Mercus-Bus Sp. z o.o.

Dodaj merytoryczną opinię

NIP: 5342494723 REGON: 146952470 KRS: 0000488199

Adres: 20, 05-825 Urszulin k/grodziska mazowieckiego

Opinie o Mercus-Bus Sp. z o.o.

Anonim Nowy wpis

Nie polecam, niemiła obsługa, źle traktują klientów, nie można wchodzić z jedzeniem a w innych można.

Honorata Nowy wpis

Magazynier ma multisporta, ale czy opiekę medyczną też? Szukają teraz, mąż się zastanawia, czy dojeżdżać z Warszawy. Jakieś te opinie tutaj za krótkie, nie wiadomo w sumie czemu nie polecacie.

@Honorata

Dzień dobry, po więcej informacji zapraszamy do kontaktu w sprawie pracy. Pozdrawiamy.

Nie polecam tej firmy. Zatrudniają za najniższą krajową, a reszta w formie premi, gdzie obiecują wysokie stawki, a potem nie wypłacają całej pensji. Nie płacą za urlop. Omijajcie tę firmę.

marcin Nowy wpis
@Pracownik

nie polecam

JARKOM Jarosław Komorowski

Witam od wielu lat kupuje samochody w Firmie Mercus zawsze było to dla mojej firmy to transakcje na bardzo korzystnych warunkach kupiłem 8 sztuk używanych samochodów poleconych przez pracowników firmy Mercus każdy zakup był Ok nigdy nie było żądnego problemu i niespodzianek .POLECAM ZAKUPY W FIRMIE MERCUS NAPEWNO BĘDĄ UDANE Z GWARANCJĄ ZE NIE BĘDZIE ŻĄDNEGO PROBLEMU

Aplikowałeś na stanowisko Zatrudnimy Pracowników Magazynu/ Branża motoryzacyjna oferowane przez firmę Mercus-Bus Sp. z o.o.? Czy zostałeś zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną? Czy spotkanie odbyło się w formie online, czy w siedzibie firmy? Opisz swoje wrażenia. Jaki był rezultat rozmowy?

Nie polecam firmy Mercus Bus bardzo słabe zarobki 11 zł brutto.

Mercus-Bus
@Pracownik

Szanowny Panie, powyższa informacja jest nieprawdziwa. Ponadto wskazany przez Pana poziom wynagrodzenia godzinowego jest niższy, niż określony przepisami prawa.

Marlena

Kobiety są także zatrudniane jako kierowcy ?

Zostaw merytoryczną opinię o Mercus-Bus Sp. z o.o. - Urszulin k/grodziska mazowieckiego

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Mercus-Bus Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Mercus-Bus Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Przejdź do nowych opinii