Niby fajnie ze mieliście ostatnio dobra atmosferę ale co mi po niej jeśli kasa może być słabsza? Nie wiem jak aktualnie sie tu zarabia ale liczę ze ktoś napisze
Był ktoś na rozmowie "operator cnc" ? Czy szukają z "wyprzedzeniem" do nowej hali w której jak narazie jeszcze ścian nie ma..
Miło było pracować w Aza-techu. Dziękuję za dobrą atmosferę. Polecam wszystkim.
Czy Aza-Tech Sp. z o.o. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
Dzień dobry Zatrudniamy pracowników na umowy o pracę. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu
Jak w Aza-Tech Sp. z o.o. wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?
Witam Nasza firma ciągle się rozwija, a ze wzrostem liczby pracowników tworzą się też możliwości awansu zarówno w dziale obróbki CNC jak też montażu i serwisu. Pozdrawiam
Aza-Tech Sp. z o.o. poszukuje osoby na stanowisko Księgowy. Czy ktoś z Was brał udział w procesie rekrutacji? Napiszcie, jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna!
Witam Nasza Spółka już zatrudniła nową osobę na stanowisko księgowego. Dziękuję wszystkim, którzy przesyłali swoje CV na to stanowisko.
Ogólnie firma jest ok, pracowałem już w kilku miejscach i mam trochę porównania. Większość pracy to produkcja różnego rodzaju prototypów więc myśleć trzeba i nudy nie ma.
Zawsze staramy się uzgodnić wysokość wynagrodzenia w taki sposób by osoby, które zechcą współtworzyć nasz zespół czuły, że są doceniane. Jeśli jest Pani zainteresowana współpracą z nami zapraszam do złożenia CV. Pozdrawiam Arkadiusz T.
Nie mam z tą firmą już nic wspólnego choć prezes zostawiał nadzieję że może wrócę, ale jednak ciągle jestem bez pracy. Moja opinia nie jest dobra duże wymagania i oczekiwania wiedzy i umiejętności. Nie ma czasu na spokojne poznanie obrabiarek. W firmie chcą szkolić ale oczekują żeby uczyć się też samemu po pracy. Nie robią też spokojnych zleceń ciągle jakieś trudne frezowane części, żadnych serii z programu. Jeśli szukacie normalnej i spokojnej pracy to nie w tej firmie bo zaraz ktoś się będzie czepiał dlaczego się nie uczycie jakichś parametrów lub programowania.
To chyba dobrze, że wymagają doświadczenia. Powoduje to że osoby pracujące w firmie będą mieli choć trochę wiedzy co może np. uprzedzić przed zniszczeniem drogich narzędzi bądź Frezu... a to że właściciel wymaga to raczej normalne... każdy chce mieć najlepszych pracowników a jednak w obecnych czasach ciężko o takich. Każdy chce zarabiać miliony a nie dawac nic od siebie...
Opowiedzcie jak wyglądają tam projekty w firmie?
Ciekawa firma, byłem na rozmowie kwalifikacyjnej z właścicielem a potem rozmawiałem z jednym z operatorów i bardzo pozytywne wrażenie. Młodzi ludzie i widać, że pracują z pasją i nie boją się trudnych projektów. Mam nadzieję, że za miesiąc będę tam pracował.
Młoda firma ale właściciele starają się stworzyć dobry klimat do pracy, nowe maszyny i dużo wyzwań dla pracowników. Realizują ciekawe i ambitne projekty, można się dużo nauczyć. Szkoda, że swój zakład mają w Chełmie a nie w Lublinie gdzie jest tylko biuro.
Jak się pracuje w Aza-Tech Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Aza-Tech Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Aza-Tech Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 2 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!