Zarobki bardzo duże zwłaszcza np.przy rozwozie gruszkami betonu.Kosmiczne zarobki.Bardzo łatwa praca.
znam takich co im minimalna jest kosmiczna jak im pierwszy raz w życiu ktoś kasę do ręki daje :D Tak że jak nie piszesz ile to moim zdaniem ściema albo żarty. Zachęciłem? :D
Niech nie narzekają,,betonowi" bo studiów nie kończyli.Robią po jakiś zawodóweczkach i niech dziękują Bogu że jakiś pracodawca daje im robotę.Teraz więcej betonowy zarabia niż facet po studiach który lata się kształcił.Byle tłypok zawiezie betoniarnia szkoły nie trzeba.
Jak u was podwyżki działają? widziałem ten komentarz gdzie ktoś pisał ze sa osoby co około 20 lat pracują. co z tego maja?
Siema powiedzcie mi czy faktycznie tak jak ktoś zasugerował atmosfera jest słaba? Mam ofertę do was i po tych komentarzach zastanawiam się czy to rozwój czy jednak rotacja jakaś
Sądząc po temacie l4, nie macie tu chyba dobrej atmosfery, co? Chociaz wypłaty są raczej dobre, skoro w ofertach podają widełki 7 000–12 000zł? Nakierujcie mnie czy są prawdziwe, moja poprzednia firma je zawyżyła i wole być ostrożna
Firma,która w bezczelny sposób oskarża pracownika o napisanie wyżej zamieszczonej opinii,tłumacząc się tym że miało to miejsce w tym samym czasie,kiedy ów pracownik był zmuszany wrócić na l4 do pracy.Skojarzono datę kiedy pracownik nie zgodził się wrócić chory i najlepszym sposobem było dać mu wypowiedzenie,ponieważ na jego miejsce już przyjęto nową po znajomości. (usunięte przez administratora), nepotyzm i złe traktowanie. Urlopy dają wtedy kiedy im pasuje, nie można mieć w wakacje wolnych dwóch tygodni ponieważ twierdzą że tylko raz na dwa lata ci się należy! Oczywiście elita nie ma z tym problemu
Strzeżcie się spółki Niva Stanisław Głuc,tyran pracy, ludzie pracujący tam się boją iść na L4 ,bo straszy zwolnieniami,i namawia dzwoniąc do ludzi aby przyszli do pracy,jeśli chodzi o zarobki to naprawdę tragedia,żeruje na tym że nie ma pracy w samym rejonie i dlatego sobie na takie rzeczy pozwala,ale pseudo biznesman się przekona że to jest droga w jedną stronę.premie obiecane z opuznieniem daje,firma tragiczna.
Jakiej kopalni sie to dotyczy ? jestem zainteresowany podjeciem pracy jako kierowca w kopalni Osielec gm Jordanow .. mozesz cos wiecej napisac jak wiesz
Pozwolimy sobie mieć inne zdanie. Firma rzetelna. Wypłaty na czas i na dobrym poziomie. Podejście właścicieli i zarządu do pracowników zawsze pełne wyrozumiałości i wsparcia. Pracownicy PSB Mrówka Osielec: Barbara pracuje 21 lat; Karolina pracuje 3 lata; Agata pracuje 2 lata; Paulina pracuje 8 lat; Baśka pracuje 20 lat; Asia pracuje 5 lat; Majka pracuje 8 lat; Łukasz pracuje 13 lat, Jacek pracuje 8 lat; Marcin pracuje 2 lata; Renata pracuje 8 lat; Artur pracuje 5 lat; Staszek pracuje 4 lata; Teresa pracuje 3 lata; Damian pracuje 8 lat; Paweł pracuje 5 lat; Krzysiek pracuje 3 lata
Pracuje w firmie od 4 lat . Pierwsze słyszę o wyżej opisanej sytuacji . Strzeżcie się osób piszących komentarze w taki sposób . Kozak w necie .
Jak się pracuje w Niwa Stanisław Głuc sp.j.?
Zobacz opinie na temat firmy Niwa Stanisław Głuc sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.