To odpowiadanie za rzeczy o których sie nie ma pojęcia martwi. Jak oni to spisują na umowie? bo tu chyba nie ma niczego tylko na gebe?
Nikomu nie polecam.. Wyjątkowo niedojrzały, nieodpowiedzialny pracodawca, nietrzymający się ustaleń co do wypłaty. Dramatyczny przepływ informacji w firmie, w której odpowiadasz za rzeczy, o których nie masz pojęcia.
W firmie Festus Sopockie Towarzystwo Winiarskie Sp. z o.o. niedawno poszukiwano pracownika na stanowisko Kierowca. Czy ktoś wie, na jakie zarobki można liczyć na tym stanowisku? Chcę zarabiać powyżej 4800 .
Firma Festus Sopockie Towarzystwo Winiarskie Sp. z o.o. prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- Sprzedawca - Daradca klienta. Sklep winiarski., Sopot - Październik 2024
- Sprzedawca | sklep winiarski, Sopot - Sierpień 2023
- Sklep winiarski. Doradca Klienta., Trójmiasto - Czerwiec 2023
- Kierowca, Trójmiasto Praca Sezonowa - Czerwiec 2023
- Kierowca, kategoria B, Sopot - Październik 2022
Czy pracujesz w firmie Festus Sopockie Towarzystwo Winiarskie Sp. z o.o. lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .
Jak się pracuje w Festus Sopockie Towarzystwo Winiarskie Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Festus Sopockie Towarzystwo Winiarskie Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.