Opinie o Everest Development Sp. z o.o. w Śrem

1.8/5
Na podstawie 5 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Everest Development Sp. z o.o.. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do zatrudnienia w Everest Development Sp. z o.o. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Everest Development Sp. z o.o. w Śrem

Pytanie Nowy wpis

Czy Everest Development Sp. z o.o. w Organizacji zatrudnia studentów?

@Pytanie

Tak, zatrudniamy studentów, zarówno na staże jak i w poczet kadry spółki. Obecnie współpracujemy z kilkoma zdolnymi studentami, zatem zapraszamy do aplikowania na nasze oferty.

Rozczarowany Nowy wpis

Mieszkanie tanie. I tyle pozytywów. Bardzo słabo jeśli chodzi o usterki, reklamacje. Co i rusz rozmowa z nowymi pracownikami, którzy sprawiają wrażenie, jakby pracowali w kiepskich warunkach i im nie zależy.

www

Polecam pracę w Dziale Zakupów, można się bardzo rozwinąć, świetna kierowniczka, która dba o ludzi!

Kierownik Działu Zakupów
@www

Serdecznie dziękuję za pozytywną opinię. Nie wyobrażam sobie nie dbać o współpracowników - ludzie to SUKCES! Dzięki zaangażowaniu zespołu można zdobyć Everest :)

pracownik biura Nowy wpis

ja pracuje w biurze ED i zakres obowiązków jest taki jak ustaliliśmy w umowie, a wynagrodzenie dostałam takie o jakie poprosiłam na rozmowie kwalifikacyjnej wiec ja jestem zadowolona. Co do braku przepływu informacji - kto ma wiedzieć ten wie. wiadomo, czasem trzeba o coś dopytać, ale zawsze przy sprawach dotyczących wszystkich lub dużej grupy są wysyłane maile informacyjne. Pracuje się dobrze.

Michał

Jak oceniacie prace u tego dewelopera?

Leo
@Michał

Dobrze. Pracy sporo, ale nigdzie nie nauczysz się tyle co tu. Atmosfera ok, inwestycje ok, kasa tez się zgadza.

Masz już za sobą rozmowę kwalifikacyjną w firmie Everest Development Sp. z o.o. w Organizacji? Zostaw komentarz z opisem swoich doświadczeń. Jakich wskazówek mógłbyś udzielić osobie, która wybiera się na rozmowę w tym miejscu?
Krystian

Byłem pracownikiem Everest Development przez niecałe trzy miesiące na stanowisku kierownika budowy. Firma nie zapłaciła mi wynagrodzenia, a obciążanie pracowników różnymi kosztami było standardowym działaniem. Chętnie odpowiem na pytania każdemu, kto myśli o pracy dla nich.

@Krystian

Szanowny Panie Krystianie, jak Pan wie, każdy z wykonawców poprzez podpisanie umowy godzi się na określony wcześniej zakres świadczonych usług oraz harmonogram prac. Niewywiązanie się z ustalonych wcześniej punktów może nieść za sobą pewne konsekwencje. W Pana przypadku wynagrodzenie zostało wstrzymane i został Pan poinformowany o powodach takiej sytuacji. Zachęcamy do kontaktu i znalezienia jak najlepszego rozwiązania tej sytuacji.

@Everest Development Sp. z o.o. w Organizacji

Proszę nie udzielać nieprawdziwych informacji. Nie zostałem o niczym poinformowany. Wynagrodzenie po prostu nie zostało przelane Sytuacja nie ulega zmianie już od dwóch miesięcy - pomimo kontaktu z mojej strony.

@Krystian

Szanowni Państwo, Pan Krystian zgłosił się do nas w celu wyjaśnienia powyższej sprawy. Zależy nam na jak najlepszym zakończeniu dla obu stron.

@Everest Development Sp. z o.o. w Organizacji

Informuję, że w przed chwilą doszedłem z firmą Everest Development do porozumienia w sprawie wszelkich rozliczeń.

Gama

Czy niewypłacanie wynagrodzenia to prawda? Czego można się spodziewać po pracy w tej firmie? Jaka panuje tam atmosfera?

Mogen

Część, mam pytanie jak wygląda praca w Everest i jakie są zarobki ?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xenia
@Mogen

Obojętnie ile by płacili to nie jest to warte stresów, których się tam doświadcza. Zerowy przepływ informacji, w efekcie totalna spychologia i potem na każdym kroku baty od dyrektora wedle jego uznania. A płace żenująco niskie - na początku ciężko się przebić przez 2 tysie, a to co się ustali na początku to już obowiązuje przez kolejne lata - w sieciówkach na kasie wyższy poziom, a przynajmniej są jeszcze profity na święta, premie itp. - w everescie nie znają pewnie nawet takich słów.

Zostaw merytoryczną opinię o Everest Development Sp. z o.o. - Śrem

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Everest Development Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Everest Development Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Everest Development Sp. z o.o.
  • Chłapowskiego 1
    63-100 Śrem