„KOMPENSATA” Sp. z o.o. „Odszkodowania za szkody górnicze”

Dodaj merytoryczną opinię

NIP: 6342799794 REGON: 242732951 KRS: 0000400234

Adres: Majowa 53, 41-706 Ruda Śląska

Na podstawie 67 ocen.

Opinie o „KOMPENSATA” Sp. z o.o. „Odszkodowania za szkody górnicze”

Jurek Nowy wpis

Czy biora stare sprawy?

@Jurek

Dzień dobry Panie Jurku, przyjmujemy różne sprawy, ale musimy w pierwszej kolejności je zweryfikować, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z jednym z naszych przedstawicieli, który sprawdzi, czy w Pańskiej sprawie można coś jeszcze zrobić. Łączymy pozdrowienia Kompensata sp. z o.o.

Lidzia Nowy wpis

I co, nikt nie podlinkuje ofert pracy? Przeszukałam neta i ich stronę i nic. Bardzo interesuje mnie ich obszar działania i chciałabym się rozwijać w tym kierunku bardziej. Wg jednej ze stron firma zatrudnia do 10 osób. Prawda to czy jakieś nieaktualne info? Może z tego wynika ten brak rekrutacji, bo po prostu kadra jest stała od lat?

@Lidzia

Szanowna Pani Lidio, Dziękujemy serdecznie za zainteresowanie naszą firmą oraz zaangażowanie w poszukiwania informacji na temat naszych ofert pracy. Cieszymy się, że zauważyła Pani nasze osiągnięcia i potencjał naszej branży. Aktualnie nie prowadzimy żadnej rekrutacji, dlatego nie ma dostępnych ofert pracy. Niemniej jednak, chcielibyśmy podkreślić, że informacje o naszej firmie oraz zespole są dostępne na naszej stronie internetowej: https://www.kompensata.com.pl/o-firmie/zespol-i-partnerzy. Znajdzie Pani tam opisy i zdjęcia aktualnych pracowników, co może dostarczyć Pani bliższych informacji na temat naszego zespołu i struktury organizacyjnej. Jesteśmy wdzięczni za zrozumienie i zainteresowanie naszą działalnością. W przypadku ewentualnych przyszłych rekrutacji, będziemy informować o nich publicznie. Jeśli ma Pani dodatkowe pytania lub potrzebuje dodatkowych informacji, prosimy o kontakt poprzez ten portal lub adres mailowy dostępny na naszej stronie.. Cieszymy się zainteresowaniem i życzymy powodzenia w Pani dalszych poszukiwaniach zawodowych. Z poważaniem Zespół Kompensaty

Seba

najlepiej zadzwonić albo podjechać do firmy. Może akurat myślą nad zatrudnieniem kolejnego pracownika?

Benek

Zawsze można spróbować podjechac do firmy i zapytać bezpośrednio. Co ci szkodzi

Kurt
@Seba

przecież jest strona firmy, tam są oferty

ZAPOZNAJ SIĘ Z NASZYM NOWYM MATERIAŁEM NA YOUTUBE!

Drodzy użytkownicy GoWork! Mamy dla Was gorącą premierę na naszym kanale na YouTube!

Zachęcamy Was do obejrzenia najnowszego materiału z cyklu "Szkody Górnicze", który tym razem poświęcony jest WSTRZĄSOM w Żarkach, a także wyzwaniom, z jakimi muszą się zmierzyć MIESZKAŃCY tego regionu.

W tym fascynującym wydaniu dowiecie się, jakie skutki przynosi eksploatacja górnicza i jakie działania podjęto, aby osiągnąć sprawiedliwość dla poszkodowanych.

Kliknijcie poniższy link i dajcie się porwać historii pełnej emocji i pozytywnej walki o prawa ludzi dotkniętych szkodami górniczymi!

Dajcie nam znać w komentarzach co sądzicie o naszym najnowszym materiale! Wasze wsparcie motywuje nas do dalszych działań na rzecz sprawiedliwości!
Czy brałeś udział w spotkaniu rekrutacyjnym w firmie „KOMPENSATA” Sp. z o.o. „Odszkodowania za szkody górnicze”? Czy rekruter weryfikował w jakiś sposób Twoje umiejętności? Jak oceniasz stosunek wymogów podanych w ogłoszeniu do rzeczywistych? Czy była to dla Ciebie łatwa, a może trudna rozmowa?

Jaka umowa obowiązuje w „KOMPENSATA” Sp. z o.o. „Odszkodowania za szkody górnicze” podczas okresu próbnego?

Seba
@Pytanie

Zapytaj w firmie. Masz adres i telefon.

HR

Czy szukają może kogoś do pracy biurowej?

piter

A jak długo czeka się na wypłatę?

Genek

Mi tyz kopalnia nie chca płacić

@piter

To zależy od sądu w którym jest sprawa

Miro

Sąd w Katowicach jest zawalony róznymi sprawami. i stad kolejka

Hajer
@Miro

a w Rybniku jeszcze gorzej. Trza czekać i tyle

Miro

Nigdy nie masz takiej pewności

Hugo
@Miro

a ile naprawde sie czeka?

Nikodem
@Hajer

to sobie przyjedx do Chrzanowa to zobaczysz ile sie czeka

Czy w „KOMPENSATA” Sp. z o.o. „Odszkodowania za szkody górnicze” zatrudniani są obcokrajowcy?

Ukr
@Pytanie

Najlepiej zadzwonić do firmu albo wysłać CV

Zdzisław

Na prawdę się postarali, szczerze polecam!

Hanys

A ile procentów ta firma bierze za sprawe?

Luidzi

Może ktoś zostawi tu kilka informacji o pracy w kancelarii? Jakieś podpowiedzi czy warto aplikować?

Aplikant
@Luidzi

Zawsze warto. Nawet jak cie nie przyjmą, to będzie nowe doświadczenie.

Ruda

Firma przeniosła sie teraz chyba do Rudy Śląskiej

Ligota

Firma szybko rozwijająca się. Fajna atmosfera w pracy i dobre zarobki!

@Ligota

A konkretnie ile daja na start?

bolo

Muszę przyznać, ze mnie zaskoczyli. kopalnia odmowila wypłaty, że nie ma szkód górniczych. A oni mi załatwili pieniadze, ale to troche trwalo.

Jarek
@bolo

Witam mam podobny problem a jaki koszt był za usługi tej firmy i ile to trwało?

Bercik

Pierwszorzędna firma, kompleksowa obsługa ! Siedzisz w domu, a oni załatwiają kasę ! tylko, że tyle to trwa...sądy i tak dalej

Konrad

Walecznie walczą o interes klienta, aby tak dalej! Polecam!

Zadowolony

Podzielam opinię wyrażoną poniżej. Mnie również dobrze pracuje się w tej firmie.

Zostaw merytoryczną opinię o „KOMPENSATA” Sp. z o.o. „Odszkodowania za szkody górnicze” - Ruda Śląska

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w „KOMPENSATA” Sp. z o.o. „Odszkodowania za szkody górnicze”?

Zobacz opinie na temat firmy „KOMPENSATA” Sp. z o.o. „Odszkodowania za szkody górnicze” tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w „KOMPENSATA” Sp. z o.o. „Odszkodowania za szkody górnicze”?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przejdź do nowych opinii