Opinie o Innova Service Sp. z o.o. w Wrocław

Na podstawie 3 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Innova Service Sp. z o.o.. Przeczytasz poniżej też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Innova Service Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Transport i spedycja drogowa - transport mieszany

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Innova Service Sp. z o.o. w Wrocław

informacje Nowy wpis

aktualne informacje: 794 777 230

Kinga Nowy wpis

Strata czasu i nerwów we współpracy z tą firmą. Dobrze że chociaż pieniądze udało się odzyskać. Jeśli komuś jeszcze są winni to proponuję kontakt pod numerem 516 322 838

Poszukuje

Dzień dobry. Firma INNOVA SERVICE Sp z o.o. - poszukuję pilnie w związku z niedokonanym zwrotem podwójnie zapłaconej faktury. Proszę o pomoc w podaniu danych kontaktowych do zarządu/księgowości. W razie braku odzewu będziemy ścigać o zwrot poprzedni zarząd. Jest to nienależna korzyść. Oczekuję na kontakt z adresem @ w odpowiedzi.

dlaWierzyciela Nowy wpis
@Poszukuje

Jeżeli sprawa się nie rozwiązała możemy pomóc. Prowadzimy sprawy sądowe na własny koszt. Rozliczamy się tylko na zasadach prowizji za sukces. + 48 574 719 528

OSZUSCI!!! NIE PŁACĄ ZA FAKTURY !!!

dlaWierzyciela Nowy wpis
@anonim

Możemy pomóc. Zajmujemy się windykacją wierzytelności. Sami ponosimy wszelkie koszty (sądowe, egzekucyjne itd). Z klientami rozliczamy się tylko na zasadzie prowizji za sukces. Proszę dzwonić + 48 574 719 528

Jak wspominasz rozmowę kwalifikacyjną w firmie Innova Service Sp. z o.o.? Czy warunki oferowane przez pracodawcę zgadzały się z informacjami zawartymi w ogłoszeniu? Jak przebiegło spotkanie? Podziel się swoimi wrażeniami.
PRZEWOŻNIK

UWAGA NIE PŁACĄ - MAM NIEZAPŁACONĄ FAKTURE BRAK KONTAKTU Z FIRMĄ INNOVA SERVICE

dlaWierzyciela
@PRZEWOŻNIK

Płatności

Tel w sprawie płatności: 739 904 425

Dominik

Kazali nam sprzedawać ładunki , które wiedzieliśmy, że nie będą opłacane. (usunięte przez administratora)

Andrzej
@Dominik

A Ty co zrobiłeś ? Pracowałeś dalej czy nie ?

przewoźnik

Jeśli ktoś dysponuje informacją o miejscu pobytu Pana Wojciecha Nowaka lub P. Czaja którzy to są Właścicielami firmy Innova service Proszę o inf. 600940305

Michał
@przewoźnik

Firma zmieniła właściciela na obywatela Ukrainy i mieści się aktualnie na ulicy armii krajowej 116/3 w Sopocie.

pytanie
@przewoźnik

a co ci po ich pobycie ? wypisywanie ze sie kogos szuka i to jeszcze na tej stronie to sliski temat dla ciebie ! jedyna opcja na sciagniecie kasy jest pozew cywilny i nakaz zaplaty. nam sie udalo odzyskac cała kase na poczatku maaja i to tylko dzięki komornikowi.

Asia
@pytanie

Który komornik prowadził egzekucję?

FALKOWSKI

uwaga na firmę INNOVA SERVICE SPZOO, nie płaci faktur , nie odbierają telefonów . (usunięte przez administratora)

andrzej
@FALKOWSKI

Szukajcie ich dalej bo komornik w jakis sposob wyciagnął od nich kase po nakazie sadowym.

Agnieszka Furtak

WEZWANIE DO ZAPŁATY DLA INNOWA SERVICE SP.ZO.O. Fabryczna 10 , 53-609 Wrocław Proszę o natychmiastowe uregulowanie naszej faktury 289/2019 z dnia 28.06.2019. na kwotę 528,90 PLN Wasze zlecenie transportowe ZT05432-S fracht Kraków- Modlnica. Termin 27.08.2019. W przypadku nieuregulowania należności zostaną naliczone ustawowe odsetki. Transport Polska Furtak Agnieszka Furtak Nip; 6791386587 Kraków.

Agnieszka Furtak

Niestety nadal nie mam zapłaty za fakurę.

robert Kucharski PT Robtrans K

W dniu 25.11.2019 Innova Service uregulowała należności wobec PT Robtrans Kielce K.Kucharska Pozdrawiam.

Zbigniew B.
 Problem

Dzień dobry,jestem przewoźnikiem,mam w Innova nieuregulowane faktury za lipiec.Pani spedytor występuje w firmie B.J.Poland pod innym nazwiskiem.Tam mam jeszcze więcej najeżdżone,terminy nie wyszły,ale zero kontaktu.Proszę o info 607030373

robert Kucharski PT Robtrans K

Witam. Wszyscy (usunięte przez administratora) przez firmę INNOVA SERVICE i zarząd w postaci trzech osób które stworzyły zorganizowaną grupę przestępczą , proszę zgłaszać się do swoich jednostek POLICJI i tam składać zawiadomienie o przestępstwie z art.286 kk w zw z art 258 kk (usunięte przez administratora). Nie składać spraw do sądu cywilego!!!!

Edyta
@robert Kucharski PT Robtrans K

Właśnie tylko na drodze postępowania cywilnego!!bo wtedy jest szansa ze sie kase odzyska, sprawa karna możne trwać kilka lat wystarczy ze zeznaja ze " oni nie chcieli nikogo (usunięte przez administratora)" i (usunięte przez administratora)sprawę karna umoza, a zanim sie odbędzie wyciąga ze spółki wszytko

PAWEL.D

Witam próbuje kontaktować się z ta firma na rożne sposoby i nic faktura nie zapłacona Firma zablokowana przez giełdy transportowe to chyba o czymś świadczy porostu chyba się zawinęli

Michał W.

Witam! Poszukuję Firm, które mają problem z odzyskaniem należności za zaległe faktury od firmy INNOVA SERVICE SP. Z O.O. - WROCŁAW. Sprawa jest kierowana na Policję. Osoby oszukane przez ww. firmę oraz chętne, aby złożyć pozew zbiorowy w sprawie o wyłudzenie proszone są o kontakt pod numerem telefonu 603063643.

robert Kucharski PT Robtrans K

WEZWANIE DO ZAPŁATY DLA INNOWA SERVICE SP.ZO.O. Fabryczna 10 , 53-609 Wrocław Proszę o natychmiastowe uregulowanie naszej faktury 185/19 z dnia 1.08.2019. na kwotę 615,00 PLN Wasze zlecenie transportowe ZT05887-S fracht Kraków- Chęciny. Termin 15.10.2019. W przypadku nieuregulowania należności zostaną naliczone ustawowe odsetki. PT Robtrans Katarzyna Kucharska Chrobrego 72 , 25-607 Kielce

Robert

Nie płacą za frachty Robtrans Kielce Faktura 185/19 zlecenie ZTO5887-S. Nie odbierają telefonów. !!!!!

Trekowicz

Nie polecam niebposiadaja żadnej floty samaochodow praca polega na dzwonieniu lub pisaniu emailu do firm które saemu trzeba znalesc za pomocą pf lub innych stron i ofereriwaniu oferty pamiatam jak dziś wozimy wszytsko od palety po cake auta nie maja nic posilkuja się na giełdzie trans.eu i satd maja auta oszukują nie dali mi uwomy a pracowałem od 7 do 15 więcej tam ludzi przychodzi niż zostaje nie ma nic sami emerycji i paru maniakow którzy lapa jeleni na swoje teksty mage rozmawiacz kimś decyzyjnym żałuje ze tam byłem stracony czas a szef był raz raz nie wiecznie gdzie lata nic nie uzuskasz żadnych informacji nie polecam lepiej znalesc prace gdzie indziej

Monia
@Trekowicz

Ja byłam i nie żałuje, dużo mnie to nauczyło, po okresie próbnym dostałam umowe o prace, nabyłam doświadczenia. Najlepiej jest wylać swoje żale, najgłośniej szczekają te najmniejsze pieski ;)

Zostaw merytoryczną opinię o Innova Service Sp. z o.o. - Wrocław

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Innova Service Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Innova Service Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Innova Service Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Innova Service Sp. z o.o.
  • Kawalerzystów 17 lok. 12
    53-004 Wrocław