Opinie o Sławomir Banach Banach Wnętrza w Zielonka

2.5/5
Na podstawie 11 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy Sławomir Banach Banach Wnętrza. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w Sławomir Banach Banach Wnętrza o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Produkcja mebli kuchennych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Sławomir Banach Banach Wnętrza w Zielonka

Ania Nowy wpis

Nie polecam firmy @banach wnętrza , meble są źle zamontowane , od roku nie mogą skończyć , przychodzą z wadami . Firma nie odbiera telefonów . Nie polecam

anonim Nowy wpis

Jakoś nie wierze w ta stawkę godzinową z lat które piszesz. Ma być przynajmniej 28 zl z kawalkiem bo tyle od 1 lipca jest minimalnej. I co? Nie ma?

Jerzy Nowy wpis

A co z osobami które siedzą tu już latami? Tak narzekacie na warunki na firmie a nie działa ona jednak od wczoraj. Jak dłużej siedzisz to praca zaczyna sie opłacać?

Gehenna

Firma tragedia!!!Najpierw opóźnienie z realizacją, potem początek opoźnienia z wysyłka, poczatek bo meble nie dotarly pierwszego dnia bo źle wpisany zostal adres i numer telefonu.Od tego momentu przwpychanka przez 4 dni bo trzeba bylo uzgodnic kolejny transport z firma przewozowa, przez co skazani bylismy aby wisiec na telefonie po 3-4 godziny dziennie.W koncu po 4 dniach opoźnienia meble doszly. I tu niespodzianka, doszly niekompletne, na dodatek poprzyklejane naklejki na zewnętrznych frontach.ktore trzeba godzinami skrobac.Nie potrafie znaleźc zadnego plusa. Niekompetentni pracownicy, brak nadzoru jad transportem, brak informacji o transporcie, meble niekompletne, jakosc taka jak z marketu a czas realizacji jak jakość premium.Nie polecam, nie kupujcie bo przejedziecie gehenne.

Czy brałeś udział w spotkaniu rekrutacyjnym w firmie Sławomir Banach Banach Wnętrza? Czy rekruter weryfikował w jakiś sposób Twoje umiejętności? Jak oceniasz stosunek wymogów podanych w ogłoszeniu do rzeczywistych? Czy była to dla Ciebie łatwa, a może trudna rozmowa?
było mineło

Jeśli szukacie pracy na chwilę to jest to dobre rozwiązanie. Komputery stare wolne, brudne, do sprzątania pani z magazynu zagoniona, której było wstyd, że to musi robić. (ciekawe czy jeszcze ta pani tam pracuje) Pokój socjalny pamięta czasy, gdy ten budynek był wybudowany (głęboki prl to jakby nie powiedzieć nic). Ogólnie w showroommie czas się zatrzymał 15 lat temu, firma nie inwestuje w rozwój salonu ani pracowników. Niby jest w ogłoszeniu do przyuczenia, ale jak się nie spodobasz to pan B stwierdzi, że nie będzie uczyć. Firma rekrutuje tylko jak potrzebje osoby do zrobienia mozolnej pracy, bo w pro 100 nie ma do tego narzędzi, bo nikt o to nie zadbał aby pewne rzeczy zautomatyzować. Wypłąty sa po 11, więc późno. Jeden z chłopaków to ponoć dostał ja 3 tygodnie po terminie. Oczywiśćie nastawiajcie się na prace za najniższą krajową. I gdy właczysz komputer przed 10 aby mieć pewność, że ten gruz się uruchomi to Państwo B będą na ciebie krzywo patrzeć, bo pewnie w skali miesiaca będą w ten sposób 20 zł w plecy, które bedą za czas logowania musieli tobie zapałacić. Inni pracownicy mówili, że musze się 18:05 wylogowywać, bo inaczej nie będę mieć pełnych 8 h w systemie i za to będę mieć ucinana pensje. ah i obowiazkowo jak lubisz dico polo dudniace w głośnikach pdczas pracy to znalazłeś miejsce dla siebie.

dw

Omijacie tą firmę Banach z daleka, właściciel był świadomy ze montuje wadliwe krzywe fronty pomimo to udawał, liczył na to ze klient się nie dopatrzy, umawia się na dany dzień na montaż a 1 godz przed przyjazdem dzwoni ze coś się (usunięte przez administratora) , próbuje wciskać kit ze ma to pod kontrolą ale tak nie jest i tak w koło, to celowa jego taktyka, zapewne prowadzi klika montaży jednocześnie i każdemu klientowi ten sam kit wciska, sprawa dla rzeczoznawcy meblowego, ochrony praw konsumenta i sądu, okres szarpania się z tym panem to 6 m-cy, złożona reklamacja na fronty z wynikiem pozytywnym dzięki poszkodowanemu czyli mi wykonałem tel do fabryki produkującej fronty, krótka rozmowa, reklamacja przyjęta, ponownie telefon do właściciela firmy banach ze fonty będą do odebrania w forpłycie i tu znowu wciskany kity ze jeszcze czeka na odpowiedz czyli kit...., fronty są uuffff będzie w końcu kuchnia gotowa ale okazuje się ze na uchwyty zobala trzeba czekać jeszcze nie dotarły, znowu gościa sprostowałem tel do fortpłytu, czas oczekiwania 2 max 3 tyg, wspomną tylko ze już minął miesiąc czasu od złożenia reklamacji i nadal czekam na skoczenie prac, protokół tez nie został podpisany odbioru, minus taki ze w dniu dowozu mebli do budynku trzeba dokonać wpłaty i tu mój błąd ...., dla wszystkich klientów jeżeli chcą podjąć ryzyko współpracy z firmą banach to proponuje przed odbiorem lub na czas odbioru zaprosić rzeczoznawce meblowego, tylko po co komuś się szarpać ....,

banah

Nie polecam pracy u tego człowieka.

Patrycja

Zamówiliśmy zwykłą, prostą szafkę i rozmiary nawet tak prostego meble się różnią od tych napisanych w opisie. Plecy szafki docięte na szafkę pionową mimo tego, że zamawialiśmy szafkę poziomą. Nie polecam.

niestety
@Patrycja

To prawda :( we frontach akrylowych odchodzi okleina po dwóch latach, nie wiem czy wina użytkownika czy produktu ale chyba nie powinno tak być

Władek

Polecam firmę BANACH WNĘTRZA. Pełen profesjonalizm. Szybka realizacja zamówienie, świetna komunikacja w trakcie i po realizacji . Znakomita jakość materiałów i wykonania., atrakcyjne konkurencyjne rynkowo ceny usługi. GORĄCO POLECAM.. Władysław Sikora

@Władek

Dostawa zamówienia dopiero po interwencji Allegro.

wściekły klient

Tragedia. Firma się męczyła 6 miesięcy nad prostą kuchnią a efekt końcowy pozostawia wiele do życzenia. Pracownicy byli u mnie 8 razy . Bardzo marna jakość materiałów i wykończenia. Lakiery poprawiane kilkukrotnie, blat wymieniony po 4 miesiącach bo pracownikom było szkoda silikonu i źle obsadzili zlew, szyba na ścianę robiona 4 razy bo pracownicy nie potrafili dobrze wymierzyć i zamówić odpowiednio namalowanego wzoru. Bezczelny właściciel i projektant Mateusz Którzy wciskają kit np. że szczeliny rzędu kilku cm. są normą, bądź że nie mogą przyjechać do mnie obejrzeć te fuszerkę(brak samochodu) po czym jak informuję ze mogę po nich pojechać zjawiają się w ciągu 10 minut. POLECAM omijać te firmę. Ja wiele rzeczy odpuściłem gdyż nie mam czasu marnować kolejnych dni na pseudo fachowców z tej firmy i na dzień dzisiejszy nosze się z zamiarem wynajęcia rzeczoznawcy i skierowania sprawy do sądu.

@wściekły klient

Tragiczna jakość materiału,brak otworów na kołki pod półki. Laminat wykruszony na rogach, towar zakurzony, jakość wykonania porażka.

Jakie są warunki zatrudnienia w Sławomir Banach Banach Wnętrza?

nie polecam
@Pytanie

Tragiczne

Czy firma Sławomir Banach Banach Wnętrza kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.

kandydat
@Pytanie

Ciężko powiedzieć, ale proponowane zarobki z dwójką z przodu.

Pół roku temu 13,50 na godzinę, do tego nie duża premia dla dobrych pracowników ale i kary 150 zł np za spóźnianie się do pracy lub błędy w pracy.

Smutny były pracownik

- Budynek po wyglądzie rozwala się - Umawiasz się na pewną stawkę i okazuje się że dostajesz najniższą krajową reszta (usunięte przez administratora)... - Miała być umowa o prace a dają ci tylko umowę zlecenie - Auto firmowe przegląd przechodzi jedynie jak szef da w łapę mechanikowi (naprawdę się sypie to auto...) - Nie ma zamówień na meble na najbliższy czas to zwalniają ludzi Nie polecam nawet iść na rozmowę o prace szkoda czasu

Eco
@Smutny były pracownik

Budynek, to zlepek różnych koncepcji? Mobbing gorszy niż w PRL-u.

Kara

Nie chciałam wierzyć w te negatywne opinie jakie słyszałam i czytałam a jednak wszystko okazało się prawdą. Właściciel szuka wykwalifikowanego pracownika do wszystkiego, powinien biegać, śpiewać, tańczyć, recytować i latać przy wynagrodzeniu za najniższa krajową. Na wejściu powitało mnie "biuro" widmo bez ani jednej osoby, wystrój z lat 90 rozpadajacy się z wszechobecnym brudem. Widac pracuje tam tylko jedna osoba osobie właściciela dusigrosza. Miejsce nie zacheca do pracy a atmosfera tym bardziej, wyzysk, brod ,smrod i ubustwo. Jeśli ktoś nie mq szacunku do siebie lub bardzo ciężką sytuacje życiową to może odnajdzie sie w takich warunkach ale ja serdecznie nie polecam lepiej omijać takich krętaczy

Sławomir Banach
@Kara

Szanowna Pani Karo. Czy aby na pewno Pani u nas pracowała? A może jest Pani jedną z byłych kandydatek, z którą dla jej wygody umówiliśmy się na rozmowę kwalifikacyjną po godzinach pracy biura. Na dzień dzisiejszy zatrudniamy 18 osób, żadna z nich nie pracuje za najniższą krajową, i na dzień dzisiejszy żadnemu z kandydatów nie proponujemy takiej stawki. Mamy nowoczesny park maszynowy, najstarsza maszyna ma 4 lata, a wszystkie stanowiska biurowe wyposażone są w dwa monitory. Bardzo chętnie zatrudniamy osoby młode, często niedoświadczone i powoli wprowadzamy je w system naszej pracy. Nikt nie śpiewa i nie tańczy, chyba że ma na to ochotę. Ja na przykład lubię:) Z poważaniem Sławomir Banach

Pracuś

Zarobki jak dla studenta mieszkającego z rodzicami, na garnuszku. Przez pół roku miesiąc w miesiąc wypłata jakbym po pysku dostał. Ze strony pracodawcy obiecanki. Marchewka na kiju. Przy generowaniu obrotów między 30tys, a 100tys zarabiasz trochę ponad 2000zł na rękę. Masz 1 przerwę dziennie i możesz coś zjeść w zagrzybiałym aneksie kuchennym. Trzymać się z dala od takich firm. Nie polecam, wyzysk

Sławomir Banach
@Pracuś

Szanowny Panie Pracusiu. Pomimo tego, że nie jest Pan na tyle odważny, żeby podpisać się imieniem i nazwiskiem domyślam się kto napisał tę opinię. Proszę jeszcze dodać ,że do pracy przychodził Pan dwa razy w tygodniu, nawet jak Pan przychodził to spóźniony. Proszę również wspomnieć o tym , że porzucił Pan stanowisko pracy po tym jak odmówiłem Panu kolejnej zaliczki nie przekazując swoich spraw do realizacji. Ponadto jedna z klientek, którą odwiedził Pan już po zaprzestaniu pracy w naszej firmie, a nadal podszywając się pod naszego pracownika rozważa zgłoszenie sprawy na policję jeżeli nie zwróci jej Pan 150zł, które Pan wyłudził. Wie Pan również doskonale, że żaden z naszych projektantów nie zarabia 2000zł. Z poważaniem Sławomir Banach

klient

Uchwyty do mebli.Rozstaw o 4cm za duży.12 sztuk.

xyz

@Steven a masz inne zdanie? Może opowiesz co ty sądzisz?

Steven

@Klient Konkurencja inspiruje do wypisywania takich bzdur niczym nie uzasadnionych?

Firma tragiczna . Nie polecam

Katarzyna

Dawno nikt nie wypowiadał się o warunkach pracy w firmie Banach Wnętrza Usługi Stolarskie. Ostatnie wypowiedź była z punktu widzenia klienta. Czy coś się w firmie zmieniło? Jak obecnie wygląda rekrutacja i czy są poszukiwani pracownicy? Może ktoś z obecnych pracowników firmy mógłby się wypowiedzieć na ten temat? Każda informacja będzie cenna dla osób poszukujących pracy.

Zuzka
@Katarzyna

Dobra firma . Polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Sławomir Banach Banach Wnętrza - Zielonka

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Sławomir Banach Banach Wnętrza?

Zobacz opinie na temat firmy Sławomir Banach Banach Wnętrza tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Sławomir Banach Banach Wnętrza?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 0 to opinie pozytywne, 6 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Sławomir Banach Banach Wnętrza
  • Józefa Poniatowskiego 49