Opinie o MAAN Sp. z o.o.
MAAN Sp. z o.o. wystawiła w ostatnim czasie ogłoszenia na GoWork.pl. Na chwilę obecną szukają do pracy jako Magazynier.
Szanowni Państwo, zgadza się aktualnie poszukujemy magazyniera do pracy w magazynie w Pruszkowie na 3 Maja z uprawnieniami UDT. Wszystkie zainteresowane osoby zachęcamy do kontaktu mailowo (rekrutacja@maan.pl ) lub telefonicznie pod numerem tel. 602 582 776. Chętnie dopowiemy na Państwa pytania.
Czy w MAAN Sp. z o.o. są paczki/bony świąteczne?
Po kilku latach pracy w końcu się zwolniłem!! Nie powiem aż tak źle nie jest przynajmniej nie na Podolu. Kokosów się nie zarobi to fakt... Biuro ujdzie.... wszystko zależy od indywidualnego podejścia. Polecam firme ale osobą które dopiero zaczynają prace by się czegoś nauczyć, na dłuższą metę to się mija z celem... Jak mówiłem kokosów nie zarobisz... Ale chociaż Ekipa spoko ;]
Śmiech na sali co tam się wyrabia pracuje się świątek piątek i niedziela a zarobki max 2400 obiecują zarobki po 3000 a potem przychodzi wypałata a tu się człowiek dziwi umowa zlecenie może dwoje normalnych ludzi tam pracuje tak to wszyscy strzelają z ucha jak popadnie do kierownika na rozmowie o prace tak wszystko pięknie a jak przychodzi praca to człowiek się łapie za głowę że zaczął tam pracować Omijajcie szerokim łukiem ta firmę pracowałem to rok i wiem co to znaczy ????
Kierownik niesłowny, obiecuje potem nie daje, nierzetelna firma, brak komponentów, magazyn niekompetentny (przywożą nie to co się zamawia), głupi byłem, że tam poszedłem, po 2 miesiącach zmieniłem pracę, widzę, że firma tonie.
Masz rację firmie tonie jak chce robią ludzi w uja bardzo kara za zerwanie umowy 1000 kto to wymyślił masakra co tam się dzieje
Porostu była kara za zerwanie umowy tak się zabezpieczyli bo dużo osób się przyjmowalo i popracowalo tydzień np i się zwalniali a szkoleń żadnych nie było przez rok swojej pracy nie miałem ani jednego szkolenie wszystkiego musiałem się sam uczyć
Lubię atmosferę w MAAN Sp. z o.o. za: Bardzo rzetelna firma, dobre zarobki
Praca ok, pensja też, choć mogałby być wyższa
Zarobki max 2200 od poniedziałku do niedzieli ledwo co można było wziąć dzień wolny bo tak ich terminy goniły człowiek nieraz zostawał po 16 godzin bo nie było komu robić na chwilę może być ale na dłuższą metę odradzam tam pracę obiecują na początku rarytasy ale prawda jest inna robią ludzi (usunięte przez administratora)ostro jak tylko mogą jest moja opinia o tej firmie
Pracowałem tam to masakra jak niewiem wiecznie walenie w chu.a z pracownikami zero podwyżki premi nic nawet za dodatkowe dni jak ktoś przyszedł nie miał nic dodatkowo płacone a inaczej bylo umawiane umowa na 3 miesiące na okres próby a jak chciałbyś się zwolnić to obiawiazuje notka że jest kara pieniężna 1000zł gdzie jest to nielegalne w tym zakładzie to jednym słowem wyzysk ludzi i nic więcej aby tylko robota szła nic ich nie obchodzi
Napiszę obiektywnie. Pracowałem, odszedłem, teraz żałuję. Bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Początkowa stawka na produkcji niezbyt wygórowana, ale takie czasy. Szybka umowa o pracę, możliwość podwyżki, jeśli tylko chce ci się wykazać, kształcić i angażować jest ok. Fajna ekipa pracujących. Wiem, że teraz mają karty sportowe jako benefit. Płacą zawsze na czas.
słuchajcie, a jak praca wygląda teraz u nich? bo chyba jest nowa oferta jako Menadżer zespołu doradca klienta ds. sprzedaży energii, ale mało w niej szczegułów.
3000?? hahaha chyba brutto
bylem na rozmowie dogadalem sie na temat stawki za jaka mam przejsc do nich z innej firmy zlozylem wypowiedzenie poszedlem podpisac umowe a tu zonk zamiast obiecanej kasy 1/3mniej i co do pracy nie pozwolono mi wrocic zostalem na lodzie maan do lipa nie polecam nagrywajcie sobie rozmowy kwalifikacyjne
wcale sei nie dziwie, ze niektorzy wiecej wyamgaja bo troche zaczeli czytac takei meisjca albo ogladaja telewizje i wiedza jak to powinno wygaldac co prawda czasem zadanaia sa bezpodstawne ale to juz tym nic nie zrobimy. coz teraz powiedzcie jak wyglada tam teraz praca i waogoel warunki n przyszlosc.
Według mnie firma wcale nie oferuje takich kiepskich warunków. Daję sobie głowę uciąć, że konkurencja oferuje albo takie same warunki albo nieco gorsze. Odnoszę wrażenie, że czasami pracownicy po prostu zbyt dużo wymagają, chociaż nie wszyscy oczywiście. Ciekaw jestem ile teraz nowym osobom oferują na start. Coś może nowy rok przyniósł nowego.
Praucuję na Podolu i mam 14 na godzinę. Źle nie jest.
Jak się pracuje w siedzibie głównej warto przyjść i się zaangażować? bardzo proszę o cenne wskazówki.
Byłem dziś w Pruszkowie na rozmowie w charakterze magazyniera,to co jest napisane w ogłoszeniu z tym co się okazuje to dwie różne sprawy. Po co w ogłoszeniu świetny ms office? do kompletacji?czy ładowania ręcznie naczepy?? Na dzień dobry pytanie o nadgodziny,baner na wjeździe "szukamy pracowników" stawka 13,50 brutto w tym już 20 sto % premia Umowa śmieciówka,z zastrzeżeniem że po jakimś czasie zdarza się etat od razu pytanie co ja na to? więc odpowiadam że będę się starał być sumiennym pracownikiem i dążyć do umowy etatowej.... szybka riposta że to może potrwać pół roku,rok,etc... podsumowując po rozmowie dochodzę do wniosku że nie potrzebne nikomu są tam jakiekolwiek kwalifikacje szukają silnych desperatów którzy pracują od 6 do 16 plus nadgodziny ja dziękuję
Ta opinia jest:
Jakim cudem ten wpis jeszcze tu jest...Przecież to sama prawda. Mobbing na kazdym kroku którego nie wytrzymałem...Po półtorarocznej harówie odszedłem.
a na tym podolu na jakim dziale najlepiej spróbować?pytam bo składałem kiedyś cv i oddzwonili , mówili ze mozna sie szkolić na dowolnym dziale ale póki co chcą kogos na szlifierkę, jestem bez roboty to moze zaczne lepsze to niz nic a w międzyczasie bede szukal czego innego
Najlepiej zarabia się na montażu finalnym i nitowni(stawka akordowa) oczywiście jest to kwestia zamówień.
Jest jeden przedstawiciel i chyba nie narzeka. Praca w maanie jest ok.
Podzielam opinię szefa. Również miałem możliwość uczestniczenia w rozmowie kwalifikacyjnej u nich. Jeśli chodzi o rekrutację to w moim odczuciu wygląda to jak maszynka do mielenia mięsa - 15-20 min i następna osoba. Tak żenującego sposobu prowadzenia rozmowy jeszcze nie widziałem (rozmawianie przez telefon, wychodzenie z pokoju, znudzenie?). Oferowali pracę w Pruszkowie, a okazało się że to jednak w ich głównej siedzibie - Grójec/Podole. Po kilku minutach także stwierdziłem, że nie mam o czym z nimi rozmawiać. STRATA CZASU - NIE POLECAM!!!