Byłem umówiony na rozmowę kwalifikacyjną z firmą Fswo na stanowisko New Business Managera. Miałem otrzymać maila z linkiem do spotkania przed umówioną godziną. Do pół godziny po czasie nie otrzymałem żadnej wiadomości, ani nikt z firmy nie zadzwonił do mnie z informacją, a aplikacja na portalu z pracą została odrzucona. Po skontaktowaniu się z firmą Fswo, Pani poinformowała mnie, że system na pewno wysłał do wszystkich wspomniane linki do spotkania, nie doszukiwała się błędu po ich stronie. Otrzymałem jedynie informację, że prezes nie znajdzie dla mnie czasu, nawet na rozmowę przez telefon, ponieważ nie ma już miejsca w grafiku. Potrafię zrozumieć problemy techniczne, ponieważ takie rzeczy się zdarzają, ale nie potrafię zrozumieć braku kontaktu ze strony firmy, przyznania się do błędu, że system może czasami nie działać oraz nieznalezienia czasu nawet na krótką rozmowę. Otrzymałem jedynie odpowiedź, że jest im przykro i mi podziękowali.
Miałam "przyjemność" pracować przy wydarzeniach jako animatorka. Szkoda czasu na współpracę. Brak profesjonalizmu, brak szacunku do ludzi.
Chaos i tak jak ktoś niżej pisał, obiecują złote góry, a nie ma to wiele wspólnego z rzeczywistością. Brak pomysłu na firmę, dużo ambitnych pomysłów, ale bez planu ich realizacji. Zatrudniają pracowników żeby ich zaraz zwolnić. Jeśli chodzi o działania eventowe to duża część wydarzeń jest robiona chałupniczo i na maksymalnie naprężonym budżecie.
Miałam przyjemność pracować jako animatorka na jednej z imprez. Szkoda zdrowia, czasu. A Pan prezes swoim zachowaniem wobec współpracowników powinien zostać zgłoszony do odpowiednich instytucji.
Kurcze czytałam te stare posty o jakimś bałaganie w firmie. Szkoda trochę ale to dawne wpisy więc chcę coś aktualnego. Jest teraz porządek an tyle aby kasa była płacona na czas? Opowiedzcie coś
Miałam możliwość współpracować z nimi. Szkoda czasu, nerwów. Chyba że lubisz brak profesjonalizmu, a nawet zachowania, jakie można podciągnąć pod (usunięte przez administratora)
Miałam rozmowę w siostrzanej agencji FSWO - Woo Agency, ale z racji, że nie mają profilu na gowork, zostawię opinię tutaj. Kompletnie nie szanują czasu kandydata. Miałam dwie rozmowy i ani razu nie sprawdzono moich umiejętności. Za pierwszym razem powiedziano mi, że zadzwonią za tydzień, po czym zadzwoniono po 2 tygodniach z zaproszeniem na rozmowę. Po drugiej rozmowie wyniki miały być za tydzień, nie ma ich do tej pory. Strata czasu, zwłaszcza, że rozmowa nie była online a stacjonarnie.
Nie jest tam dobrze, nie szanują pracowników, Dbają o zewnętrzny wizerunek a w środku bałagan, nie ogar komunikacyjny. obiecują złote góry a potem wszystko leci w powietrze i zapomnienie. Kiepska atmosfera
Jakie sa tam zarobki? Wiem ze można sie tam dostać po znajomości. Przyjaciel, bratowa itp
A tu jest jeden etap rekrutacji czy więcej?
O FSWO można się wypowiadać na wiele sposobów, ale zdecydowana większość jest pozytywna. I jako były pracownik nie mogę nic złego zarzucić firmie. Od niektórych osób w organizacji FSWO można otrzymać ogromne wsparcie nie tylko merytoryczne. FSWO to dobrzy, przyjaźni ludzie, to pasja, to styl życia. Są tez negatywne strony, ale starają się je wyłapywać i poprawiać... nie zawsze się da i nie zawsze jest kolorowo. Patrząc za siebie, nie żałuje ani chwili, której tam spędziłem. Jakbym miał złożyć raz jeszcze CV i w liście pracodawców znalazłoby się FSWO na pewno bym zrobił to raz jeszcze
Jak się pracuje w Fswo Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Fswo Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.