Ziel-Mont Sp. z o.o.

3Dodaj merytoryczną opinię

Opinie o Ziel-Mont Sp. z o.o.

anonim Nowy wpis

Janusz Nowy wpis

Prosze sie zatrudnic w ziel moncie to bedzie wiadomo jaka praca i jakie wały kreca

Figiel

Ja pracuje w tej firmie juz kilka lat , nigdy nie miałem problemu z wypłatami. Jak się starasz i chcesz pracować to nie będziesz miał problemu , a jak przyjdzie taki z pod biedronki robi za statyste i pół dniowki przesiedzi w toalecie to niech się nie dziwi bo szefostwo zna takie osoby i odpowiednio jest wynagradzany .

czekający
@Figiel

to niech nie przyjmują ludzi z "biedronki"proste.problemy z wyplatami zawsze tam są a teraz ludzie muszą się wręcz prosić o swoje pieniądze.sami dzwonią do człowieka wysyłają na robotę a później za nią nie płacą.to po co dzwonią?i raczej chyba wiedzą do kogo dzwonią.nie do tych z "biedronki".chętnie też pojadę na spotkanie pod biuro..

Johny Bravo Nowy wpis
@Figiel

Bo pewnie kiełbase robisz temu Pajacowi....

Monter Nowy wpis

Witam, mają jakieś pracę za granicą? Czy tylko kraj?

rudy

może jutro Pan (usunięte przez administratora)znajdzie czas ?ktoś chętny?

Firma Ziel-Mont Sp. z o.o. w ostatnim czasie szukała pracownika na stanowisko Kierownik - Inżynier budowy. Jak wspominasz rozmowę kwalifikacyjną z potencjalnym pracodawcą? Jakie bonusy oferuje firma? Czy warunki współpracy zostały dokładnie przedstawione podczas spotkania?

oczekujacy

kiedy się spotykamy?

żona

(usunięte przez administratora)codziennie mają problemy z internetem i innymi sprawami jak się do nich dzwoni kiedy będzie wypłata.

Zostaw merytoryczną opinię o Ziel-Mont Sp. z o.o. - Nowa Słupia

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie