Witam. Mam parę pytań. Czy w firmie jest gonitwa z godzinami, czy da rade spokojnie u w miłej atmosferze przepracować 8h.? Jak tam szefostwo, kierownictwo, brygadzista. Da rade żyć w luzie czy gnoja człowieka?
Średnio motywujące jest to ze wiecznie im mało i ze chyba nie bardzo ludzi chcą doceniać... Jak to robicie ze latami sie utrzymujecie? Jakieś inne, lepsze warunki macie już dogadane po prostu?
Z tego co piszecie praca po więcej jak 8 godzin. To chyba często się ludzie zwalniaja bo kto by tak robił cały czas? Ja raz robilam ciagle 12tki to powiedziałam żeby sami sobie pracowali jak nie potrafią ogarnąć zadan żeby dało się skończyć normalnie i wyjść
Wyobraź sobie że się nie da ponieważ w tej firmie dostajesz tyle zadań byś nie była wstanie tego zrobić i wiecznie jest mało.
Wyczytałam że bez robienia weekendów się nie zarobi ale wiecie co? No jak pomyślę to zawsze miałam w każdej firmie pracujące, ludzie spali a my o 5 do roboty… taka uroda branży, ale to wtedy można liczyć na coś bliżej średniej?
Marzena nie przejmuj się. Kobiety mają lepiej , kierownik na pewno o ciebie zadba tak więc może cie ominą weekendy
Witam firma nie jest zła pan prezes wporzadku za to Pan z broda (usunięte przez administratora) uwaza tylko swoich pupilków i ucina godziny dla swoich
Dzień dobry. ostatecznie dla pracowników produkcji występuje jakiś system premiowy czy jednak nie? widzę w ofercie przypis o atrakcyjnym wynagrodzeniu adekwatnym do doświadczenia zaangażowania i umiejętności. Odnosi się to do ustalanej podstawy czy jednak jakichś dodatków?
Oczywiście dostaniesz premie jeżeli będziesz pracował ponad 8 godzin minimum 9 dziennie plus 2 soboty a najlepiej wszystkie do tego jeszcze musisz przymilać się kierownikowi lub nie mieć własnego zdania ponieważ jego pupilki dostaną twoja premie. Ostatecznie odradzam karierę w tej firmie jeżeli masz jakie kolwiek ambicje. Pozdrawiam
Masz 100% rację. Najlepiej po 12 godzin dziennie. Sobota, kiedyś nawet niedziela i buzia na kłódkę.
O kwocie 5 tys piszecie a jak my z chłopakiem patrzyliśmy po ofertach dla monterów konstrukcji to w zajawce wskazano widełki nawet do 7 tys. z nimi będzie trochę trudniej? Musiałby robić sporo nadgodzin?
Nie no zapomnij. zobacz zdjęcia jak ta firma wygląda. Widać że nikt tam nie inwestuje pieniędzy.
Nigdy w życiu tam nie startuj...brak poszanowania pracownika Nie zarobisz chyba, że będziesz pracował w niedzielę i święta. Atmosfera tam była ale 2-3 lata temu, dopóki nie przyszedł pan kierownik z firmy na S razem ze swoją świtą i wszystko się popsuło (bardzo delikatnie mówiąc).
Fatalnie jest. Dziwne, że Panie z biur zamilkły. Nie odpowiadają na każdy wpis.
Witam na jakie zarobki może liczyć spawacz ?
Heja są jakieś przyjęcia do firmy
To jaka firmę polecasz? W jakiej pracujesz ?
Chciałem zapytać czy są jakieś przyjęcia do firmy i jak wygląda wynagrodzenie
Tu się za dużo nie dowiesz bo sami niezadowoleni zapytaj w firmie roboty dużo wiec pewnie potrzebują kogoś wynagrodzenie w zależności od umiejętności
Masz rację Antku wynagrodzenie w zależności od umiejętności wchodzenia w ...... . Zgadzam się w 100 % z Tobą.
Van den grinder tobie to dopiero zal ściska w 100% Chciałbyś pracować ale cię nie chcą
Widzę, ze co sie jakaś negatywna opinia pojawi na forum zresztą zasłużona to od razu jakies panie z biura , które nie mają nic do roboty tylko siedzieć tu na forum przepuszczają atak. Wypowiadać to sie mozna jak sie pracuje w nadgodzinach a na koniec sie dostaję marne grosze. Pracowałem tak jakis okres wiec mogę sie wypowiedzieć w tej sprawi. Na szczescie już tam nie pracuje i z perespektywy czasu widze jakie tam było i jest do tej pory dziadowstwo !
Jest tyle negatywnych komentarzy że panie z biura muszą nawet w soboty tyrać.Jeszcze trochę i już nie będzie miał kto na nie robić.Ja odszedłem i to była bardzo dobra decyzja.
Właśnie ty odszedłeś bo na ciebie każdy musiał tyrać taki najlepszy z ciebie pracownik od telefonu i ściemniania wszyscy wiedza kim jesteś i dlaczego piszesz takie głupoty
Odszedłeś zakład istnieje dalej ludzie pracują panie pracują może nawet lepiej od ciebie probujesz dyskryminować kobiety ? Może dlatego ze pracują lepeij niż ty? Bardziej inteligentne pracowite może jakbyś pracował a nie siedział w telefonie zauważyłby ze nie tylko w biurze pracują a również na produkcji i mysle ze wielu kolegów jest zadowolonych ze ciebie nie ma a panie pracuja
Panie Gienku czy wg Ciebie osoba inteligentna to taka, która nie ma nigdy własnego zdania i o wszystko dosłownie o wszystko musi pytać się przełożonego ???
Patrząc na wypowiedzi osób tutaj piszących z błędami zastanawiam się czy skończyły podstawówkę
Czegoś takiego co tam się dzieje nie widziałem nigdzie indziej.Syf,kiła i mogiła,Dziwie się że ktoś tam jeszcze pracuje.Behapowca to razem z prezesem i kierownikiem powinni zamknąć za to tam serwują ludziom. 21 wiek a robota jak w średniowieczu .Z czystym sumieniem odradzam to (usunięte przez administratora)
(usunięte przez administratora) kiła i mogiła jedna i ta sama osoba pod rożnym nickiem pisze wystarczy poczytać by wiedzieć o kogo chodzi
Bo poprawiła się atmosfera
nie wiesz co piszesz jakieś dziwne wypowiedzi a tak naprawdę to paru już chciało wrócić których się pozbyli i którzy tu tak narzekają nie jeden by chciał jednak szukają nowych którzy chcą pracować a nie kasę brać za ściemnianie albo picie
Czy pracodawca Wolfstal Sp. z o.o. motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?
Poszukuje obecnie pracy jako: Monter w mieście Stalowa Wola. Czy wiecie coś na temat dostępnych ofert pracy?
zmuszanie ludzi do pracy po 9 godzin i w soboty które normalnie w prawie nie są obowiązkowe i do tego nie są zapisywane w papierach że się pracuje. ( MAM NADZIEJE ŻE PRZECZYTA TO KTOŚ Z PIP LUB URZEDU SKARBOWEGO I ZROBIĄ KONTROLE W TEJ FIRMIE ) . zarobki takie że jakby zaczęli płacić jak prawo nakazuje to by ich stać na ludzi nie było a tak to każą po 9 godzin i soboty a płacić odpowiednio za to nie chcą ... oczywiście ludzie tam pracują nawet w niedziele i święta jak terminy gonią które także nie są dokumentowane . NA ZAKŁADZIE JESZCZE KUPE TYLKO ZROBIĆ NA ŚRODKU JEŻELI SIĘ ZMIEŚCI PONIEWAŻ TAKI BURDEL,SYF,KIŁA I MOGIŁA. to w sumie taki ułamek tego co ludziom nie pasuje...
Nie rozumie ze narzekasz a dalej tam pracujesz zmuszanie do pracy? Kto w Polsce zmusza do pracy chcesz to pracujesz nie chcesz to nie pracujesz ktoś pisał ze 10zl na godzinę to raczej nie w Polsce nikt o zdrowych zmysłach nie pracuje za 10 zł w dzisiejszych czasach gdzie wszystko jest drogie
No a gdzie się zatrudni? Ludzie, przecież za wyzsze stawki to trzeba mieć coś w głowie i naprawde ciężko zaiwaniać. Robić mu się nigdzie indziej nie chce bo nic nie umie, nieudacznik. Wiec woli (usunięte przez administratora) na rekę co go karmi bo na zycie nie ma i mieć nie będzie
Kupili dźwig niema kto obsługiwać za grosze nikt niechce... Więc wynajmują od jakiejś firmy śmiech na sali
Może ty wogole nie umiesz liczyć chorobowego wiec po co takie głupoty piszesz co to za pracownik jak choruje na rentę idz
Chciałbyś być na L4 i zarabiać a może zacząłeś prace i poszedłeś na chorobowe jak dobrze pamietam chorobowe przysługuje dopiero po przepracowaniu pełnego miesiąca
Naucz się dźwig obsługiwać bo stoi na darmo a kasę innej firmie trzeba płacić... Na Euro metalu celfascie ludzie śmieją się
Lucek to której z tych firm pracujesz bo wiesz co się w każdej dzieje chyba ze w knajpie usłyszałeś
Ktoś jak się pomyli to prawdę napisze Z tego co widze to pracujecie za 10 zł i dalej pracujecie tylko co was trzyma?
Prawda jest taka ze piszecie tu nieprawdę Ludzie zarabiają lepsze pieniądze niż w innych firmach wiadomo zależy od stanowiska umiejętności doświadczenia zaangażowania jeśli sam po sobie zostawiasz bałagan to później jest bałagan ja po sobie zawsze sprzątam stanowisko
Jak nie umiesz się zorganizować to znaczy ze mało potrafisz lub potrafisz tylko narzekać a lat 80 nie pamietasz wiec po co porównujesz do czegoś czego nie znasz?tu się produkuje konstrukcje stalowe a nie marmoladę
jak szkoda dodać pracownikowi parę groszy żeby został to teraz trzeba płacić - ale kto bogatemu zabroni
Wczoraj były żarty jaja.... Pryma aprilis.... A u nas co miesiąc w dzień wypłaty jest Pryma aprilis
Jak pracujesz tak dostajesz ja na wypłatę nie narzekam a ty jak ciagle w telefon patrzysz to co się dziwisz
Firma Wolfstal Sp. z o.o. rekrutowała na stanowisko Operator. Czy wynagrodzenie naprawdę wynosi 4100 PLN?
Niektórzy to tu prawie 300 godzin w miesiącu potrafią zrobić. Jak kierownik zadzwoni to nie ma przeproś niedziela, święta trzeba przyjąć bo prezes kare dostanie za termin.
20zl za dwie godziny pracy
Jak spędzisz tam 15h dziennie (usunięte przez administratora)to zarobisz
większość ludzi pracuje tam po prostu z przyzwyczajenia... ale firma i tak idzie w stronę upadłości. BRAK INWESTOWANIA W FIRME , BRAK SZACUNKU DO LUDZI , BRAK LICZENIA PRAWIDŁOWO NADGODZIN W SPOSÓB JAKI PAŃSTWO NAKAZUJE, LUDZIE NIE WIEDZĄ ZA ILE PRACUJĄ ... JEST TAK ZWANY SYSTEM PREMIOWY ( ZALEŻNE OD HUMORU KIEROWNIKA). JEST CORAZ GORZEJ I BĘDZIE JESZCZE GORZEJ
Tam nawet uchodzcy nie będę chcieli pracowac
Z przyzwyczajenia ludzie przyjeżdzają 40-50 km do pracy za 10 zl/na godzinę??? Nie jest tak jak tu opisujecie stawki są dużo wyższe i można zarobić jeśli komuś się chce pracować
Tak i później narzeka ze mała wypłata wiec do kogo pretensje? Skoro wiesz ze pije przepija wiec co to za pracownik? Taki nawet 10 zł nie wart zaliczki bierze przepije a później tobie powie jaki on obrobiony i niedoceniony
Co to za co przyzwala na takie zachowanie Jeśli pije to pewnie wkrótce go wywala a ty pewnie będziesz miała pretensje do całego świata i zakładu a sama dajesz przyzwolenie
A ty co robisz? Masz pretensje do tych co im się dobrze pracuje zazdrościsz im ze pracują ? Jeśli ci nie odpowiada to się zwolnij i nie oczerniaj innych a jak nie potrafisz się zwolnić to zacznij pracować to może i ciebie docenia
Największy zament i użalanie to ty wprowadzasz ja już tu chwile pracuje i w porownaniu do innych zakładów płaca jest duzo wyższa
Czytam te wasze komentarze i zastanawiam się jak można mieć tyle jadu w sobie. Jakiś niezadowolony, zwolniony pracownik pisze farmazony, bo chce się teraz zemścić. Jak się pracuje to i się ma, a jak się (usunięte przez administratora) pije i ma się jeszcze do tego nie wiadomo jakie wymagania to niestety nik na ciebie nie będzie robił ani Ci płacił za nieróbstwo. Wiadomo w pracy jak w pracy jest różnie, ale zawsze można się dogadać i wcale nie jest źle. Ja jestem zadowolony, a jak komuś nie pasuje to niech się zwolni, a nie wypisuje głupoty nikt nikogo nie trzyma na siłę. Jak jest się podłym i chce się zrobić komuś na złość to jest świństwo i pamiętaj karma wraca.
Hej, ktoś coś powie o pracy na produkcji w Wolfstalu? Czy jest ona ciężka? Czy przyjmowane są na takie stanowisko kobiety? Czy dla nich bardziej jakaś praca biurowa? Może jakaś pani pracująca w firmie wypowie się na ten temat? Jakie stanowisko obejmuje i jak je ocenia?
Tragedia!!!!
Co wiecie o firmie Wolfstal Sp. z o.o. w miejscowości Stalowa Wola? Nadal czekamy na nowe wieści. Może znajdzie się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała powiedzieć nam coś o pracy u nich?
Świat prawda. Ponoć jeszcze jakiś czas temu było ok. Teraz jest TRAGEDIA!!! Ja szukam spokojniejszej pracy.
Jak się pracuje w Wolfstal Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Wolfstal Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 8.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Wolfstal Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!