfery, co? Chociaz wypłaty są raczej dobre, skoro w ofertach podają widełki 7 000–12 000zł? Nakierujcie mnie czy są prawdziwe, moja poprzednia firma je zawyżyła i wole być ostrożna

Lecter

Firma,która w bezczelny sposób oskarża pracownika o napisanie wyżej zamieszczonej opinii,tłumacząc się tym że miało to miejsce w tym samym czasie,kiedy ów pracownik był zmuszany wrócić na l4 do pracy.Skojarzono datę kiedy pracownik nie zgodził się wrócić chory i najlepszym sposobem było dać mu wypowiedzenie,ponieważ na jego miejsce już przyjęto nową po znajomości. (usunięte przez administratora), nepotyzm i złe traktowanie. Urlopy dają wtedy kiedy im pasuje, nie można mieć w wakacje wolnych dwóch tygodni ponieważ twierdzą że tylko raz na dwa lata ci się należy! Oczywiście elita nie ma z tym problemu

Niko

Strzeżcie się spółki Niva Stanisław Głuc,tyran pracy, ludzie pracujący tam się boją iść na L4 ,bo straszy zwolnieniami,i namawia dzwoniąc do ludzi aby przyszli do pracy,jeśli chodzi o zarobki to naprawdę tragedia,żeruje na tym że nie ma pracy w samym rejonie i dlatego sobie na takie rzeczy pozwala,ale pseudo biznesman się przekona że to jest droga w jedną stronę.premie obiecane z opuznieniem daje,firma tragiczna.

abradab
@Niko

Jakiej kopalni sie to dotyczy ? jestem zainteresowany podjeciem pracy jako kierowca w kopalni Osielec gm Jordanow .. mozesz cos wiecej napisac jak wiesz

MRÓWKA OSIELEC
@Niko

Pozwolimy sobie mieć inne zdanie. Firma rzetelna. Wypłaty na czas i na dobrym poziomie. Podejście właścicieli i zarządu do pracowników zawsze pełne wyrozumiałości i wsparcia. Pracownicy PSB Mrówka Osielec: Barbara pracuje 21 lat; Karolina pracuje 3 lata; Agata pracuje 2 lata; Paulina pracuje 8 lat; Baśka pracuje 20 lat; Asia pracuje 5 lat; Majka pracuje 8 lat; Łukasz pracuje 13 lat, Jacek pracuje 8 lat; Marcin pracuje 2 lata; Renata pracuje 8 lat; Artur pracuje 5 lat; Staszek pracuje 4 lata; Teresa pracuje 3 lata; Damian pracuje 8 lat; Paweł pracuje 5 lat; Krzysiek pracuje 3 lata

Nikoleta
@Niko

Pracuje w firmie od 4 lat . Pierwsze słyszę o wyżej opisanej sytuacji . Strzeżcie się osób piszących komentarze w taki sposób . Kozak w necie .

Zostaw merytoryczną opinię o Niwa Stanisław Głuc sp.j. - Osielec

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Niwa Stanisław Głuc sp.j.?

Zobacz opinie na temat firmy Niwa Stanisław Głuc sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Niwa Stanisław Głuc sp.j.
    34-234 Osielec
  • NIP: 7351000176 REGON: 490469823 KRS: 0000064507