STEFANIDIS

Dodaj merytoryczną opinię

Adres: Szymanów ul. Lotnicza 90, 51-180 Wrocław

4.7/5
Na podstawie 12 ocen.

Opinie o STEFANIDIS

Księgowość Nowy wpis

Jestem wieloletnim pracownikiem firmy Stefanidis. I właśnie w tym roku mija 18 lat mojej pracy w księgowości, stąd też chwila refleksji i ta opinia. Firma jest solidna, rzetelna i profesjonalna. Miałam przyjemność obserwować jej rozwój na przestrzeni wielu lat, Wniosek jest jeden: warto dbać o wartości i ludzi - to priorytet. Tak właśnie jest w firmie Stefanidis, rzetelne podejście do pracowników i kontrahentów oraz ciągły rozwój i ciężka praca, by osiągać cele. Warto.

Pracownik Nowy wpis

W firmie Stefanidis pracuje się naprawdę super! Atmosfera jest mega pozytywna, a ludzie tu naprawdę się wspierają. Co fajne, firma daje sporo możliwości do rozwoju. To, co najważniejsze, firma naprawdę dba o nas, pracowników. Dostajemy ciekawe benefity, co sprawia, że naprawdę czujemy się doceniani. :)

InterMore Wrocław Nowy wpis

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą Stefanidis. Od samego początku nasza współpraca przebiegała bezproblemowo, a profesjonalizm i zaangażowanie zespołu są godne zaznaczenia. Firma Stefanidis wyróżnia się na tle konkurencji dzięki swojej elastyczności i indywidualnemu podejściu do klienta. Każdy etap współpracy był dokładnie przemyślany i realizowany z najwyższą starannością. Zespół Stefanidis zawsze służył pomocą i wsparciem, podczas realizacji naszych przedsięwzięć oraz projektów. Jakość świadczonych usług jest na najwyższym poziomie, a terminowość, płatności i realizacji zadań zasługuje na szczególne uznanie. Z pełnym przekonaniem polecam firmę Stefanidis każdemu, kto szuka rzetelnego i profesjonalnego partnera biznesowego. Współpraca z nimi to gwarancja sukcesu i satysfakcji.

kserebiej

Wiki hejt nie wpadał bo firma na nienawiść nie zasługuje. Oczywiście każdy może zostawić merytoryczną opinię. Wjechał jeszcze wątek standardów białoruskich, cokolwiek to znaczy...Ja pracuje w Stefanidisie już jakiś czas. Wcześniej pracowałam trochę w Niemczech. Jedno wiem, że na pewno standardy pracy odbiegają mocno na plus od standardów polskich(nie mówiąc już o białoruskich). Pracujemy w nowoczesnych ładnych biurach i w mojej ocenie są to standardy wyższe zachodnie. Tego nie można na pewno ujmować firmie. Każdy otrzymuje różne profity. Praktycznie każdy pracownik prędzej czy później dostaje nowe auto firmowe. Może Echm czy Lidie boli to, że nie otrzymała jeszcze auta firmowego. Tym bardziej, że zwolnił się jeden mercedes w firmie. Każdy ma jakieś ustalenia z firmą. Nie wiem jakie ma Echm... Ja uważam, że wszystko co ustalisz z firmą jest realizowane...rozmawiałam z koleżankami i kolegami z firmy. Nikt nie powiedział, że będąc na L4 czy na urlopie był za coś obwiniany.

roksana
@kserebiej

A powiesz coś więcej o tych profitach bo mnie bardzo zaciekawiły? Mam nadzieję że głównie tu o kasie piszesz

kserebiej Nowy wpis
@roksana

roksana wynagrodzenia są w porządku. Jeśli interesuje Cię jakaś aktualna oferta pracy w firmie to polecam aplikuj...

Co sądzisz o rozmowie kwalifikacyjnej w firmie PHU Stefanidis? Czy wziąwszy pod uwagę Twoje wrażenia, poleciłbyś innym aplikację do tego miejsca? Podziel się z nami swoimi doświadczeniami.

wiki

Końcówkę ujmiesz jakoś inaczej bo nie wiem do końca co dość często występuje? dziwne ze nagle taki hejt wpada skoro wcześniej aż tak na warunki nie narzekali

BWG

Szanowna Pani Lidio, Odnosząc się do Pani wypowiedzi, ustosunkujemy się do każdego z poruszonych przez Panią zarzutów. Pracuje Pani w naszej firmie pobierając wszystkie z tego płynące profity, tj: kartę multisport dla siebie i rodziny w 100% opłacaną przez naszą firmę, pełne finansowanie wakacyjnych podróży dla członka Pani rodziny, a także szereg innych finansowych bonusów, o których Pani nie wspomina, a które Pani otrzymuje i które otrzymałaby Pani w przyszłości z biegiem stażu pracy. Standardy w naszej firmie są bardzo wysokie, na Białorusi nie prowadzimy działalności, więc nie możemy się odnieść do Pani spostrzeżeń. Częstotliwość przebywania Pani osoby na L4 oraz urlopach: wypoczynkowym, na żądanie czy opiekę, w okresie ostatnich 2 lat, jest Pani dobrze znana. Odbiegała ona znacząco od reszty pracowników, którzy ten fakt zauważają. Nigdy nie zdarzyło się, by nie udzielono Pani urlopu, stąd opinia Pani jest zwyczajnie nieprawdziwa i stanowi naruszenie dóbr osobistych pracodawcy. Odnosząc się do poruszonych przez Panią standardów, wskazać należy, iż standard Pani pracy i liczne pomyłki księgowe powodujące straty finansowe ponosił dobrowolnie pracodawca. Pozwoli Pani, że temat zostanie omówiony po powrocie Pani z kolejnego rozpoczętego tygodnia L4.

@BWG

Szanowny jak się domyślam właścicielu firmy. Czy Pan naprawde publicznie i z imienia zrugał swojego pracownika za korzystanie z L4 , urlopu i opieki?? Wiadomo że brak pracownika to problem :płynność pracy, zastępstwo. Ale uważam że pracownika bez bólu brzucha powinien móc korzystać ze swoich praw pracy. Nie tak się rozwiązuje problemy ... jest takie HRowskie powiedzenie: jakość firmy poznaje się nie po hasłach na stronie internetowej, a po tym co czuje pracownik w niedzielę wieczór myśląc o pracy. To powinien być wasz KPI. Mimo wszystko pozdrawiam.

@Kandydat

Szanowny Kandydacie, z uwag na fakt, że właściciel firmy nie prowadzi konwersacji na tym portalu, wszystkie wypowiedzi są udzielane przez pracowników, którzy jak i Echm mają do tego pełne prawo. Proszę zatem o powściągliwość w interpretacji. Ja jestem pracownikiem - Pan/Pani Kandydatem. Jesteśmy firmą rzetelną, zapewniającą najwyższy standard pracy, L4 to uprawnienie pracownika, prawo do urlopu czy opieki również. Wszystkie są bezwzględnie respektowane. Jeśli jest Pan/Pani zainteresowana jedną z kilku ofert pracy w naszej firmie, zapraszam do kontaktu i przesłania CV

Pracuje

Echm skąd tyle nienawiści ? W naszym zespole tylko jednej osoby teraz brakuje, jest na L4. Białorusin średnio zarabia niewiele ponad 1000 rubli, nie wspominając o jakości i warunkach pracy. Sprawdź kurs rubla Echm ! Firma solidna, tyle.

Jolka
@Pracuje

Z tej wypowiedzi jak dla mnie wcale nie wynika żeby cokolwiek było solidne. Bo tylko jedna osoba jest na l4 i to wasza solidność? Co teraz macie w warunkach u siebie co można uznać za dobre?

Gigi

Cześć a z podwyżkami jak teraz macie? Firma cały czas o nie dba? Na to szczerze liczę a niestety nikt ich tutaj nie chwali

@Gigi

Tak, firma zawsze dbała i dba o swoich pracowników również jeśli chodzi o podwyżki. Polityka firmy jest niezmienna od 20 lat również i w tym zakresie.

Czarny
@BWG

Aha. No skoro jest tak dobrze z pieniędzmi to czemu nikt tu spontanicznie z pracowników nie pochwali się jak mu tu dobrze? Wątek firmy wygląda na mocno moderowany.

Czy PHU Stefanidis organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

@Pytanie

Tak szkolenia - w zależności od potrzeb, organizowane są dla każdego z działów. Pracownicy, którzy chcą doskonalić swoje kompetencje jak najbardziej maja taką możliwość. Pozdrawiam

Jak długo trwa proces awansu w PHU Stefanidis?

@Pytanie

Ścieżka kariery uzależniona jest od pracownika. To tak naprawdę on, swoją pracą i postawą ma realny wpływ na procesu awansu. W naszej firmie doceniamy każdego z pracowników, stąd wiele zależy od nich samych.

Witam. Czy jest otwarta rekrutacja?? Obecnie mieszkam I pracuje w Uk jako Factory Manager w firmie zajmujaca sie produkcja sciolki trocinowej dla koni. Zastanawiam sie nad powrotem do kraju. Mam 15letnie doswiadzenie w tej branzy. Chetnie porozmawiam o ewentualnych propozycjach. Pozdrawiam

@Marek

Dzień dobry, w chwili obecnej rekrutacja trwa. Zapraszam, więc do przesłania aktualnego CV. Zapoznamy się z nim i odpowiemy. Proszę również pamiętać o zawarciu informacji kiedy będzie Pan dostępny w kraju, by przeprowadzić ewentualną rozmowę kwalifikacyjną. Oczekujemy zatem Pańskiej aplikacji.

Czy pracownicy PHU Stefanidis mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?

@Pytanie

Tak, dla naszej firmy relacje istniejące miedzy pracownikami są bardzo ważne, stąd też regularnie są organizowane spotkania, by te relacje utrzymać na jak najlepszym poziomie.

Czy PHU Stefanidis organizuje staże dla studentów?

@Pytanie

Obecnie nasza Firma nie prowadzi staży, jeśli natomiast będzie taka konieczność to oczywiście zostaną zorganizowane.

Sławek Pakuła

Współpraca przebiega wzorowo, zamówienia zawsze realizowane na czas, cena towaru i jakość idą w parze - są najlepsze na rynku.

BWG

Firma rzetelna i profesjonalna, dbająca zarówno o swoich pracowników jak i o klientów. Spełnia wszelkie oczekiwania jakie można mieć wobec swojego pracodawcy.

Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w PHU Stefanidis? Chętnie zatrudniają?

KN
@Pytanie

Firma chętnie zatrudnia specjalistów w swej branży, niezależnie czy są absolwentami uczelni czy jeszcze studentami. Czynnie poszukujemy pracownika na stanowisko handlowca ze znajomością języka niderlandzkiego, ogłoszenie w tym zakresie zostało również ogłoszone właśnie na uczelni.

ABC

@Właściciel a proszę o informację czy do pensji są jakieś bonusy, np. multisport?

KN
@ABC

W firmie obowiązuje - oprócz wynagrodzenia system prowizyjny, w tym premie uznaniowe. Dla chętnych również pakiet multisport i opieka medyczna.

Jakie są mocne strony pracodawcy PHU Stefanidis?

Właściciel
@Pytanie

P.H.U. Stefanidis s.c. jest podmiotem gospodarczym z 16 letnim doświadczeniem. Doświadczenie to przejawia się nie tylko w odniesieniu do branży samej działalności, lecz także w byciu pracodawcą. Firma jest podmiotem stabilnym i rzetelnym, co przekłada się w równym stopniu na traktowanie swoich pracowników w zakresie wynagrodzeń, szkoleń czy samych warunków pracy. Najmocniejsze strony to też te najważniejsze, a więc terminowe wynagrodzenia, idealne warunki pracy , zapewnienie rozwoju i szacunek.

Czy w firmie PHU Stefanidis są regularne szkolenia pracownicze?

@Pytanie

Witam, Tak szkolenia organizowane są w zależności od potrzeb każdego z działów. Niemniej jednak odbywają się one regularnie dwa lub trzy razy w roku. Pozdrawiam

Wlaściciel

Szanowna Pani Soniu, Prezentując swoje wypowiedzi na forum publicznym zawsze należy być rzetelnym. Niestety dzisiejsze czasy i panująca wolność słowa w mediach są mylnie pojmowane przez wielu, w tym przez Panią. Wolność słowa oznacza rzetelną i prawdziwą wypowiedź, a nie formułowanie pomówień tylko dlatego, że internet daje władzę w postaci bycia ANONIMOWYM. Jeśli Pani twierdzi, że z nikim nie pracuję i że nie prowadzę przedsiębiorstwa, to zapraszam na spotkanie. Ma Pani odwagę, czy woli Pani pozostać anonimowa i tworzyć kolejne nicki tj., patryk, Yyyy czy Kasia ? Zaznaczam, iż niniejsza platforma powstała z myślą o rynku pracy, a Pani w mojej firmie nie pracowała i nie pracuje. Wypowiedzi Pani zatem jako pomówienie jest naruszeniem praw. Pozdrawiam

patryk

firma na zdjeciu ladna reszta tragedia

Właściciel
@patryk

Szanowny Panie patryku, Nie miałem zaszczytu się z Panem spotkać, ani z Panem pracować, nie jest Pan również osobą rekrutującą do naszego Teamu, zatem oprócz firmy na zdjęciu, nie jest Pan w stanie ocenić "reszty" firmy P.H.U. STEFANIDIS s.c. Cieszę się, że firma się Panu podoba, reszta wypowiedzi natomiast jest chybiona. Pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o STEFANIDIS - Wrocław

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w STEFANIDIS?

Zobacz opinie na temat firmy STEFANIDIS tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w STEFANIDIS?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 5 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przejdź do nowych opinii