Warto współpracować z firmą ?
Witam, współpracowałam z firmą eMarket Sp. z o.o. około roku. Byłam bardzo zadowolona z warunków zatrudnienia. Widząc powyższe wpisy jestem trochę zdziwiona, ale może osoby pracowały w innym okresie niż ja.
Firma bez perspektyw. Kiedyś jeden z największych sklepów internetowych w kraju, po przejęciu przez aktualnego prezesa zrobiła się KUPA. Nie ma możliwości rozwoju, sklep leci na łeb na szyję, nic już się tam nie wydarzy. Do tego Pani prezes (czy jakie tam stanowisko piastuje) totalny brak poczucia humoru, do granic rozsypany system nerwowy, nie do wytrzymania baba. Polecam psychiatryka, być może pomoże (choć wątpię). Praca dla studentów - nic więcej.
Firma w której pracownik kawy ani herbaty nie dostanie. Wszystko wyliczone. Cięcie kosztów na pracownika przerzucone. Nie polecam
Praca w tej firmie to niezbyt przyjemne doświadczenie. Pracowałem krótko ale treściwie. Pomijając fakt śmiesznego wynagrodzenia to niestety trzeba współpracować z kierownictwem firmy które traktuje Cie delikatnie mówiąc jak (usunięte przez moderatora). Pani "zarządzająca" to prosta kobieta bez większego doświadczenia ani wykształcenia. Jeśli szukasz pracy w Warszawie albo innym mieście gdzie jest ta firma to omijaj ją raczej dużym łukiem.
Pracodawca porażka. Przy zatrudnieniu obiecuje złote góry a płaci jakbyś nic nie robił. Ogólnie wymagania duże a wynagrodzenie minimalne. Nie sluchajcie jak obiecuje handlowcom 5000zł/ miesiąc. Prawda jest taka że możesz zarobić 1500 - 2000 zł jako handlowiec. Ogólnie kombinator i nic poważnego sobą nie reprezentuje. Pracowałem kilka miesięcy i wszystko co się nauczyłem to jak oszukiwac klientów i jak działać żeby zarobić dla firmy jak najwięcej a sam zarobiłem na chleb z masłem. Oszukał mnie bo obiecywał duże premie za sprzedaż którą mu robiłem. Jeszcze się dziwię że ktokolwiek z nim współpracuje.