Chciałbym sie podzielić opinią o tym punkcie.Jestem kurierem i współpracuje z tym punktem.Sory pożal sie BOŻE co oni wyprawiają:1 dlaczego nowo przyjęta osoba wyznaczana jest do szykowania paczek2dlaczego jak stoi 7 kurierów nikt nie pomaga nawet jeżeli jest mało ludzi,nie raz licze samochody obłużone przez mc czekając na przesyłke ok 15 20 min wychodzi 4 samochody obsłużone na 1 kuriera .Dlaczego to pisze ?a wiec mam płacone za przesyłke i tak czekam 15 min na paczke i jade do klienta 10 min i powrót 10 min ile zarobie?może mi pomoże jakaś mądra głowa bo czegoś tu nie rozumie.Kurier przyjeżdzając do punktu poeinien wejść i wyjść i na tym polega praca kuriera a nie na oczekiwanie bóg wie ile czasu na paczke bo osoby odpowiedzilne biorą sie za szykowanie dopiero gdy przyjedzie kurier,może zrobić taki układ że za czas oczekiwania w mc będzie obciążany mc Rybnik a może pójde dalej może to przeżucić na p. kierownik co nic nie robi tylko siedzi w biórze i tyle ją to obchodzi moim zdaniem powinna brać przykład z kierowniczki z prostej tak jak jest 5-7 kurierów połowa załogi bierze sie do szykowania przesyłek RAZEM Z KIEROWNIKCZĄ pani kierownik z Budowlanych może warto brać przykład z tej pani bo nic nie robi pani w kierunku poprawy sytuacji bez obrazy ale ma pani zero odpowiedzialnosci za taką sytuacje,może w końcu mądra głowa zainteresuje sie tą sytuacją
Miałam taką sytuację 3 razy że zamówiłam jedzenie do stolika i oni o tym zapomnieli i czekałam pół godziny i nie dostałam zamówienia i musiałam podejść do kasy i musiałam powiedziec pracownikowi o moim zaginionym zamówieniu. ????????
Godzinę temu byłem w tym mcdonaldzie i ostatni raz jak ufać takim ludziom ! W zamówieniu brakuje polowy rzeczy a było tak wielkie , ze naprawdę nie było czasu tego sprawdzić OBSŁUGA NIE MIŁA !! Na zamówieniu oczywiście się wszystko zgadzało w środku już niestety nie . (usunięte przez administratora)pobierała opłatę za zamówienie zarobiła +60 zł na dzisiejszej dniówce bo na tyle mnie zrobiła ale co się będziesz kłócić z tępą babą !! NIE POLECEAM ! I OSTRZEGAM UWAŻAJCIE SPRAWDZAJCIE ZAMÓWIENIA ! - NAWET TAKA MARKA JAK mcdonald potrafi w tak ciężkich czasach robić interes na ludziach !(usunięte przez administratora)
Przepraszam bardzo...nie pracuje w McDonald i nigdy nie pracowałem, dokładnie w tym momencie tutaj siedzę i jem. Z Ciekawości wszedłem na opinie no i trafiła się perełka w postaci Twojej wypowiedzi. Czy nie jest ludzką rzeczą się pomylić bądź o czymś zapomnieć ? Trochę wyrozumiałości panie/pani idealna
Zgadzam się z przedmówca. Ja też dziś kolejny raz zostałam (usunięte przez administratora) bo brakowało burgera w zamówieniu - już nie pierwszy raz!
Uważam,że to nieprawda.W każdym Mc Donald's pytamy na okienku,czy wszystko się zgadza.A klient bardzo często na oknie 2 patrzy ,czy wszystko jest ok.Pracuję 8 m-cy i nigdy nie zdarzyło mi się,żebym czegoś nie wydała..Ale czasem gdzieś tam w maku mogą czegoś nie wydać,ale napewno nie połowy rzeczy..Mamy takich ,którzy chcą wyłudzić ,ale na szczęście mamy kamery wszędzie ,które wszystko widzą i dzięki temu wiemy,że do każdego zamówienia ,jak i wydawanego można wrócić.
Prawdę mówiąc to nie wiem, jak zacząć, ale poprosiłam o zwykłą ludzką pomoc, która dotyczyła możliwości otrzymania plastikowych kubków w nieco większej ilości, które zostaną zużyte na cele charytatywny i powstaną z nich genialne rzeczy :-) Nie wiem, jak miała na imię dziewczyna po drugiej stronie telefonu, ale odebrała i powiedziała, że oddzwoni. I tak też się stało porozmawiała z osobami ,,wyżej,, i dzwoniąc załatwiła wszystko co trzeba :-) dziękuję za pomoc, chęci i miłą obsługę- McDonalds w Bełku dziękuję:-)
Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w McDonalds?
Na poczatek dostajesz stanowisko pracownik restauracji i 3/4 etatu na początek z możliwościa dorobienia do całego jeśli jest takie zapotrzebowanie . Stawka 17.30 brutto. Atmosfera zalezna od zmiany praca czy cięzka może na początku kwestia przyzwyczajenia. Troche nogi bolą na początku. Grafik do dogadania.
30min czekam pod okienkiem na zamówienie po czym Pani mówi mi że im nic nie przyszło dobre zarty
Sprawdzajcie dokładnie zamówienia.!!! Ja dzisiaj tylko dlatego,że chciałam zjeść ciepłe frytki,zauważyłam,że ich wogole nie dostalam. Poszłam z reklamacja i bez żadnego przepraszam, swoje zapłacone dostałam ale... Dotarłam do domu i okazało się,że brakuje również jednej kanapki!!! Niestety ,rachunek już wyrzuciłam, a MC Donalda mam 10km od domu,więc wiadomo,że nie wrócę.klocic się o bułkę . (usunięte przez administratora)
Uwagi do firmy trzeba kierować na właściwy adres,a już z pewnością nie na forum pracowniczym!
Za każdym razem jak coś zamawiam na wynos to czegoś brakuje. DRAMAT. Nie polecam
Czy firma poszukuje aktualnie nowych pracowników? Jakie są warunki?
W sumie to polecam pracę, elastyczny grafik da się dogdać przy tym umowa o pracę, etat taki jaki potrzebujemy. Można łaczyć z inną pracą albo studiami. Dużo zależy od tego z jakimi ludżmi pracujemy i atmosfery, wtedy kształtuje się cała opinia o pracy tam, ponieważ to praca taka troche zespołowa. Warto pogadać prywatnie z osobą która tam pracuje, ale wiadomo każdy ma troche inne oczekiwania, każda praca ma swoje plusy minusy. Wydaje mi się że jest to dobra opcja dla osoby w szkole średniej na prace na weekendy ( jak jest skończone 18 lat) i wtedy można dorobic, zdobyć doświadczenie zawodowe, potem szybciej awans może być bo szybciej się zaczeło i potem w przyszłej pracy to może procentować a nie znam miejsca gdzie dają umowe o prace odrazu nie ma wielkich wymagań na początek i elastyczny grafik a przy tym możliwość rozwoju. Pozdrawiam!
Jedzenie w 2forU zimne, frytki spalone, bez soli, pół kubka coli, cheeseburger nawet nie wygląda jak burger, dramat...
Cheesburger w 2 for U przygotowany beznadziejnie nawet nie podgrzany tylko złożony, zamówienia są mylone, obsługa niepomocna. Mcdonald's obok dworca autobusowego
@On Możesz rozwinąć swoją opinię? Każdy wie jak wyglada praca w firmie i ludzie nie narzekają!
Nie polecam MD Knurów!!!
Nie polecam MD Rybnik.
Może ktoś się wypowiedzięć o pracy w McDonalds w RYbniku na żorskiej albo przy ul.Budowlnaych jaka jest tam teraz atmosfera itd?
Co myślicie o pracy McDonalds? kusi mnie fakt że proponuja umowę o pracę, ale różne opinie krążą..
Daja skierowanie do lekarza medycyny pracy czy jestes zdolny pracy i nie zwracają kasy za badania . wykorzystywanie pracowników i obgadywanie . atmosfera miła tylko w reklamie i na plakatach . Straszny (usunięte przez administratora) i bałagan! chron boze od tego maka
anonim, praca nie jest łatwa pod tym względem żeby nie zwariować. chociaż ostatnie reklamy mcd o rekrutacji są naprawdę bardzo nachalne. czyżby ludziom umowa o pracę już nie wystarczała?
Jak się pracuje w McDonalds?
Zobacz opinie na temat firmy McDonalds tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w McDonalds?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!