Nie polecam pracy w tej firmie - pracownicy w ciągłym stresie , starsi szefowie spoko a nowy dramat - głowę nosi wyżej niż … a na kierowaniu firma nie zna się w ogole ! Najniższa pensja a pracowników się pozbywa bo prawdę mówią i oskarża o czyny których nie zrobili . Jeden pracownik robi za 10 z tym iż są pracownicy co wychodzą co 20min na papieroska , mało co pracują a przez nich jeszcze człowiek ma więcej obowiązków ale oni są jak dyrektorzy na tej firmie . Nie polecam - były pracownik tej firmy !
Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Beskid Plus Roman Tyrna Janusz Cybuch Bartosz Tyrna sp.j.?
Dzień dobry. Umowa jest od pierwszego dnia pracy. Umowa na stałe jest podpisywana zwyczajowo po okresie próbnym.
Podpowie mi ktoś czy firma potrzebuje nowych pracowników?
Tak (usunięte przez administratora) emerytów za grosze bo na lewo reszta ok 2200 2500 na rękę dla dziadka
Z daleka od tej firmy. Wszystko co napisane powyżej prawda. Najniższa krajowa reszta pod stołem. Kierownictwo zero zrozumienia. Jedna osoba 10 stanowisk naraz. Mobbing na porządku dziennym. Starsi pracownicy to rynsztok. Słownictwo z patologii. Zero logistyki. Ludzie traktowani z góry. A ci co robią najwięcej w oczach szefa są najgorsi bo podpierdalacze chodzą się żalić żeby ktoś czasem nie zauważył że nic nie robią i tylko się wyręczają innymi :) Pełna Żenada.
Z daleka omijać tą firmę jest nie uczciwa wobec pracownika zaproponuje Państwu minimalne wynagrodzenie a reszta w formie niby premii pod stołem bez składki ZUS i bez podatku dramat na dodatek szefowie oderwani od rzeczywistości ...
Jeśli ktoś nie pracuje w firmie to nie powinien oceniać ponieważ nie zna spraw od podstaw!!!
Zauważyłem że na ogrodowej w magazynie pracują dwaj magazynierzy leserzy którzy cały dzień nic nie robią ściemę walą a jak ktoś z biura idzie to udają że robią nawet podpisują że wykonali robotę którą wykonał szef logistyki za nich. Wszystko za nich robi biedny szef logistyki który i tak ma już nadmiar roboty a jeszcze musi wszystko za nich wykonywać przez co zostaje po godzinach w pracy. Co za niesprawiedliwość tam panuje i to już bardzo długo takie nieróbstwo tam przechodzi płazem.
Napiszę więcej.....Doprowadzają pracowników do zawału serca przez zachowania osób z kadry kierowniczej. Dla wyjaśnienia- Zawał serca został uznany za wypadek przy pracy przez ZUS. Potem Cię zwolnią, ba..... komornika na Ciebie skierują. O kopertach z pod stołu przyjdzie czas porozmawiać przed Urzędem Skarbowym- dla wyjaśnienia przestępstwa skarbowe nie ulegają przedawnieniu.
Praca tam to jakieś nieporozumienie! Najniższa krajowa + koperta w tych czasach co to ma być ... ! Powinna się tym wszystkim zająć odpowiednia instytucja!
Paranoja!!! Obsługa w Cieszynie ulega jakimkolwiek normą ! Ta stara czarna powinna w mięsnym sprzedawać w czasach PRL-u ! Odradzam !!!
Jedna wielka zenada...
Jak się pracuje w Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Beskid Plus Roman Tyrna Janusz Cybuch Bartosz Tyrna sp.j.?
Zobacz opinie na temat firmy Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Beskid Plus Roman Tyrna Janusz Cybuch Bartosz Tyrna sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.