Chcę wystawić Pozytywną opinię dla firmy Remondis Gliwice,a właściwie dla jej pracowników. Mój kontakt z wszystkimi pracownikami z którymi miałam kontakt podczas załatwiania mojej sprawy jest pozytywny, a w szczególności kierowca odbierający mój worek zasługuje na duży Plus za uprzejmość.Chętnie polecę kazdemu firmę Remondis Gliwice
Na jakie benefity może liczyć ładowacz śmieciarki? Na stronie widziałem wzmiankę o prywatnej opiece medycznej czy multisporcie. A dają jeszcze jakieś inne motywatorki?
Jakie jest wynagrodzenie miesięczne ? Jaka jest możliwość dostania pracy mając kat c,c+e d uprawnienia na hds wciągarki i wciągnik suwnica z poziomu 0 i wuzki widłowe. Aktualna praca c+e
Witam, Pytanie do pracowników Remondis. Czy w Remondisie są tylko duże śmieciarki na kat.C czy są też mniejsze samochody na kat. B? Chodzi o pracę oczywiście
Powiem co są duże smieciarki tylko i samochodu na prawojazdy typu B praca jak praca wyzysk na pracownikach kierownictwo nie ogarnięte szkoda nerwów i pracy w tej nie ogarniętej firmie pozdro
Jak nie skończysz rejonu to ich to nie interesuje masz zostać i skończyć albo dziwne mary Mają jak (usunięte przez administratora) premie ściągnięcie z auta itp żeby dostajesz jak coś (usunięte przez administratora)
Ogarniacie może czy pracownicy faktycznie ponoszą jakieś konsekwencje z powodu jakichkolwiek skarg od strony klientów? zastanawia mnie to, że po tej opinii nic już na forum się nie pojawiło. Szukają właśnie kogoś na wsparcie IT oraz serwis. Wiecie jak się teraz zarabia? Nie ma nawet widełek i nie wiem jak się ustosunkować
Tak, za każdą skargę jest ucinana premia i dotyczy to każdego pracownika na którego zgłoszona jest skarga
Jako właścicielka domu w Sośnicy zgłosiłam fakt pozostawienia części odpadów w kuble - w następnym dniu po odbiorze odpadów zgodnie z harmonogramem. Zgłoszenie przyjęto jako interwencję do naprawienia w tym samym dniu. Zarówno zgłoszenie jak i usługę potraktowano byle jak i byle szybko !!! Jak i mnie ! Byle zbyć ! Straciłam cały dzień na próbach dodzwonienia się do dyspozytora Remondis i pomimo zapewnienia pani z biura obsługi klienta, że firma pracuje też na drugą zmianę pozostało mi o 22.00 zabrać z ulicy kubeł oczywiście nie opróżniony !!!
Obsługa zero .. próbuje się dodzwonić o wywóz (usunięte przez administratora) Żadnego odzewu
pracuję w Remondisie od wakacji i naprawdę w żadnej pracy mi się tak nie podobało ludzie są mega spoko dyspozytorzy również praca owszem jest specyficzna ale mega polecam !!
Wymagania zawsze są, ale ogólnie jest luźno, fajna atmosfera i kasa też wpada ok. Jak chcesz to aplikuj.
Jest 3ka z przodu czy nie jest ktoś w stanie odpowiedzieć czy (usunięte przez administratora) samych zatrudniają
Remondis Gliwice jest dziadostwo nie chcą mnie przyjąć do pracy moje CV oddali mi do ręki firma totalna beznadzieja nie polecam
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Remondis Gliwice Sp. z o.o.?
Ludzie co narzekają na prace w tej firmie to totalne lebry to najluźniejsza praca jaką miałem i lepszej już nie znajdę! na święta bożego narodzenia dostaliśmy tylko po 1000zł na kartach podarunkowych :) +nikt nie patrzy tobie na ręce +przerwy ustalasz sobie z załogą gdzie co i jak. +spoko ludzie i w kadrach i biurach kierownicy i zwykłe ryle :) +ekstra płatne soboty które nie są obowiązkowe. +nikt nie zmusza ciebie do robienia nadgodzin chcesz to robisz nie chcesz to nie robisz:) +co znajdziesz to twoje. +dobre zarobki. - kto szuka ten znajdzie.
Skąd takie bajki??? Dobre zarobki????????????????. Lekka praca??? Śmierdzi jak cholera. Narobić się trzeba. A kasa.... W Lidlu jest lepiej
@nowy co masz na myśli pisząc ze praca jest specyficzna ?
Remondis.Dobra firma.
Tak rzadko pisze bo jest dobrze tu pracować?
to lepsza praca jest już na budowie a nie tam w tym (usunięte przez administratora)
lepiej tam nie starać się o pracę REMONDIS to porażka a nie firma do śmieci
Jak się pracuje w Remondis Gliwice Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Remondis Gliwice Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Remondis Gliwice Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!