Mignęło mi zlecenie w jednym komentarzu ale chyba nie chodziło o umowę. Jak coś to na luzie dadzą umowę o pracę czy trzeba sie jednak prosić?
Pracowałem w kilku firmach , naprawdę nie jest aż tak źle jak piszą.
Michał o jakim stanowisku piszesz ?
Tak znam konkrety na temat zarobków stolarzy , pomocników i brygadzistów. Nie jest ważne jako kto tam pracuję.
Najwięcej jest ich w biurze , tylko papierki papierki i papierki, zlecenie na to zlecenie na to magazynier nie wyda ci stycznika bo nie ma papierka , a ty siedzisz na budowie jak taki burak i świecisz oczami przed klientem.
Witam serdecznie szukam pracy ,wcześniej pracowałem jako monter mebli . Na jakie mniej więcej zarobki można tam liczyć?
Kierownictwo szczególnie K.... sprawia że nie chce się tam pracować.
Pracowałem tam na sezon , praca spoko tylko kierownik trochę postrzelony.
Dobra płaca to jedyne co mają do zaoferowania , trzeba mieć dużo nerwów aby pracować w tej firmie, dowiadujesz się w czwartek że w poniedziałek wyjeżdżasz do Anglii na 3 tygodnie . Organizacja pracy dramat, na budowach często jesteś zostawiony sam sobie, najwyższy dyrektor wie wszystko najlepiej ogólnie (usunięte przez administratora) . System premiowania chyba zależy od tego kto przywiezie kierownikowi produkcji bułki ????
Omnivent jest przedsiębiorstwem z kapitałem holenderskim o ustabilizowanej pozycji na rynku krajowym i międzynarodowym - to pewnie jest jasne. No ale firma ta własnie teraz rekrutuje i chcą zatrudnić między innymi Elektryka: http://omnivent.pl/kariera Czy ktoś z Was może mi powiedzieć, jak właściwie przebiega tam rekrutacja? Będę bardzo wdzięczna.
Zastanawiam się czy firma działa bo nie zupełnie opinii?
Jak się pracuje w Omnivent Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Omnivent Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Omnivent Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!