Opinie o Willems GmbH
Polecam, firma od samego poczatku dobrze sie ze mna komunikuje, pieniadze zawsze sie zgadzaja i mam fajne zlecenie, czego chciec wiecej? Wynagrodzenie tez fajne, nie mozna narzekac .
Trochę wpadka! Miało być Grzegorz a wyszło Gregory... Klawiatury komputerów nimieckich są w systemie qwertz a polskich/angielskich qwerty. Największa różnica to zamiana literek z i y miejscami.....
Pracuje w firmie i jest wszystko dobrze jak najbardziej. Jeżeli zależy ci na długoterminowej pracy w jednym miejscu to możesz z nimi podpisać umowę i napewno nie pożałujesz. Wypłaty jak do tej pory zawsze na czas, zaliczki co tydzień punktualnie na koncie. Bardzo dobra obsługa przez telefon i internet. Załatwiaja wszystkie formalności z krankenkasą, finanzamtem, sami wyslali dokumenty w sprawie kindergeldu. To mi się spodobało.
Pracowałem u nich na zbiornikach za Bonn. Wypłata na czas zgodnie z umową, mieszkania bardzo w porządku. Pan Piotr zawsze pomocny w razie potrzeby. Polecam.
Pracowałem dla tej Firmy miesiąc. Zdecydowanie NIE polecam. Obiecywali 2500 euro miesięcznie po 3 tygodniach otrzymałem 1200 z czego koszty przejazdu za granicę bez zwrotu. Koszty paliwa do pracy mieli zwracać, po czym okazało się po 3 tygodniach , że zwracają ale powyżej 30km. Czyli dziennie 60 km robiłem za darmo. Pokoje wynajmowane jak najtańsze, nie zwracają uwagi na to u kogo wynajmują. W ciągu miesiąca spałem w 4 hotelach z czego raz u Rumunów brudasów. Masakra.
Pewnie mniej pracował i tyle.
Pieknie gadają obiecują a i tak robią ludzi w balona. Jak chcesz tam pracować wszystko co mówią musi być na papierze jeżeli nie odpuść
Konkurencja próbuje podkopać naszą opinię? Nie uda się, u nas jest wszystko "na papierze", a większość pracowników przychodzi z polecenia. Także taka antyreklama nie zadziała.
Jaki jest styl zarządzania kadrą w Willems Gmbh?
Z tego co wiem od mojego kordynatora to panuje tam mobinng i nie miła atmosfera której nie odczujesz na początku
z nimi wszystko tylko na piśmie wtedy dotrzymają warunków jeżeli umawiasz się z nimi na jakieś pieniądze lepiej policz dokładnie ja nie policzyłem uważam że to standardowa operacja w ogłoszeniu jest 550 e za 40 godzin tygodniowo ale z umowy wynika mniej więc zmienia się osoba która się z tobą kontaktowała i firma udaje że nic nie wie i przecież podpisałeś umowę
Z pewnością aktualna sytuacja wstrzyma możliwości pracy w firmie, szkoda.
Witam, Jezeli ktos pisze klamstwa to nie dziwie sie, ze nie moze podpisac sie Imieniem i Nazwiskiem oraz podac do siebie telefonu. Ewentualnie ktos z innej firmy pisze glupoty. Polska rzeczywistosc Zaden komentarz jest nieprawdziwy! Jezeli sie wpisujesz prosze podac daty od kiedy u nas pracowales:) Piotr Les rekruter Willems/Teamso GmbH
Czy filia znajdujáca sie na Berlin Pankow należy do Was? Czy macie prace w Berlinie? Konieczne zjazdy do Polski co weekend.
skoro żaden komentarz jest nie prawdziwy --- to znaczy ,że wszystkie są prawdziwe.. Powinno być wszystkie komentarze są nieprawdziwe.
Witam Pracowałem dla nich przez sześć tygodni w Holandi jako elektryk. Jeżeli chodzi o pieniądze wszystko było prawie w porządku. Mieszkanie tez, każdy miał swój pokój chociaż raz przez dwa tygodnie mieszkałem w kuchni. Od razu poprosiłem o zmianę ale ze ktoś komuś nie wysłał emaila tak zostało. Jedynym problemem były dojazdy. Firma NIE PŁACI ZA DOJAZDY. W umowie jest ze płaca powyżej 50km ale i tego nie przestrzegają. Obiecano mi ze mieszkanie będzie do max 15km a najbliższe bylo 35km i do tego co tydzień zmiana miejsca pracy po 120 - 150km. Trzeba to wziąć pod uwagę. Gdy złożyłem wymówienie obiecano mi wyrównanie czyli pokrycie różnicy w kilometrach ( 35-15) ale ze nie zmieniłem zdania nic nie pokryli. Zwyczajnie przestali odbierać telefony i odpisywać na wiadomości. Przez 6 tygodni zrobiłem ok 3000km tylko do pracy. Życzę wszystkim powodzenia
Witam, aktualne oferty pracy dopisujemy na naszej stronie. www.willemsjob.de ps. Berlin Wentylacja juz od 07.01.2018
poprosze napisac bo na waszej stronie nie ma nr zezwolenia oraz nr certyfikacji waszej agencji
Pracuje aktualnie juz w Niemczech, ale chcialbym zmienic pracodawce. Nieprzyjemny klimat w pracy panuje.... po oponiach widze, ze chyba wszystko jest ok. Intersuje mnie praca jako spawacz. Czy ktos tu moze mi powiedziec jak wyglada klimat w samej pracy? No i generalnie warunki jakie sa mieszkanie itp Oferty widze, ze maja.
Pracowałem w tej firmie rok temu. Zjechałem po Polski, aby swoj dom remontować. Postanowiłem wrócic, Firma Willems od ręki dała mi pracę i już za tydzien wyjeżdzam. Zarobki zadowalające, pomocni we wszystkim ludzie.
Witam czytających! Po krotce można firmę Willems, w której pracuję określić jako uczciwą i godną polecenia. Jak pracuję w niej rok czasu. Nie zdarzyło się, aby coś było nie tak. Niemiecka umowa o pracę, wszystkie świadczenia niemieckie w tym oczywiście ubezpieczenie, Kindergeld, rentowe, itp. Firma dbająca o pracowników i bez problemu wszystko można załatwić. Firma wciąż się rozwija, nie miałem żadnych przestojów - ciągłe zatrudnienie, stabilnoś i bezpieczeństwa finansowego 100%. Ktoś mógłby powiedziec -coś za pięknie to brzmi, ale w moim przypadku tak jest. Dzięki pracy w Willemsie stanąłem na przysłowiowe nogi i jestem zadowolony że mogę tu pracować. Oczywiście na początku jak wszędzie, trzeba cierpliwie przetrwać i dostosowac sie do zachodniej mentalnosci pracy. Trzeba odczekać na swoją grupę podatkową, uzbierać tzw bank godzin i ogólnie oswoić się z nowym miejscem pracy, ludzmi, a przede wszystkim z jezykiem potocznym, tyle że to wszystko trwa 1 do 3 miesięcy, a potem tylko cieszyć się że ma się zatrudnienie w niemieckiej firmie i na koncie co miesiąc powyzej 2200 ojro przy normatywnych godzinach. Zachęcam, aby się zglosić do firmy Willems po dobrą pracę.
Nie polecam. Naciągacze (usunięte przez administratora)
Kaska i robota ok.
Ta opinia jest:
Czesc, pracuje z nimi juz od roku, sa male zgrzyty z mieszkaniem czasem, ale szybko wymieniaja na inne. Ja pracuje w Holandii jako hydraulik i wiem, ze w okresie letnim ciezko o fajne mieszkanie ,ale i tak jest ok. Pracy mamy caly czas, teraz nawet trzeba wczesniej sie o urlop prosic, bo biuro narzeka, ze roboty sporo. Ja sobie chwale po innych firmach ta jest ok.
160 godzin i dostalem 2130 na konto. Narazie ok
Czesc, pracuje juz ponad pul roku Willemsie. Wszystko jak najbardziej ok. Teraz po pol roku dostalem 150 €podwyzszki wiec smialo mozecie sie tutaj zatrudnic. Ja nie narzekam, zadnych problemikow, Wszystkie problemy nawet w jeden dzien po polsku koles zalatwia. Narka
Nie polecam przez to biuro jechać. Są nie wypłacalni,jeżeli zerwiesz z nimi umowę to za 70godzin pracy ci nie zapłacą Prace załatwiać to tak,ale straszne warunki. Nie odbierają telefonu,nie ma z nimi kontaktu przez 4tyg.pracy.
Prosze nie laczyc Firmy Willems GMBH siedziba Berlin-Niemcy! zarejestrowana w Niemczech z Polska Willems sp.z o.o. albo Willems Belgia oraz Williams :) itp. Caly ten wpis nie jest o WILLEMS GMBH. Panie Wladku dopisz ktos ty i o kim faktycznie piszesz?
Jak się pracuje w Willems GmbH?
Zobacz opinie na temat firmy Willems GmbH tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Willems GmbH?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!