Dziadostwo i wyzysk ,nic dodać dobrego . Porażka i knucie non stop to podstawa tej pato firmy .Omijać z daleka .
To prawda ta firma to porazka pracowalem tam do dzis mi nie wyplacili wynagrodzenia za listopad . Zero kontaktu z ich strony unikaja kontakt. Uwazajcie na ta firme
Panowie mam ten sam problem, wydzwaniam do biura dzień w dzień po wynagrodzenie, co wy na to by złożyć wspólny pozew do sądu pracy?
I tu ma pan racje powinniśmy zlozyc skarge bo to co jest z ta firma to jest masakra ja do dzis nie dostalem za listopad wynagrodzenia niby twierdzila jedna z pan ze wysle poczta do dzis nie ma a jak sie zapytalem kiedy to cisza zero kontaktu z ich strony tylko unikanie i zbywanie ze ich w firmie nie bedzie bo sa w warszawie gdzie dzien wczesniej pisalem ze przyjezdzam sie rozliczyc do firmy. Z tej firmy to jakis bardziej (usunięte przez administratora) nic nie bylo tak jak bylo powiedziane na rozmowie o prace.. panowie jak możemy sie wszyscy zgadac i spotkac ?
Tak oczywiście, panowie są z Krakowa czy ze Śląska? Ja pracowałem na budowie w Krakowie, zrezygnowałem gdy po półtorej tygodnia czekania pokazali mi umowę zlecenie przypominająca bardziej cyrograf, który tylko skończony (usunięte przez administratora) by podpisał.
Jestem ze Ślaska pracowalem w katowicach potem czeladzi. Prosze sie odezwac na mojego meila karolciar_79@o2.pl
Czerwona lampka mi sie zapala gdy widzę na ofercie ze biorą na umowę o pracę lub zlecenie. robią tu jak u niektórych ze na rozmowie nagle tylko smieciowke wciskają?
U jakiego pan lekarza byl na badaniach do tej firmy czy ma pan na mysli lekarza z sosnowca to wazne ?
Jak się pracuje w KRB Polska Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy KRB Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.