Czekamy na zmianę prawa i likwidację spółdzielczości jako komunistycznego przeżytku. Niestety, ale jaka forma działalności - tacy ludzie. 70 letnia prezes nie robi nic, jedynie bierze wszystko na przeczekanie. Każdy następny miesiąc to dodatkowa kasa na koncie. A pracownicy? No cóż? Jak w powiedzeniu: jaki pan - taki kram. Zgroza polega na tym, że większość mieszkań jest wynajmowanych i ludzie nie interesują się sprawami osiedla, a może nie wierzą już w skuteczność jakichkolwiek działań - widząc, jak zarząd otacza się poplecznikami kupionymi za nasze pieniądze! Fuj! Niedobrze się robi....
Serio w zarządzie sami starsi pracownicy i nie ma żadnej świeżej krwi. Młodzi są dyskryminowani i nie ma szans się dostać czy co?
Osiedle Pszona to dramat. Tak zaniedbanych chodników i jezdni nie widziałam , a pseudo-trawniki to raj dla kretów . Patrzę na to z pożałowaniem bo lubię tu mieszkać ale z roku na rok to Osiedle brzydnie w oczach! Kto to rządzi ? Beznadzieja
Przechowalnia Pre-emerytów w zarządzie . Podejście postkomunistyczne a nie porządne rządzenie. Nikt nie dogląda osiedla bo nikogo nie widać z władz. Robią co chcą, a stołki już obsadzone. Żadnej demokracji. Rządy autokratyczne. Tutaj donosy od elektryka i maxusa-sprzątaczy do biura to codzienność
Bród smród i układy . Bez fuch nie przeżyjesz. Ale Fuchy dają starzy bo tu sami emeryci na tym osiedlu mieszkają okna czasem umyjesz i gniazdo elektryczne zrobisz. Dla mnie było zbyt mało fuch.
Jak się pracuje w Spółdzielnia Mieszkaniowa Grzegórzki?
Zobacz opinie na temat firmy Spółdzielnia Mieszkaniowa Grzegórzki tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Spółdzielnia Mieszkaniowa Grzegórzki?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!